Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 576
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

ok, nie denerwujcie sie z Bobisiem jest wszytko dobrze zostaje u nas na stałe rządzi haremem. Mam fotki ale dzisiaj nie dziala interia ! moze potem.
W chwili obecnej mam urwanie glowy, interwencja za interwencją. Kiedy to sie skonczy !Mam u siebie skopanego szczeniaka z gweożdziowana łapa.
Chyba żle stanął i zacząl plakac , boli go, jadę do weta aby podal mu cos przeciwbólowego.Kiedy to sie skonczy !

Posted

Dalej interia nie dziala. tak Ryba byla w przytulisku, przywozila sunie rotka .Iwona mowiła , że Ania nie poznała Bobiego. Zrobil sie z niego baleronik. Leży tylko na kanapie. Wyjdzie na podworko, sprawdzi kto przyjechal i z powrotem do wyra. Była też pare dni temu w przytulisku Aga I Theta , też widziala Bobika bo przybiegl zobaczyć kto przyjechal .

Posted

basia0607 napisał(a):
Dalej interia nie dziala. tak Ryba byla w przytulisku, przywozila sunie rotka .Iwona mowiła , że Ania nie poznała Bobiego. Zrobil sie z niego baleronik. Leży tylko na kanapie. Wyjdzie na podworko, sprawdzi kto przyjechal i z powrotem do wyra. Była też pare dni temu w przytulisku Aga I Theta , też widziala Bobika bo przybiegl zobaczyć kto przyjechal .

Jest naprawdę typem kanapowca, jak to Basia mówi. Ja przywiozłam tam pieska, który nocował przez 2 dni, Bobikowi zdecydowanie się to nie spodobało.
Jest Panem całego domu, razem z Adelą :)

Posted

Wyslalam Kasi, mojej mróweczce kochanej 2 fotki Bobisia, może póżniej wklei. Bobiś ucieka od zgiełku i ludzi, chyba u Iwony jest szczęsliwy. Śpi w łóżku ! Nie moge mu zrobić fotek na dworze bo boi sie aparatu i ucieka.
Bobi z Krzyczek:

Tak dla przypomnienia ! Chociaż i tak Bobiś zawsze rządzi w chlebie dla kóz.Chyba w poprzednim życiu mial piekarnię !

Posted

basiu, wysli mi swojego emaila na [email protected]
Wysłałam fotkę Colinki jakiś czas temu domkowi Cezara i ich sąsiadka ( dobra znajoma tych ludzi) chce adoptować tę suczkę Coli:) Pani ma do mnie napisać a ja chcę podać jej Twój email:) żeby było łatwiej.
Chyba ze ta Colinka ma już domek?