Reksiu21 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Tak, maja jechac Ziutek, Gipson, Saga i Diana. Maji niestety niedam rady tym razem:-(, dopoki Korka dalej mam to i tak (za) duzo:eviltong:. Quote
dorota412 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Życzę Wam Wszystkiego Najlepszego, Spokoju, Samych Radości, Zdrowia i coraz mniej psiakow w potrzebie. Quote
Isadora7 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Isadora7 napisał(a):Niedługo będziemy odliczać godziny iwa77 napisał(a):I pakować się pomału do podróży ! Otóż to. Iwonka ja nie wiem czy mi się wydaje, ale statystycznie rzecz biorąc całkiem nieźle nam poszły nasze wspólne psiaki. Niektóre tu wiszą miesiącami, latami. Quote
iwa77 Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Isadora7 napisał(a):Otóż to. Iwonka ja nie wiem czy mi się wydaje, ale statystycznie rzecz biorąc całkiem nieźle nam poszły nasze wspólne psiaki. Niektóre tu wiszą miesiącami, latami. Już Ci na jakimś poście pisałam , że jesteś moim "dobrym duszkiem " i bardzo pomagasz.Dobrze mi się z Tobą współpracuje - czyżby magia znaku zodiaku ? Ja jestem z 8 sierpnia a Ty zdaje się (gdzieś czytałam na wątku) że z 7 sierpnia tak ?Czyli dwa lwy z nas !A tak na poważnie to z 7 piesków praktycznie zostały dwa nad którymi trzeba dalej pracować i szukać dla nich domu.I oby tak dalej ! Damy rade ! Quote
Isadora7 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 iwa77 napisał(a):Już Ci na jakimś poście pisałam , że jesteś moim "dobrym duszkiem " i bardzo pomagasz.Dobrze mi się z Tobą współpracuje - czyżby magia znaku zodiaku ? Ja jestem z 8 sierpnia a Ty zdaje się (gdzieś czytałam na wątku) że z 7 sierpnia tak ?Czyli dwa lwy z nas !A tak na poważnie to z 7 piesków praktycznie zostały dwa nad którymi trzeba dalej pracować i szukać dla nich domu.I oby tak dalej ! Damy rade ! O kurcze to jesteś ode mnie tylko jeden dzień młodsza:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. No i obie jesteśmy z najbardziej lwiej części znaku. Czyli cechy lwie na maksa. Quote
iwa77 Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 kikou napisał(a):nadal nie mam z kim jechac..... Ecci chyba rozważała czy nie pojechać z Tobą ? Jak nie ona to kto mógłby jechac z Kikou?????????????? Quote
ecci Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Lepiej miec drugą osobę, ale myślę, że pojadę:razz:przepraszam, ze nic się nie odzywam, ale Święta... Quote
Reksiu21 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 :laugh2_2::bye:No to zapraszam do bialego szwarcwaldu.. :ylsuper: Quote
Isadora7 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Zaczynam odcinać centymetr jak w wojsku :) Quote
iwa77 Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 ecci napisał(a):Lepiej miec drugą osobę, ale myślę, że pojadę:razz:przepraszam, ze nic się nie odzywam, ale Święta... Ecci :loveu::buzi::klacz::bigcool: super, to wielka pomoc , baaaaardzo dziekuję! Quote
iwa77 Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Do dnia dzisiejszego wpłynęły na moje konto następujące wpłaty: Alcha - 50 zl Dorota 412 - 60 zl Danka 1234 - 50 zl Alicja Kostrzewska (nick'u brak - prosze podac !) 100 zl Bardzo dziękujemy i czekamy pilnie na pozostałe wpłaty! Quote
iwa77 Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Słuchajcie cioteczki jak na razie mamy dopiero 50% kwoty a wyjazd tuż tuż . Mam nadzieję , ze pozostałe przelewy są w drodze bo jak nie to KLAPA! Quote
Fasolka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 A-leksandra Kostrzewska i 100 zł to pewnie ja... Musiało ciachnąć nicka w opisie, no i przekręcić imię, chyba, żeby była tu jeszcze jakaś Kostrzewianka tylko, że Alicja ;-) to pozdrawiam i wtedy jest jeszcze w drodze stówa ode mnie... A tak całkiem serio to przelew ode mnie jest z PKO SA, to może jakoś pomoże w identyfikacji ;-) F. Quote
Fasolka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ach pardon, dopiero teraz jak tak na to patrzę, to widzę, że ten mój bank pisze się Pekao SA, to ten z żuberkiem ;-) Quote
iwa77 Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Fasolko to najpewniej o Ciebie chodzi - tak czy siak dziekuje za wpłate. Quote
Fasolka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Bardzo proszę :-) jak uzbiera się jeszcze trochę ale będzie brakować to pod koniec tygodnia (wypłata!!!) coś dorzucę, to wielka szansa na dobre życie dla czterech biedactw a dla mnie to i tak tylko kasa ;-) Pozdrawiam, F. Quote
iwa77 Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Fasolko ja liczę , że przelewy są w drodze - trochę opóznienia może przez te święta powstało .Będę informować o stanie "majątku psiego" na bieżąco:diabloti: Quote
Isadora7 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 iwa77 napisał(a):Do dnia dzisiejszego wpłynęły na moje konto następujące wpłaty: Alcha - 50 zl Dorota 412 - 60 zl Danka 1234 - 50 zl Alicja Kostrzewska (nick'u brak - prosze podac !) 100 zl Bardzo dziękujemy i czekamy pilnie na pozostałe wpłaty! iwa77 napisał(a):Słuchajcie cioteczki jak na razie mamy dopiero 50% kwoty a wyjazd tuż tuż . Mam nadzieję , ze pozostałe przelewy są w drodze bo jak nie to KLAPA! To ja podniosę Iwonko, niestety tylko tyle mogę. Quote
dorota412 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Choroba, a kiedy dokladnie dziewczyny jada (tak na 100%) moze trzeba jednak pozyczyc reszte kasy (ktos oferowal taka pomoc) i miec pieniadze "w reku", a potem sie odda. Pod koniec tygodnia wyplata, ale to bedzie za pozno na przelewy:shake: Quote
Poker Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 z tego co pamietam,deklarowalam wplate 50 zl , ale wplace za 2 dni,bo jestem w dalekim swiecie,wiec doliczcie mnie.Moze ktoras zalozy za mnie? Quote
Recommended Posts