kikou Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 no dobrze "z twarzy" ladniutki ale ta sylwetka....;) Quote
ecci Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 powiem tak, on jest naprawdę ładny w całym swoim brzydactwie!!! Ziutuś dla mnie i tak będziesz najśliczniejszy!!! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Przystojniak i tyle.Dojrzaly owoc smakuje najlepiej :eviltong: Quote
kikou Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 ecci, Poker pyta czy nie wiemy co sie stalo z ta czescia do zapinania w pasy z Jej szelek? Czy przypominasz sobie gdzie moglaby byc ta krotka czesc? (Bo w drodze uzywalzsmy moich- nie bylo jej od poczatku podrozy, musiala juz w schronisku sie zapodziac) Czy pamietasz moze kto ubieral psy w szelki i u kogo moglaby ta czesc gdzies lezec? (bo jak ja dojechalam, byly juz w szelkach) Quote
ecci Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 W aucie tej części nie było, a bynajmniej nie przypominam sobie...a pieski ubierała chyba jakaś Agnieszka! Quote
kikou Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 chyba raczej Kinga i jakis chlopak tam tez byl z Nia Quote
Reksiu21 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 To ja sie moze skromnie zapytam, czy ktos widzial tego dnia moja obroze teczowa na ktoryms psie, czy tez zostala w schronie??:cool3: Quote
Negri Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Obroże ponoć ma grzesiek ;) Musze się o nią upomnieć bo zapomniałam :oops: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Kolorowa? nie Grzesiek ma, tylko ja mam :diabloti::diabloti: Quote
Reksiu21 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Aha, to ona u ciebie...:mad::evil_lol:. To moglysmy sobie w samochodzie szukac:cool3: Quote
kikou Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 a moze ten Grzegorz pamieta gdzie moglaby byk ta krotka smycz od Poker (od kompletu z szelkami samochodowymi) Quote
Poker Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 to jest taki krótki,czarny kawałek ,który ma końcówkę do wpięcia tam gdzie się wpina pas samochodowy.Może ktoś odpiął,żeby przypiąć smycz do prowadzenia psa i odłożył na bok ,a potem zapomniał. Szkoda ,bo szelki jako samochodowe już są bezużyteczne,a były dobrej jakości. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Bedzie na nastepny raz :eviltong: Quote
Poker Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Bedzie na nastepny raz :eviltong:to znaczy?:crazyeye: który raz? :crazyeye: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Obrozka.Dla ktoregos z psow jakie wybierze Reksiu do nastepnej tury:cool1: Quote
Poker Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Obrozka.Dla ktoregos z psow jakie wybierze Reksiu do nastepnej tury:cool1: a już się ucieszyłam,że może masz ten kawałek :-( Quote
Kuba P Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ja mam szelki samochodowe S, mogę oddać jeżeli się przydadzą bo moja sunia nie da sobie ich założyć. Jeżeli tylko chcecie, to nie ma sprawy, Szelki są nowe.:lol: Quote
Poker Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 jasne,przydadzą,dzięki Tylko trzeba ustaliś u kogo mają leżakować :evil_lol: Quote
Koperek Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Poker napisał(a):jasne,przydadzą,dzięki Tylko trzeba ustaliś u kogo mają leżakować :evil_lol: Jak zwykle u Ciebie Poker :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Reksiu21 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Ja bede wysylac paczke do Kingi ze smyczami i obrozami (wiem Negri, troche sie spozniam:oops:;)), i mam ten paseczek do zapinania szelek w samochodzie dodatkowy, bo szelki do niego sa urwane, wiec jak Poker chcesz, to ci podam zebys miala komplet (moze znow nam sie przydadza:razz::evil_lol:) Quote
Poker Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Reksiu21 napisał(a): i mam ten paseczek do zapinania szelek w samochodzie dodatkowy, bo szelki do niego sa urwane, wiec jak Poker chcesz, to ci podam zebys miala komplet (moze znow nam sie przydadza:razz::evil_lol:),jasne ,bardzo chętnie,przyda się :lol: Dziewczyny , mam prośbę , jak by był transport do Reksiu czy mogłaby pojechać moja Bellinda? Jej przyszła pańcia mieszka za Dusseldorfem i ma być w Polsce dopiero pod koniec czerwca,a bardzo chce małą już mieć.Paszport mamy. A ja wcale nie chcę się pozbyć tej gadziny :placz:,ale muszę. Quote
Reksiu21 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Ale ja narazie nic niemoge planowac. Co prawda poszedl Gipson i Saga, i Dianka jedzie w nastepna sobote, ale mam jeszcze nietylko Ziutka, bo i wrocil mi Korek!:placz::placz: Jego pani dowiedziala sie ze jest ciezko chora( rak), i musi isc do szpitala. Ten pies ma takiego pecha ze cos okropnego, a jest taki piekny i kochany!:placz: Takze dopoki conajmniej KOrek domku nieznajdzie, to takiej ilosci psow niemoge brac, chyba zeby ktos jechal przypadkowo, i mi 1 czy 2 pieski zabral.:razz: Quote
Recommended Posts