Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KOREK NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! :placz::placz::placz::placz::placz: Tylko nie on, biedaczek!:-( I jak tu nie mówić o psim pechu????????:placz::placz::placz::placz::placz:

• Replies 973
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedny Korek i jego chora pańcia :-(

Ja tak proszę ,gdyby była okazja,to chętnie skorzystam.Może ktoś będzie jechał niekoniecznie po psy :lol:

Posted

Zeny byl w poniedizlek u weta, mial badana krew i badania nerek. Co do nerek, to bardzo sie wyniki poprawily, wszystko juz w normie oprocz jednego wyniku lekko powiekszonego, ale duuuuuzo lepiej niz bylo. mam mu dalej dawac royal jego, pozatym dostal kropelki, i kulki homopatyczne. Badania krwi sa niezabardzo, wszystkie wyniki za niskie. Wet byl troche zdziwiony, mowil ze niemoze sobie tego zupelnie wytlumaczyc, mowil ze to tak wyglada, ze ziutek mial juz dluzej problemy z nerkami, ze wzgledu na jedzenie ludzkie przez cale zycie, ktore napewno dostawal:shake:, no i ze jak tak dlugo nerki sa niszczone, to przez to i krew kiedys ma takie niskie wyniki.
W kazdym razie pytal, czy ziutus mial robione badanie krwi, tych tzw. RED BLOOD CELLS (RBC), bo ja tylko jego wyniki nerek dostalam na tej jednej karteczce, a on chcial by porownac. Wiecie cos na ten temat?

Pozatym to przytyl, juz niejest chudy, tylko taki w sam raz! Musze mu niedlugo zrobic nowe zdjecie.;)

Posted

To trzeba dowiedzieć się w schronie czy była robiona morfologia !
Może któraś z dziewczyn będzie w najbliższym czasie w schronie to poproszę , żeby się dowiedziały. Damy znać ! Mizianko dla kochanego Ziuteczka (dla mnie w mej pamięci pozostanie Ziuteczkiem ! , choc Zenny też mi sie bardzo podoba i wiem , że chodzi o kwestię wymowy :eviltong:)

Posted

Poker, jak można Ci przekazać szelki?
Ja mogę tylko wieczorem,po pracy.Czy bywasz może nieraz wieczorem w okolicy Galerii Dominikańskiej? lub może ul. Zmigrodzkiej, Broniewskiego,Legnickiej aZ do Bajana,Pilczyc??/moja droga z pracy/

Posted

niestety nie bywam w tych okolicach,ale pogadam z Iryskiem,ona tam bywa, mam na myśli żmigrodzką.Na jakiej ulicy konkretnie pracujesz?

Posted

Ale z Psar mogę wracać ulicą Żmigrodzką.Jeżeli się nie uda tak umówić ,to podjadę gdzie potrzebujecie. Szkoda, żeby szelki leżały jak mogą się przydać.

Posted

Negri to jak mogę Cię namierzyć,Ja mogę gdzieś tak o godz 18, lub trochę po osiemnastej w zależności jak nam pójdzie w pracy. To może bym mógł prosić o nr komórki, to najłatwiej się umówić.

Posted

Myślałam Reksiu, ze sobie jaja robisz, bo dojrzeć nic nie mogłam! :eviltong: A tam NA PRAWDĘ był ZIUTUŚ zakamuflowany!:lol::multi::multi: DLA MNIE BOMBA! Układankę można z tego zrobić:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Zenny czuje sie bardzo dobrze. Niezly jest z niego lobuz:cool3:. A wiec tak..... spanie, to uznaje tylko na naszym lozku w sypialni, lub jezeli jakies ubrania wisza na krzesle, to potrafi sobie sciagnac, i na podlodze sie na nich polozyc. Moj TZ to tylko chodzi i trzepie kudly ze swoich bluz:evil_lol::evil_lol:. Moze w koncu nauczy go Zenny sprzatania ubran do szafy, ja juz probuje przez 11 lat i nic!:eviltong:
Zenny uwielbia wszelkiego rodzaju papiery. Jak jakas kartka (lub rachunek:diabloti:) lezy na podlodze, to jest momentalnie w strzebki podarta. To samo z papierem toaletowym i recznikami papierowymi. Chyba Zenny uczy nas wszystkich porzadku:diabloti:
Drzwi do "jego" sypialni niemoga byc pod zadnym pozorem zamkniete, wtedy jest wycie, szczekanie, i drapanie w nie az ktos otworzy.
Wszelkie okruchy w kuchni sa zbierane lepiej niz nasz odkurzacz Siemensa. Nawet suchy chleb, to smakolyk w porownaniu do Royal:evil_lol:
Wczoraj nawet zjadl zabki czosnku ( a co tam, pachnie jak kielbasa:razz:)
Moj dobek jest juz zaakceptowany, wszystkie inne psy- NIE!
Ja chcialam go podniesc jak on niechcial, ugryzienia goja mi sie na rece od 2 tygodni:mad:. MOj TZ probowal mu kleszcza z pod szyji wyciagnac, od tygodnia leczy podrapania i pogryzienia obu rak.:mad:
Jak Zenny nieche, to poprostu Zenny niechce. :cool3::cool3:
Normalnie typowy dziadek...........:evil_lol: