Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 973
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widze , że Reksiu nic nie pisze czyli chyba nadal nie ma kontaktu z Mrówą.
Ale się sytuacja komplikuje idzie jak po grudzie!
Ecci trzymamy kciukasy za Twój dar przekonywania !

Posted

mariusz się zgodził:multi::multi::multi: może jechac!!!:multi::multi::multi:

szukamy samochodu teraz.
Więcej napiszę wieczorem bo mam remont i muszę leciec

Posted

ecci napisał(a):
mariusz się zgodził:multi::multi::multi: może jechac!!!:multi::multi::multi:

szukamy samochodu teraz.
Więcej napiszę wieczorem bo mam remont i muszę leciec

o w morde ale się cieszę :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

KOBIETKI!
kiedyś czytałam w jednej z mądrych książek, że mężczyznę należy stawiac pod faktem dokonanym,
więc powiedziałam..." Mariusz jedziesz do Niemiec ze mną zawieśc psy do adopcji"...chwila konsternacji i się zgodził...
do mężczyzny nie wolno podchodzic z pytaniem :kochanie, czy..." tylko poprostu należy powiedziec, że robi to i to!:loveu:

a co do auta wyjaśnie wierczorkiem, teraz idę na ogródek trawkę spalic:loveu:auto osobowe potrzebne

Posted

Kierowca jest , kasa jest teraz tylko auto !
Wstrzymuję się z podaniem konta , bo jakby Ecci miała faktycznie jechać to przelewy bez sensu kierować do mnie - lepiej od razu do niej.
Czyli szukamy teraz auta !
Wiecie co jak to wszystko wypali to ja chyba - nie wiem co zrobię.
Nerwówka taka ,że ....

Posted

sprawa jest taka, że mamy swoje auto, tylko, że wczoraj czy przed wczoraj urwały się poduszki podtrzymujące silnik i takiej odległości auto nie wytrzyma. Auto jeszcze ma mój tata, któremu siedzę na głowie, tylko, że to jest fiat i do tego UNO 10 letni, boję się czy nie stanie się nic po drodze, więc dzisiaj będę musiała z nim porozmawiac. Ale obawiam się że będzie się bał nam go dac

Posted

niestety dalej skrzynka odbiera, i to od razu wiec to znaczy ze wogole wiadomosci nieodbierala, bo wtedy jak niema zadnych nagranych to dzwoni 5 razy zanim sie wlaczy, a teraz po razie. Ja czytalam na innych watkach ze 8/9 marca musiala isc do szpitala na kroplowke bo sie ciezko rozchorowala. moze dalej jest w szpitalu i dlatego nieodbiera......

kurcze, co tu robic......:shake: