Isadora7 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 ecci napisał(a):jedzie...jeszcze chwilka, dobry obiadek...deser...spróbuję przekonac wstrzymuję oddech i trzymam kciuki Quote
iwa77 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Widze , że Reksiu nic nie pisze czyli chyba nadal nie ma kontaktu z Mrówą. Ale się sytuacja komplikuje idzie jak po grudzie! Ecci trzymamy kciukasy za Twój dar przekonywania ! Quote
Koperek Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 ecci :modla::modla::modla: ...postaraj się- wiesz, tak jak kobieta musi sobie czasami poradzić!:diabloti: Quote
dorota412 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Czekajcie, nie dopytujmy sie co chwila, bo ecci bedzie latac miedzy TZ a kompem i braknie jej czasu na roztaczanie czaru:eggface::rolleyes: Quote
ecci Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 jest na zakupach z mamusią:loveu: cierpliwości Quote
ecci Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 mariusz się zgodził:multi::multi::multi: może jechac!!!:multi::multi::multi: szukamy samochodu teraz. Więcej napiszę wieczorem bo mam remont i muszę leciec Quote
Isadora7 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 ecci napisał(a):mariusz się zgodził:multi::multi::multi: może jechac!!!:multi::multi::multi: szukamy samochodu teraz. Więcej napiszę wieczorem bo mam remont i muszę leciec o w morde ale się cieszę :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dorota412 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 o w morde, a skad teraz wziac auto:???: Ecci, a znasz kogos z autem, na kogo podzialalby Twoj niewatpliwy urok:evil_lol: Quote
Poker Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 a jakie auto jest potrzebne? ciekawe jakich metod użyła ecci ,na deser ,po obiedzie ;) :eviltong: Quote
ecci Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 KOBIETKI! kiedyś czytałam w jednej z mądrych książek, że mężczyznę należy stawiac pod faktem dokonanym, więc powiedziałam..." Mariusz jedziesz do Niemiec ze mną zawieśc psy do adopcji"...chwila konsternacji i się zgodził... do mężczyzny nie wolno podchodzic z pytaniem :kochanie, czy..." tylko poprostu należy powiedziec, że robi to i to!:loveu: a co do auta wyjaśnie wierczorkiem, teraz idę na ogródek trawkę spalic:loveu:auto osobowe potrzebne Quote
danka1234 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 O kurcze a moje stoi pod blokiem i rdzewieje , niech to ....... Czy już było podane konto do wpłat na transport bo mi umkneło a deklarowałam wpłate. Quote
dorota412 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ecci, ty nigdzie nie idz, tylko pisz szybko CO TO ZA MĄDRA KSIAZKA!!!??? Bo jak nie powiesz, to bedziemy nekac Cie pytaniami o porady;) Quote
iwa77 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Kierowca jest , kasa jest teraz tylko auto ! Wstrzymuję się z podaniem konta , bo jakby Ecci miała faktycznie jechać to przelewy bez sensu kierować do mnie - lepiej od razu do niej. Czyli szukamy teraz auta ! Wiecie co jak to wszystko wypali to ja chyba - nie wiem co zrobię. Nerwówka taka ,że .... Quote
ecci Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 sprawa jest taka, że mamy swoje auto, tylko, że wczoraj czy przed wczoraj urwały się poduszki podtrzymujące silnik i takiej odległości auto nie wytrzyma. Auto jeszcze ma mój tata, któremu siedzę na głowie, tylko, że to jest fiat i do tego UNO 10 letni, boję się czy nie stanie się nic po drodze, więc dzisiaj będę musiała z nim porozmawiac. Ale obawiam się że będzie się bał nam go dac Quote
Reksiu21 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 niestety dalej skrzynka odbiera, i to od razu wiec to znaczy ze wogole wiadomosci nieodbierala, bo wtedy jak niema zadnych nagranych to dzwoni 5 razy zanim sie wlaczy, a teraz po razie. Ja czytalam na innych watkach ze 8/9 marca musiala isc do szpitala na kroplowke bo sie ciezko rozchorowala. moze dalej jest w szpitalu i dlatego nieodbiera...... kurcze, co tu robic......:shake: Quote
ecci Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 kierowca jest, auta nie ma! a na kiedy ten transport potrzebny jest?tzn. kiedy w ogóle mielibyśmy jechac? Quote
Negri Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Transport nie jest na określony dzień. Jednak im szybciej tym lepiej dla psiaków ;) Quote
ecci Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 rozumiem, bo tak pomyślałam sobie że może za 2 tyg. to nasze auto byłoby juz sprawne, w takim razie szukam auta na przyszły weekend Quote
iwa77 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Ecci ale następny weekend to już będą Swięta więc chyba nie bardzo z tym wyjazdem ???? Quote
ecci Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 no coś ty! Iwa, zapomniałam o tych świętach zupełnie! a u nas w grę wchodzi tylko weekend, kurcze wszystko po grudzie idzie! Quote
iwa77 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Tak myślałam , ze zapomniałaś ! Chyba trzeba cos jeszcze innego wykombinowac Quote
kikou Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 moge Wam pomoc 31marca, jesli do tego czasu nic nie zdzialacie moge w pon. pojechac. Quote
Recommended Posts