iwa77 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Czekamy - odezwijcie się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Isadora7 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Impact][SIZE=4]Kliknij poniżej i zobacz co się zrobiło w czasie czekania NO SMIAŁO KLIKAĆ W ZIUTKA PONIŻEJ: :mad: Ziutek!!!!!! :mad: [/FONT] Quote
dorota412 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Wreszcie dopadam kompa, a tu........ GDZIE MOJ ZIUTUS I CALA RESZTA???!!!:placz: Quote
Reksiu21 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Juz jestem, jestem. Tylko pare slow bo musze leciec do koni. A wiec przyjachaly cioteczki i psiaki wczoraj ok. 2 godz. Wlasnie wyruszyly w powrotna droge. Ziutus jest przekochany.:loveu::loveu: Juz mnie wycalowal, a teraz sie upomina zeby go do siebie wziasc. Niestety ma mocne rozwolnienie i krew, mam nadzieje ze ta krew jeszcze po operacji. Ale pozatym jest ruchliwy i ma usmiechniety pysk, dobrze ze goraczki niema. Juz byly wszystkie na spacerku, i o dziwo utrzymaly cala noc czystosc, a jak Ziutus rano wyszedl i noge podniosl, to myslalam ze nieskonczy. Gibson to nawet juz merdal do mnie ogonkiem, Diana narazie jeszcze w szoku, a Saga tez kochaniutka, chce sie tulic. Ide do stajni a potem bedzie kapanie Ziutka i Diany.:evil_lol: Dalsze relacje pozniej bo mi konie boksy zjedza:diabloti: Quote
dorota412 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 JEZU, nie moge uwierzyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! REKSIU JESTES WIELKA!!!!!!!!:loveu: TAK SIE CIESZE!!!!!!!!!!!!!:laola: Dziewczyny to pewnie padaja ze zmeczenia, ale teraz, to juz z gorki SUPER akcja BRAWO WROCŁAW!!!!!!!!!!! Quote
Isadora7 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Impact][SIZE=4]HURRAA BRAWO DZIEWCZYNY BRAWO :mad: Ziutek!!!!!! :mad: [/FONT] Quote
Poker Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 ALe radość, :multi::multi:dzięki REKSIU i dziewczyny :Rose::Rose: Mam nadzieję,że dziewczyny choć ciut się przespały :lol: Quote
Jomar Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Uff! Jak to dobrze, że psiaki już dojechały. Ja na szczęście nie miałam dostępu do kompa przez 2 dni i żyłam sobie w błogiej nieświadomości, ale doczytałam się, że trochę było. Teraz może być (musi być!) już tylko lepiej. Iwa przed chwilą wpłaciłam deklarowane 50 zł. Quote
Reksiu21 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Tak, spalysmy od 3 do 10 wiec zawsze to cos. Zjadly sniadanie, i pojechaly. A ziutus juz wykapany! Teraz lezy sobie w kuchni kolo meza, ten zmywa naczynia, a Ziutus spi szczesliwy na poduszeczce. zaraz beda zdjecia.... Quote
Reksiu21 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 A wiec to jeszcze Ziutek mokry, maz lezy z nim na podlodze i go suczy, a ten niezabardzo ma mine. A tu juz szczesliwy w kuchni. Quote
Fasolka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ja też w weekend byłam odcięta od internetu, niestety w domu mam internet z karty :-( to czasem bywa przykre... Na szczęście w pracy jest stałe łącze ;-) Zrobiłam już przelew dla Iwy ;-) Bardzo się cieszę, że tak skomplikowana akcja zakończyła się sukcesem i widok Ziutusia na poduszce - bezcenny!!!! A powiedż Reksiu co z innymi psiakami, bo trochę się zgubiłam... Quote
Isadora7 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Aż sie popłakałam z radochy jak Ziutka zobaczyłam - kurcze mogło go już nie być :loveu: Quote
