Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 973
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co pamiętam Kikou planowała wyjazd na 30 marca wieczorem .O ile sie nic nie zmieniło!

Co do wpłat to :
- Jomar pisała na PW ,że dzisiaj przelewa pieniążki - powinny dotrzeć na czas (50 zl)
- pieniążki od Joli od Jadzi są w drodze , może już nawet na koncie sprawdzę
dzisiaj (100 zl)
- Poker ok. - ja wyłożę za Ciebie te 50 zl

czyli daje nam to kolejne 200 zl w sumie 460 zl.Brakuje nam 40 zl.

Kikou proszę podaj mi na PW numer swojego konta , żebym mogła przelać Ci kasę.

Posted

ecci napisał(a):
No właśnie, to jest dobre pytanie, bo ja nawet nie wiem kiedy mamy jechac:roll:

planowalam wyruszyc w niedziele 30tego ok. 18tej ale Negri napisala, ze schronisko tylko do 15, wiec przeorganizuje sie tak, ze krotko przed 15,00 bede na Skarbowcow, mysle ze tam moglybysmy sie spotkac odrazu z Ecci (bede tam jechala z ul Starogranicznej-okolice ul. Dlugiej), wiec jesli mieszkasz gdzies po drodze to mozemy umowic sie w innym miejscu, wczesniej ... Mam natomiast pytanie czy ktos pozyczy nam te nieszczesne "szeleczki bezpieczenstwa", chociaz dla najwiekszej suni...?

Posted

Dotarły pieniązki od Joli od Jadzi (100 zl)
Przelew od Jomar jest w drodze (50 zl )
Ja założe pieniądze za POKER I TUŚKĘ . (50zl + 30 zl ):razz:

I TYM SPOSOBEM MAMY CAŁĄ POTRZEBNĄ KWOTE 500 zl

KIKOU PODAJ MI PROSZE NA PW NUMER KONTA - ZROBIE PRZELEW!!!!

HALO WROCŁAW SZUKAMY SZELEK !!!!!!!!

Posted

oczywiscie ze wracam do polski (mam nadzieje, ze w poniedzialek wieczorem bedziemy spowrotem), ten wyjazd z psami jest zupelnie niezalezny od mojej pracy, ja bywam w zupelnie innej czesci niemiec...

Posted

Koperku Ty będziesz w niedziele w schronie przy wyjezdzie psiakow ?
Bo ja nie wiem czy mi sie wyjazd w piątek wieczorem nie szykuje i moge nie wrócic do niedzieli.
Bo Negri to chyba bedzie ze wzgledu na papiery itd.?

Kikou ja wolę przekazać pieniążki przelewem niż gotówką - jutro wyśle przelew
na konto ktore podałas na PW.

Posted

Jak sobie Negri zażyczy mnie w postaci pomocy to będę:razz:- ale chyba Agnieszka "jest upoważniona"- a może mi się tylko tak wydaje...

W każdym razie nie powinno być problemu!;)

Posted

No to tak, jutro jadę zrobić papiery. Oczywiście w schronie w niedziele będę :) Z nikim się jeszcze co do niedzieli nie umawiałam także Koperku zapraszam :cool3: Poker miała pożyczyć szelki ale4 jak jest daleko to chyba kicha z tego wyjdzie. Nie wiem jak duży jest transporter i co tam wejdzie. Jak coś to mogę szelki kupić tylko czy jest sens jeśli ktoś ma i mógłby użyczyć??

Posted

Poker pisała dzisiaj , że będzie za dwa dni - więc może zdążymy pożyczyć od niej te szelki - ale sama nie wiem , bo jak nie wróci na czas to kicha.:shake:

Posted

Tzn. tak- ja mam szelki samochodowe, ale przegryzione (przez Bonuśka oczywiście:cool1:), więc jeżeli bardzo trzeba to może uda mi się komuś je podrzucić pod maszynę...

Również mam szelki takie zwykłe- używane do spacerów- w sumie na takie też można psa przypiąć do pasa- sama tak robiłam. (hmmm, z braku laku...:roll:)

Posted

No nie wiem. Ja na razie nie kupuje. bo w kakadu zawsze coś znajdę nawet w sobotę czy np coś w piątek. Robie jutro papiery i biorę transporter :cool3: Bo wole by był u mnie a nie w schronie :eviltong: