Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 576
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rotek_']on ma tyle sierści czy wy go tak utuczyłyście:roll::evil_lol:

Troche podtuczony i sierść tak mu odrosla. Przecież on co dzień pilnuje garnka z jedzeniem , może podjada ? he, he.. dzis byłam u swoich piesów. Ze spaceru nici po lało, szybko dalam to co mialam dla nich, czyli parówki i wrocilam do domu.

charly, wracaj do domu ! mam dla Ciebie konspiracyjne zadanie.

• 1 month later...
Posted

I są wieści. Bobis u nas i nigdzie sie nie wybiera. Obecnie jest gorąco i on cały dzień leży na łóżku. Wychodzi tylko sprawdzić kto przyjechal. Mam fotki Bobisia ,jak znajde trochę czasu poproszę kogoś o wklejenie. Mamy obecnie 20 psów i brakuje czasu na inne sprawy.

Posted

[quote name='basia0607'] Mam fotki Bobisia ,jak znajde trochę czasu poproszę kogoś o wklejenie.
Jeśli mogę pomóc to poproszę foteczki na mojego maila : [email protected] i wkleję z miłą chęcią zdjęcia tego szczęściarza :loveu:

Posted

[quote name='basia0607']I są wieści. Bobis u nas i nigdzie sie nie wybiera. Obecnie jest gorąco i on cały dzień leży na łóżku. Wychodzi tylko sprawdzić kto przyjechal. Mam fotki Bobisia ,jak znajde trochę czasu poproszę kogoś o wklejenie. Mamy obecnie 20 psów i brakuje czasu na inne sprawy.

Bobiś korzysta z wygody :loveu: Należy mu się. Czekamy na foteczki :-)

• 2 months later...
Posted

Bobis mnie dzisiaj rozbroil do łez. Momo tego, ze jedzenia ma [od dostatkiem, chleb jest dla niego wszystkim. Bylam swiadkiem jak wyjąl sobie z wiaderka suchy chleb, poszedl pod stól i tak długo go podgryzal aż zjadl wszystko. Iwona mówi, że nigdy nie przejdzie obojętnie obok kawałeczka chleba. Na pewno biedak pamięta jak brakowało mu jedzenia w Krzyczkach.
Zobilam mu zdjęcie ale wyszedl tylko nochal.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='basia0607']Poszły teraz do Ciebie ![/quote]
I oto są :lol:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images43.fotosik.pl/28/ef6e90ffc1ab6c3d.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/395/38e761818c0297b9.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/394/ba32704afa63a92e.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Na drugiej fotce opiepszalam Bobisia, że straszny obibok, zmienia tylko łóżka. Wszędzie mu za twardo ! Widzicie te oczy ? ale nic sobie z tego nie zrobił. Domonstracyjnie zeskoczyl z kanapy i poszedl do drugiego pokoju na druga kanapę.
Fryzura na punka zrobiona na potrzeby sesji zdjęciowej.;)

• 4 months later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...