iwa77 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 :multi::multi::multi: Wiecie co dla takich chwil warto żyć i robić dalej ,wszystko co w naszej mocy, dla tych biednych psów. Ta cała akcja jest najlepszym dowodem na to , że jeżeli ludzie ze sobą współpracują , ufają sobie i przyświeca im jeden cel - można osiągnąć bardzo wiele.Tutaj było zaangażowanych tyle ludzi i mimo , że napotykaliśmy na różne przeszkody, nie zwątpiliśmy i nie poddaliśmy się i udało nam się uratować kolejne psie życie. Ja zakładając ten wątek miałam duszę na ramieniu i wiele , wiele obaw. Jednak postanowiłam spróbować (nie mogłam postąpić inaczej !) licząc oczywiście na Wasz odzew . Nie zawiedliście ani tego biednego Ziutka ani mnie za co chcę Wam wszystkim bardzo,ale to bardzo podziękować. Te zdjęcia Ziuteczka na podusi są najlepszą nagrodą jaka można dostać ! Quote
Isadora7 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 A ja właśsnie jadę po tego szkieletorka czarnego jamolka z mojego banerka. Quote
Reksiu21 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 A wiec Ziutus towarzyszy mi wlasnie w biurze przy komputerze. Wroclam przed chwila od koni i ze spacerku z Saga i Diana. Diana zostala teraz wykapana. biedna bardzo sie bala kapieli, chyba nieznala. Gipsona musialam wyciagnac spod wentylacji zeby go zabrac na spacer, ale tam to sie ozywil, ogon podniosl, i nawet jak ukleklam, to niesmialo podszedl domnie. Beda z niego ludzie!:eviltong: Quote
Jomar Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Rzeczywiście, jak się widzi Ziutusia na poduszeczce pod kolorek jego sierści, to nie można sobie wyobrazić, że mogłoby go nie być. Na dodatek bez powodu. Starsze psiaki są super. Ja wzięłam ze schroniska 10 letnią suczkę, też właściwie bez zębów. Jest rewelacyjna. Ziutuś napewno jeszcze da ogrom radości. Quote
alcha Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ale Ziutusiu:loveu: szczęściarz z Ciebie :loveu: Quote
Poker Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Akcja świetnie przygotowana i przeprowadzona :multi:,a najważniejsze,że nie było żadnych spięć na wątku tylko zgoda i współpraca.To zachęca do dalszego działania w takim doborowym towarzystwie.:lol: Quote
Negri Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Reksiu21 napisał(a):A wiec Ziutus towarzyszy mi wlasnie w biurze przy komputerze. Wroclam przed chwila od koni i ze spacerku z Saga i Diana. Diana zostala teraz wykapana. biedna bardzo sie bala kapieli, chyba nieznala. Gipsona musialam wyciagnac spod wentylacji zeby go zabrac na spacer, ale tam to sie ozywil, ogon podniosl, i nawet jak ukleklam, to niesmialo podszedl domnie. Beda z niego ludzie!:eviltong: Oj Gipson to boidusza straszna :shake: dlatego go oddali bo nawet na spacer nie chciał iść :-( Ale teraz już może być tylko lepiej :multi: Quote
Negri Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Reksiu mogę poprosić o zdj pozostałej 3 :cool3: Quote
dorota412 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 a jak tam dziewczyny, jak im mija droga, wie ktos? Quote
iwa77 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Nie niestety nie mam żadnych wieści z trasy . Dorotko Twoje pieniążki (te które wyłożyłam na karmę /leki ) dotarły już - dziękuje! Czekamy na wieści jak się sprawują nasze skarbki ! Quote
Reksiu21 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Negri, ide zaraz spac wiec zdjec juz dzis niebedzie, ale mysle ze jutro..:cool3: [FONT=Arial Black]Ja rowniez chcialabym wam wszystkim podziekowac z wspaniala wspolprace i pomoc, uratowalysmy wspolnymi silami 4 niewinne, skrzywdzone przez los zwierzatka!!!! :iloveyou: Mysle ze kazdy z nas ma prawo do radosci!!!!! [/FONT] :Rose::Rose::Rose::Rose: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Recommended Posts