Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 576
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ziutko,dzieki.Mój prawie zięc trochę mnie podszkolił,może następnym razem sama to zrobię.Wszystko mam zapisane.Hesiulka jest cudowną dziewczynką,coraz bardziej się otwiera do ludzi.Wciąż mnie zaskakuje.A to zaczęła się przytulac,a to mnie lizac.Metamorfoza w wyglądzie i zachowaniu.
Soniu,jasne ,że się znamy.Całuję Cię i do usłyszenia.Sówko.:lol:

Posted

nie. to nie on;). Gdybym nie miala zaufania do Baski pojechalabym wybadac sprawe z wódka u sasiadow:evil_lol:. cudo terrierek, ktory nie dał sie wyadoptować:) Ile on razy uciekl z nowego DS? dwa razy? Wie gdzie jego miejsce i koniec. ....Jakies dziwne wyadoptowywanie...hehe. Bobis kategorycznie wybral dom i kuniec.. hihi...:)

Posted

Bobis to prezes całego podwórka. Rządzi , ustawia, w końcu bardzo dlugo byl sam w babińcu. Wczoraj pękalismy ze smiechu jak on pilnuje garnka z kolacją.Iwona gotuje psom teraz 2 razy dziennie, poniewaz jest cieplo i jedzenie sie psuje.Wystawila garnek na schody. Wszystkie psy sie zleciały/ sąsiadow tez/ bo zapachy kusily. Bibiś odganial wszystkich, biegal, warczal. ponoć tak jest zawsze. Swojej porcji nie zjada, powybiera co lepsze i odchodzi. Wczoraj dlugo styglo a Bobisia zmorzyl sen. Spal na siedząco biedak na swoim posterunku przy przygarnku. Rozstawil przednie łapy, glowa mu ciążyła ale garnka nie opuścil.

Posted

Dziewczyny i nie tylko mam prośbę o głosy;-)
W imieniu Fundacji ''AST'' i wszystkich potrzebujących TTB prosimy i Ciebie drogi użytkowniku o oddanie swego głosu w konkursie Krak-Vet';u.

Wystarczy się zarejestrować i zagłosować w ankiecie by Twój głos został przyjęty.

Oto link do strony konkursu :

http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7776

PAMIĘTAJ : Konkurs trwa tylko do 31 maja !

Robiąc tak niewiele, w tak krótkim czasie możesz przyczynić się do pomocy tym biednym, potrzebującym psom.

Posted

Zawsze mnie zdumiewa przemiana jaka dokonuje się w tych nieszczęśnikach , kiedy maja ciepło , pełną miskę i miłość opiekunów .
Basiu , świetna robota . Gratuluję :loveu:

Posted

Odmiana fizyczna jest b. ważna ale ten zdominowany, gryziony w Krzyczkach biedak podporządkował sobie u nas wszystkie psy. Robi to z rozmyslem, obserwuje , bada teren , na końcu wkracza. Z resztą takim postępowaniem ma u nas ogromny szacunek. Bobiś ma specjalne względy.
Blizny na rękach od pogryzienia przez niego w momencie brania go z samochodu do weta mam do dzisiaj.