ecci Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ziutulek i Sagunia całą drogę jechali przytuleni do siebie!:loveu::loveu::loveu:hmmm...a może to miłośc??co?? Quote
ecci Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 kikou napisał(a):a jak Gipsonek...czy juz troche śmielszy? ponawiam pytanie!!! Jak tam Ziutulek mój??? Quote
Reksiu21 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ziutek, nazwany tutaj Zenny, bo nikt Ziutek niewymowi, ma sie bardzo dobrze. Juz zesmy sie poddali, probujac mu wytlumaczyc zeby na kanapy i lozka niewsakiwal, widac ze spal na nich cale zycie. Wiec poprostu zascielamy zeby na poscieli nielezal, i tyle. Wczoraj odkrylismy ze bawi sie swietnie pilka, goni za nia jak mlody, a p[otem zabiera i niechce oddac. Usmialismy sie juz z niego niezle:evil_lol:. Wczoraj bylismy u weta sciagnac szwy, byl tam bardzo grzeczny. Gipson byl dzisiaj kapany, jest smielszy co domnie, ale do innych dalej nie. Do mnie juz sie cieszy, skacze na mnie, i wchodzi mi na glowe jak kucne. Quote
ecci Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ziutulek! Mój nowy narzeczony!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Negri Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Reksiu i jak z Sagą?? Dalej u Ciebie czy już nie? Quote
iwa77 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Ziutuś znalazł swoje miejsce na stare latka i jest szczęśliwy ! Quote
Reksiu21 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Saga jest w nowym domku!:loveu: Zdjecia z nowa pania i chlopczykiem na jej watku. Quote
iwa77 Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Reksiu a jak tam Ziutkowe (czy teraz Zenny'ego ) nereczki ? I w ogóle jak jego zdrówko? Quote
Reksiu21 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Zeny czuje sie chyba bardzo dobrze:eviltong:. Jest nadal chudy, ale wydaje mi sie ze zaczyna nabierac cialka. Je swoje royal regularnie, koopki robi 3razy dziennie normalne, antybiotyki jeszcze ma ale juz prawie koniec. Wet mowil ze trzeba odczekac min. tydzien po odstawieniu tabletek zanim sie zrobi badania, bo inaczej beda wyniki zmylone przez lek. Pozatym jest wesoly, potrafi bardzo szybko gonic, nawet po schodach, a zwlaszcza za pilka:evil_lol:. A potem nosi ja po calym domu i warczy jak sie mu chce zabrac.:diabloti: Pozatym to dlabel z niego niezly do innych psow. :mad: Jak to bylo, na 16tce to byl przez inne atakowany??:cool3: Rzuca mi sie do dobka, do naszego wilczura to startuje tak ze musze je rozdzielac, a jak Gipsona przyprowadzilam do mieszkania zeby go powoli oswajac z zyciem rodzinnym, to go odrazu pogryzl. wiec teraz jak zabieram Gipsona do sypialni na pare godzin, to Zeny niema tam wejscia. Chodzi po mieszkaniu niezadowolony bardzo, szczeka, piszczy, wyje, drapie w drzwi, i jest poprostu oburzony jak to mozna zamknac mu tak bezczelnie drzwi do jego sypialni!!!-:mad: Bo juz tylko u nas w sypialni spi, innego miejsca nieuznaje.:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Reksiu21'][...ciach...]Jak to bylo, na 16tce to byl przez inne atakowany??:cool3: Rzuca mi sie do dobka, do naszego wilczura to startuje tak ze musze je rozdzielac, a jak Gipsona przyprowadzilam do mieszkania zeby go powoli oswajac z zyciem rodzinnym, to go odrazu pogryzl. wiec teraz jak zabieram Gipsona do sypialni na pare godzin, to Zeny niema tam wejscia. Chodzi po mieszkaniu niezadowolony bardzo, szczeka, piszczy, wyje, drapie w drzwi, i jest poprostu oburzony jak to mozna zamknac mu tak bezczelnie drzwi do jego sypialni!!!-:mad: Bo juz tylko u nas w sypialni spi, innego miejsca nieuznaje.:evil_lol: Hyhy wyszło szydło z worka. Ziutek vel Zeny mały tyran. A nich mu tam niech się zdrowo trzyma. Quote
Poker Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 a to łobuz,poczuł się pewnie i rozrabia jak pijany zając w kapuście :evil_lol: Quote
ecci Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Kanapka też miała byc niezaradna, biedna niewidoma a do tego stara... Quote
iwa77 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 No wiecie co - Ziutuś tak rozrabia :-o a na tej 16 tce to taka ofiara losu była. Co do sypialni - no cóż wybrał najwygodniejszą wersje :eviltong: Ziuteczek kochany :loveu: - tak się cieszę ,że dostał drugie życie. Quote
Isadora7 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 iwa77 napisał(a):No wiecie co - Ziutuś tak rozrabia :-o a na tej 16 tce to taka ofiara losu była. Co do sypialni - no cóż wybrał najwygodniejszą wersje :eviltong: Ziuteczek kochany :loveu: - tak się cieszę ,że dostał drugie życie. Nie jesteś osamotniona w tej radości. Niech rozrabia, ważne że żyje. Quote
Poker Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 cudownie,że Ziutuś czuje się tak dobrze :multi: A czy ktoś odbierze ode mnie klatkę , w której jechał Gaspar czy zostaje już u mnie na stałe?. i będzie moja przez zasiedzenie ? a własciwie zastanie :eviltong: Quote
Koperek Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 odbierze, odbierze:evil_lol:- tylko czas musi na to pozwolić- a właściwie chwila wolnego czasu! :roll: Quote
Poker Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Klatka czeka :mad::mad:,chyba mąż mnie razem z nią wywali :roll: Quote
Koperek Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Poker zlituj się, ja jej tak w ręce nie wezmę bo mi w drodze do domu odpadną!:placz: W weekend ktoś powinien po nią podjechać ;) A ja mam Twój adres na PW?? ...bo nie pamiętam:roll: Quote
Koperek Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 No nie mów, że Ty mi to przywieziesz!!! :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Poker Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Koperek']No nie mów, że Ty mi to przywieziesz!!! :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja nie mówię tylko pytam :evil_lol:,ale odpowiedzi brak :mad: Jak będzie mi po drodze,to czemu nie :roll: A Ty nie masz pojazdu na 4 koła? Jeżeli Ci podwiozę,to będziesz musiała kupić chociaż 5 długopisów http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9929024#post9929024 Quote
Koperek Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Tylko totalny brak kasy mnie zżera- już mam książki na bazarkach do opłacenia :shake: Zaczekaj do jutra- coś wymyślę. Nie ma mnie we Wrocku, a babcia na emeryturze to jak strudent pracujący na dwie zmiany- prawie nigdy w domu jej nie ma... Quote
Recommended Posts