ecci Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 pomyślę jeszcze nad tym wszystkim, może mój TZ coś wymyśli Quote
ecci Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 o kikou, może z Twojej propozycji dziewczyny skorzystają, wtedy należałoby pomyślec o jakimś DT dla Ziutka Quote
Isadora7 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ja sie boję tu zaglądać tym bardziej ze tez Dymek (też z Wrocka od Iwonki) ma zastrzyk nad sobą. Quote
Koperek Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Chyba nikt nie zauważył to może powtórzę!!!:mad: Nie damy dziadka skrzywdzić, więc jak będzie musiał poczekać na transport to go zabiorę... ...i pojedzie do Reksiu!;) Quote
iwa77 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Kikou super - dziekujemy za propozycje . Bedziemy jeszcze kombinowac - juz sama nie wiem co i gdzie ale bedziemy!. Rozumiem, ze wczesniej nie dasz rady pojechac ? Ecci pogadaj jeszcze z Twoim TZ moze faktycznie cos wykombinujecie - ok? Quote
iwa77 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Koperku :loveu: i dziękuje. Nie damy skrzywdzić dziadka Ziuteczka zeby nie wiem co! Cały czas myślę gdzie by tu jeszce uderzyc w sprawie tego transportu?! Quote
Reksiu21 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 A ja probuje nadal dzwonic.... moze w koncu odbierze.:placz: Quote
iwa77 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Czyli mamy sprawe w zawieszeniu do momentu uzgodnienia transportu oby sie udalo cos wykombinowac:-( Quote
Poker Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 we wtorek wyjeżdżam na tydzień i nie wiem czy do tego czasu będzie znane konto do wpłat.W razie czego możecie liczyć na mój udział finansowy , ureguluję po powrocie. Quote
dorota412 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Koperku, zlota jestes, ja zauwazylam od razu Twoja propozycje. Dziewczyny, no troche sie uklada, chociaz troche:roll: przyznajcie jakis plan jest Quote
Negri Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 O dziadku rudym w schronie już jest wspomniane że ma szanse wyjechać więc spokojna głowa ;) Gorzej z kudłaczem:( Quote
Koperek Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 No tego wariata:evil_lol: nie mam zamiaru przetrzymywać! :shake: Quote
Isadora7 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Witam ciebie Ziuteczku Koperek napisał(a):No tego wariata:evil_lol: nie mam zamiaru przetrzymywać! :shake: Szkoda i tego wariata:-(:-(:-( Quote
Koperek Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Pewnie, wszystkich szkoda! Co nie znaczy, że da się tych WSZYSTKICH uratować, choćbyśmy się nie wiem, jak starali... :shake: Quote
iwa77 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Starać się będziemy i robić co w naszej mocy! Ziuteczek jest już tak blisko "wybawienia" oby sie udało z tym transportem jak najszybciej. Quote
Reksiu21 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 A moze zmienic tytul? Moze napisac ze pies do uspienia 19go, i kto moze zawiezc do szwarcwaldu za 1000zl pokrycia kosztow. Moze ktos sie zglosi jak bedzie wiedzial ze benzyna mu sie pokryje? No naprawde niewiem juz co zrobic, mrowa nieodbiera, a o psinke strach ze go tam zagryza////:-( Quote
iwa77 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Jeszcze rozglądamy sie za innymi możliwościami transportu. Może Ecci coś wymyśli z samochodem ? Nie wiem czy Koperek mogłaby go wziąć na tymczas już teraz czy kiedy? Quote
kikou Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 no coz, powtarzam, ze jestem w stanie pojechac 31marca(wczesniej nie dam rady), nie znacie mnie wiec moze nie wypadam jakos wiarygodnie ale jestem dosc powazna osoba, wiec jesli zobowiazuje sie to dotrzymuje slowa, nie mam jednak doswiadczenia z takimi transportami i prawdopodobnie przydalaby sie jakas osoba, ktora towarzyszylaby mi w drodze, zeby dogladac zwierzaki, wtedy ja moglabym bez przystankow wielkich szybciej przemieszczac sie... domyslam sie ze cala podroz jest porzadnie przygotowana, zwierzaki maja transporterki i paszporty, to co tam wymagaja przepisy...? widzialam, ze jest DT dla pieska wiec ostatecznie moglby zaczekac te dwa tyg. A czy w ogole rzecz dotyczy jednego psiaka czy kilku? Quote
Negri Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Kikoku paszporty i papiery wszystkie są. Psy mają smycze i obroże. Transporterów jednak brak. Quote
dorota412 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Dziewczyny co Wy na to? Bo faktycznie w taka podroz z tyloma nieznanymi psiakami nie da rady jechac w pojedynke:shake: Quote
ecci Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Audi ma oberwane łapy, my mamy remont i ogromny dług więc auto na razie będzie stało. Uno mojego taty nie przetrzyma takiej drogi. Pomyślałam, że może przydałby się Dt dla Ziuteńka na czas transportu kikou, żeby go nie zagryzły inne pieski w schronie. Ewentualnie pociąg... Quote
Recommended Posts