Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w takim razie musze znac dokladna liczbe kilometrow... z tego co widzialam na pocz watku ok 1000 kilometrow (ale o jakie dokladnie miasto chodzi?) w jedna strone, a zatem ok. 200 litrow benzyny...(mam auto osobowe ale dosc duze-alfa romeo156) Przemyslcie porzadnie sprawe...

• Replies 973
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reksiu21 napisał(a):
To jest szwarcwald, poltorej godziny na poludniowy zachod od Stuttgartu, lub godzine na zachod od jeziora bodenskiego.

Wiem , że to trochę enigmatycznie wygląda ale może uda Ci się policzyć na tej podstawie kilometry jakie są do przejechania .Innych danych nie mam.
A sprawa jest przemyślana !

Posted

nie no, osobiście bym z ,,kierowcą,,pojechała, ale do Siedlec....długo
życzę miłej podróży
naprawdę bym pojecghała, gdyby ktoś po mnie podjechał i transport byłby ode mnie
nie łoszukuje:evil_lol:

Posted

Dzis mial byc TEN dzien. Ale staruszka juz nic zlego nie spotka.
Dzien dobry wszystkim, zwlaszcza tym czekajacym na wybawienie.
Kto podsumuje, ktory transport "lepszy"? I zbieramy kase, zeby potem nie okazalo sie, ze za malo lub dojdzie za pozno

Posted

liczenie kilometrow na zasadzie "poltorej godziny od stuttgartu..." jest nieprecyzyjne. Jezeli zdecydujecie sie zebym ja jechala to 1000zl wystarczy, natomiast nalegam na jakiegos(jakas) towarzysza(towarzyszke) podrozy, ktory bedzie zwierzaki dogladal. Nie wiem jak inni to robia, w kazdym razie wyobrazcie sobie, jesli bede musiala szukac parkingu za kazdym razem kiedy ktores ze zwierzakow piszczy to ta podroz bedzie trwala 2 dni w jedna strone, a tak to ta druga osoba odrazu zobaczy czy psiak nie wymiotuje, chce siku, pic czy nie zaplatal lapy w pasy..itd. Poniewaz psy maja jechac ze schroniska, wiec pozyczona klateczke, szelki i kagance najlepiej dostarczyc tam na miejsce... Widzialam, ze chyba Negri pracuje czy dziala w schronisku, wiec moze moglaby dopilnowac tego...? No i wpis w paszporcie z badania lekarskiego nie moze byc starszy niz 24 godz. ale to napewno Wiecie lepiej odemnie...

Posted

O papiery się nie martwcie to wszystko będzie dopilnowane. Każdy pies dostanie smycz i obroże. Te 2 rzeczy z mojej strony będę dopilnowane w 100%. Jeśli mam kombinować jakieś szelki klatke czy coś to napiszcie bo na razie nic dokładnie nie wiem. A jeśli chodzi o kupno czegokolwiek <szelek czy tam klatki> to już musi zadecydować Reksiu.

Więc czekam na liste które psy dokładnie jadą kiedy i najlepiej wstępną godzinę tzn czy rano popołudniu czy wieczorem.

Posted

Kikou czyli jestes gotowa pojechać i koszt to 1000 zl tak?
Myślę , że Twoja propozycja jest dla nas bardzo dobra , na tyle kasy jestesmy wstępnie przygotowani.:roll:

Reksiu to podaj może Kikou na PW dokładnie dokąd ma jechać i koniecznie podaj prosze Negri które pisaki jadą oprócz Ziuteczka.
I przede wszystkim napisz czy akceptujesz ta kwote 1000 zl , bo rozumiem , ze placimy pół/na pół.Nasze pół bedzie ze zbiorki od osob ktore deklarowały pomoc.

Posted

No to te klatki dawać, czy nie?? Bo jedną ma Aga (i nie wiem, czy ma w niej "coś"), a drugą ja (tzn. ja mam transporter).

Mam jeden kaganiec mały (mało- średni), dwa duże i dwa bardzo duże- smyczkami też się mogę podzielić- byle wszystko do mnie wróciło :eviltong:

I tak na marginesie: TO MA BYĆ W TĄ NIEDZIELĘ??????????? PRZECIEŻ TO WIELKANOC! :(

Posted

poniewaz mnie nie znacie, proponuje zebyscie zebraly pieniadze na jakies konto osoby dobrze Wam znanej i przekazecie mi przed sama podroza razem z psiakami. Hmn...?
Natomiast chcialabym ustalic konkretnie wielkosc kazdego pasazera, zeby mozna bylo przygotowac szelki, itd..
no i kto sie ze mna wybierze???? moze Ecci? W sumie brala pod uwage taki wyjazd, moze mialaby czas?

Posted

no tak właśnie rozpatruję...bo nie mam kasy w tym miesiącu, więc mogłabym wygospodarowac jakieś 20 góra 30 złotych z czego 1/4 weźmie sobie bank. Wolę prosto do baku jednak wlac paliwko:evil_lol: