Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 973
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba nikt nie zauważył to może powtórzę!!!:mad:

Nie damy dziadka skrzywdzić, więc jak będzie musiał poczekać na transport to go zabiorę...

...i pojedzie do Reksiu!;)

Posted

Kikou super - dziekujemy za propozycje . Bedziemy jeszcze kombinowac - juz sama nie wiem co i gdzie ale bedziemy!. Rozumiem, ze wczesniej nie dasz rady
pojechac ?

Ecci pogadaj jeszcze z Twoim TZ moze faktycznie cos wykombinujecie - ok?

Posted

Koperku :loveu: i dziękuje. Nie damy skrzywdzić dziadka Ziuteczka zeby nie wiem co! Cały czas myślę gdzie by tu jeszce uderzyc w sprawie tego transportu?!

Posted

we wtorek wyjeżdżam na tydzień i nie wiem czy do tego czasu będzie znane konto do wpłat.W razie czego możecie liczyć na mój udział finansowy , ureguluję po powrocie.

Posted

Starać się będziemy i robić co w naszej mocy!
Ziuteczek jest już tak blisko "wybawienia" oby sie udało z tym transportem jak najszybciej.

Posted

A moze zmienic tytul? Moze napisac ze pies do uspienia 19go, i kto moze zawiezc do szwarcwaldu za 1000zl pokrycia kosztow. Moze ktos sie zglosi jak bedzie wiedzial ze benzyna mu sie pokryje? No naprawde niewiem juz co zrobic, mrowa nieodbiera, a o psinke strach ze go tam zagryza////:-(

Posted

Jeszcze rozglądamy sie za innymi możliwościami transportu.
Może Ecci coś wymyśli z samochodem ?
Nie wiem czy Koperek mogłaby go wziąć na tymczas już teraz czy kiedy?

Posted

no coz, powtarzam, ze jestem w stanie pojechac 31marca(wczesniej nie dam rady), nie znacie mnie wiec moze nie wypadam jakos wiarygodnie ale jestem dosc powazna osoba, wiec jesli zobowiazuje sie to dotrzymuje slowa, nie mam jednak doswiadczenia z takimi transportami i prawdopodobnie przydalaby sie jakas osoba, ktora towarzyszylaby mi w drodze, zeby dogladac zwierzaki, wtedy ja moglabym bez przystankow wielkich szybciej przemieszczac sie... domyslam sie ze cala podroz jest porzadnie przygotowana, zwierzaki maja transporterki i paszporty, to co tam wymagaja przepisy...? widzialam, ze jest DT dla pieska wiec ostatecznie moglby zaczekac te dwa tyg. A czy w ogole rzecz dotyczy jednego psiaka czy kilku?

Posted

Audi ma oberwane łapy, my mamy remont i ogromny dług więc auto na razie będzie stało. Uno mojego taty nie przetrzyma takiej drogi. Pomyślałam, że może przydałby się Dt dla Ziuteńka na czas transportu kikou, żeby go nie zagryzły inne pieski w schronie. Ewentualnie pociąg...