ecci Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 No właśnie, to jest dobre pytanie, bo ja nawet nie wiem kiedy mamy jechac:roll: Quote
iwa77 Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Z tego co pamiętam Kikou planowała wyjazd na 30 marca wieczorem .O ile sie nic nie zmieniło! Co do wpłat to : - Jomar pisała na PW ,że dzisiaj przelewa pieniążki - powinny dotrzeć na czas (50 zl) - pieniążki od Joli od Jadzi są w drodze , może już nawet na koncie sprawdzę dzisiaj (100 zl) - Poker ok. - ja wyłożę za Ciebie te 50 zl czyli daje nam to kolejne 200 zl w sumie 460 zl.Brakuje nam 40 zl. Kikou proszę podaj mi na PW numer swojego konta , żebym mogła przelać Ci kasę. Quote
iwa77 Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Przepraszam :oops:zapomniałam o Tuśce - pisała ,ze wyśle 31 marca 30 zl . Czyli ja musiałabym tez za Tuśke zalożyc i będzie ok. Quote
dorota412 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Strasznie malo czasu, a wszystko w powijakach:shake: dziewczyny dogadujcie sie, czyli po pozyczkach i zakladaniu jeszcze brakuje 40zl? Quote
Jomar Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Już przelew na 50 zł poszedł. Pewnie jutro będą na Twoim rachunku. Quote
kikou Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 ecci napisał(a):No właśnie, to jest dobre pytanie, bo ja nawet nie wiem kiedy mamy jechac:roll: planowalam wyruszyc w niedziele 30tego ok. 18tej ale Negri napisala, ze schronisko tylko do 15, wiec przeorganizuje sie tak, ze krotko przed 15,00 bede na Skarbowcow, mysle ze tam moglybysmy sie spotkac odrazu z Ecci (bede tam jechala z ul Starogranicznej-okolice ul. Dlugiej), wiec jesli mieszkasz gdzies po drodze to mozemy umowic sie w innym miejscu, wczesniej ... Mam natomiast pytanie czy ktos pozyczy nam te nieszczesne "szeleczki bezpieczenstwa", chociaz dla najwiekszej suni...? Quote
iwa77 Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Dotarły pieniązki od Joli od Jadzi (100 zl) Przelew od Jomar jest w drodze (50 zl ) Ja założe pieniądze za POKER I TUŚKĘ . (50zl + 30 zl ):razz: I TYM SPOSOBEM MAMY CAŁĄ POTRZEBNĄ KWOTE 500 zl KIKOU PODAJ MI PROSZE NA PW NUMER KONTA - ZROBIE PRZELEW!!!! HALO WROCŁAW SZUKAMY SZELEK !!!!!!!! Quote
Koperek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Może, jak Negri wpadnie na dogo to coś napisze w sprawie tych nieszczęsnych szelek...:roll: Quote
kikou Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 a mialas chwileczke zeby podrzucic transporterek do schronu? Quote
Koperek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Transporter już od niedzieli czeka ;) Tylko się zastanawiam, jak on do mnie wróci...? Bo Ty chyba do Polski nie wracasz, prawda?? Quote
kikou Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 oczywiscie ze wracam do polski (mam nadzieje, ze w poniedzialek wieczorem bedziemy spowrotem), ten wyjazd z psami jest zupelnie niezalezny od mojej pracy, ja bywam w zupelnie innej czesci niemiec... Quote
Koperek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Acha- w takim razie super!:lol: Myślałam, że jakoś pocztą trzeba będzie ten transporter wysyłać... Quote
iwa77 Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Koperku Ty będziesz w niedziele w schronie przy wyjezdzie psiakow ? Bo ja nie wiem czy mi sie wyjazd w piątek wieczorem nie szykuje i moge nie wrócic do niedzieli. Bo Negri to chyba bedzie ze wzgledu na papiery itd.? Kikou ja wolę przekazać pieniążki przelewem niż gotówką - jutro wyśle przelew na konto ktore podałas na PW. Quote
Koperek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Jak sobie Negri zażyczy mnie w postaci pomocy to będę:razz:- ale chyba Agnieszka "jest upoważniona"- a może mi się tylko tak wydaje... W każdym razie nie powinno być problemu!;) Quote
Negri Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 No to tak, jutro jadę zrobić papiery. Oczywiście w schronie w niedziele będę :) Z nikim się jeszcze co do niedzieli nie umawiałam także Koperku zapraszam :cool3: Poker miała pożyczyć szelki ale4 jak jest daleko to chyba kicha z tego wyjdzie. Nie wiem jak duży jest transporter i co tam wejdzie. Jak coś to mogę szelki kupić tylko czy jest sens jeśli ktoś ma i mógłby użyczyć?? Quote
iwa77 Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Poker pisała dzisiaj , że będzie za dwa dni - więc może zdążymy pożyczyć od niej te szelki - ale sama nie wiem , bo jak nie wróci na czas to kicha.:shake: Quote
Koperek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Tzn. tak- ja mam szelki samochodowe, ale przegryzione (przez Bonuśka oczywiście:cool1:), więc jeżeli bardzo trzeba to może uda mi się komuś je podrzucić pod maszynę... Również mam szelki takie zwykłe- używane do spacerów- w sumie na takie też można psa przypiąć do pasa- sama tak robiłam. (hmmm, z braku laku...:roll:) Quote
Negri Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 No nie wiem. Ja na razie nie kupuje. bo w kakadu zawsze coś znajdę nawet w sobotę czy np coś w piątek. Robie jutro papiery i biorę transporter :cool3: Bo wole by był u mnie a nie w schronie :eviltong: Quote
dorota412 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Juz sie zaczynam denerwowac (nie wiem czemu ja) mamy juz cala sume? Quote
Isadora7 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Ja też już cała w nerwach, i z lękiem wchodzę na wątek. Quote
Isadora7 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Mam nadzieję że to już będzie można zapisać jako historię. Quote
jola od jadzi Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Oj dziewczyny, nie mogę się doczekać, kiedy napiszecie, że psy są już na miejscu... Quote
Recommended Posts