Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pieniazki wyslane, jesli bedzie malo, to postaram sie dorzucic jeszcze cus do czasu wyjazdu;)
Mam nadzieje, ze rudaskowi nic nie jest i zaczal sie juz "pakowac" na wyjazd:multi: reszta pieskow tez

• Replies 973
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed chwilą zrobiłam przelew na stówkę, mam nadzieję, że zaraz po świętach wpłynie na konto Iwonki, bo do jutra to nie wierzę żeby zaksięgowali. Ale i tak to będzie jeszcze przed wyjazdem, mam nadzieję, bo troszke się zgubiłam w tych gorących ustaleniach. Podziwiam Was dziewczyny i strasznie się cieszę, że mogę chociaż tak wirtualnie się przyłączyć i tym psiakom pomóc. :-)

Posted

napiszcie prosze konkretnie, ktore pieski jada i ile kazdy wazy zeby nie okazalo sie potem za pozno na przygotowanie(pozyczenie) szelek...itd, ...... jejku troche przynudzam ale to moja "premiera" i chcialabym zeby dobrze wypadlo

Posted

Tez sie martwię .
Jak byłam wczoraj w schronie to pielegniarz Grzesiu mówil , że bedzie zamykal
staruszki na noc , żeby im było ciepło.Więc myślę , że jakoś przetrzymają biedaki to zimno.

Posted

Saga i Gipson są wielkościowo bardzo podobne ważę ok 10 kilo ziutek to myśle że max 6-7 on jest jak jamnik a Diana jak ON czyli z 20-25 pewnie ma

Posted

Negri- to jedzie Gipson?? A nie miała jechać Maja?? :crazyeye:

No i co z tym transporterem??- mam pożyczać, czy nie?? Bo najpóźniej jutro mogę podrzucić komuś!!!
Jedno ze średniaków powinno się do niego zmieścić- Saga lub Gipson.