Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 973
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reksiu, trzymaj się Kochana.
Ziutuś biega za TM... Czasem rozgląda się i szuka Ciebie... Byłaś jego najwspanialszą pańcią, przez te kilka miesięcy dałaś mu tyle miłości ile nie otrzymał przez całe życie... Warto było żyć dla tych kilku miesięcy z Tobą...

Posted

REKSIU, Najlepsze Życzenia dla Ciebie i Twoich Najbliższych, zeby te Świeta byly dla Was Ukojeniem, Spokojem i Radoscia, a nasz Ziutus niech odpoczywa w spokoju bez chorob. Serdecznie pozdrawiam, nadal wszyscy jestesmy z Toba

Posted

Oh, moj lisku, niedoczekales sie swiat u nas. Tak mi przykro. Chcialam zebys przynajmniej jedne swieta mial prawdziwe.:-( Chcialam ci zdjecia pod choinka zrobic.:-(
Tak mi ciebie brak....:placz:

• 2 weeks later...
Posted

Reksiu,
pamiętamy Ziutusia i szybką akcję przerzucania go do Ciebie i Twoje błyskawiczne w Ziutusiu zakochanie i jego metamorfozę z wystraszonego bidulka w pana na włościach, w sprytka jakich mało i uparciucha i rządziciela... I cieszymy się, że było mu dane przeżyć choć kilka miesięcy w cudownym, kochającym domu... Trzymaj się Reksiu Kochana, wiemy, że Ci ciężko, to doświadczenie i nam nieobce... Mija czas, uspokaja uczucia ale smutek pozostaje... U nas to już 7 lat a serce czasem ściska...

Posted

dziekuje wam za mile slowa. ciagle wspominamy i myslimy o naszym lisku. obiecalam wam zdjecia i wstawie w tym tygodniu, bo w koncu mam internet.

Zenny moj kochany, zawsze zostaniesz w moim sercu...:-(

• 2 months later...
Posted

Ja rowniez....:-(:-( Tak cudownego psa jak ty nim byles, to nigdy niezapomne. Czesto Cie wspominamy, jak nas rozbawic potrafiles. Brak mi ciebie nadal bardzo...tak samo jak wtedy kiedy od nas odszedles.... chyba juz tak zostanie.:-(

• 3 weeks later...
Posted

właśnie przez 3 godz czytałam cały wątek Zenusia...nie mogę teraz więcej napisać, bo jestem zwyta....ale...nie..nie dam rady..Zenuś...
[*].....:-(:-(:-(

• 2 months later...
  • 2 years later...
Posted

[quote name='dorota412']Przeglądając ogrom tragedii i obecnych wątkach, wspominam piękne zakończenia.[/QUOTE]
Super odświeżyłas wątek, jakiś czas wstecz myslałam i nie moglam odnaleźć

• 4 months later...
Posted

Ciagle pamietam cudownego Ziutusia, jak za mna biegal wszedzie na tych krotkich nozkach, powolutku, ale zawsze chcial byc przy mnie. Byl cudownym psem, tak bardzo bym go chciala miec przy sobie o wiele dluzej. W kuchni na oknie stoi jego zdjecie.