Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 973
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ecci, Poker pyta czy nie wiemy co sie stalo z ta czescia do zapinania w pasy z Jej szelek? Czy przypominasz sobie gdzie moglaby byc ta krotka czesc? (Bo w drodze uzywalzsmy moich- nie bylo jej od poczatku podrozy, musiala juz w schronisku sie zapodziac) Czy pamietasz moze kto ubieral psy w szelki i u kogo moglaby ta czesc gdzies lezec? (bo jak ja dojechalam, byly juz w szelkach)

Posted

to jest taki krótki,czarny kawałek ,który ma końcówkę do wpięcia tam gdzie się wpina pas samochodowy.Może ktoś odpiął,żeby przypiąć smycz do prowadzenia psa i odłożył na bok ,a potem zapomniał.
Szkoda ,bo szelki jako samochodowe już są bezużyteczne,a były dobrej jakości.

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Obrozka.Dla ktoregos z psow jakie wybierze Reksiu do nastepnej tury:cool1:

a już się ucieszyłam,że może masz ten kawałek :-(

Posted

Ja mam szelki samochodowe S, mogę oddać jeżeli się przydadzą bo moja sunia nie da sobie ich założyć. Jeżeli tylko chcecie, to nie ma sprawy, Szelki są nowe.:lol:

Posted

Poker napisał(a):
jasne,przydadzą,dzięki
Tylko trzeba ustaliś u kogo mają leżakować :evil_lol:

Jak zwykle u Ciebie Poker :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja bede wysylac paczke do Kingi ze smyczami i obrozami (wiem Negri, troche sie spozniam:oops:;)), i mam ten paseczek do zapinania szelek w samochodzie dodatkowy, bo szelki do niego sa urwane, wiec jak Poker chcesz, to ci podam zebys miala komplet (moze znow nam sie przydadza:razz::evil_lol:)

Posted

Reksiu21 napisał(a):
i mam ten paseczek do zapinania szelek w samochodzie dodatkowy, bo szelki do niego sa urwane, wiec jak Poker chcesz, to ci podam zebys miala komplet (moze znow nam sie przydadza:razz::evil_lol:)
,jasne ,bardzo chętnie,przyda się :lol:
Dziewczyny , mam prośbę , jak by był transport do Reksiu czy mogłaby pojechać moja Bellinda? Jej przyszła pańcia mieszka za Dusseldorfem i ma być w Polsce dopiero pod koniec czerwca,a bardzo chce małą już mieć.Paszport mamy.
A ja wcale nie chcę się pozbyć tej gadziny :placz:,ale muszę.

Posted

Ale ja narazie nic niemoge planowac. Co prawda poszedl Gipson i Saga, i Dianka jedzie w nastepna sobote, ale mam jeszcze nietylko Ziutka, bo i wrocil mi Korek!:placz::placz: Jego pani dowiedziala sie ze jest ciezko chora( rak), i musi isc do szpitala. Ten pies ma takiego pecha ze cos okropnego, a jest taki piekny i kochany!:placz:
Takze dopoki conajmniej KOrek domku nieznajdzie, to takiej ilosci psow niemoge brac, chyba zeby ktos jechal przypadkowo, i mi 1 czy 2 pieski zabral.:razz: