samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Hopaj Cola na dzien dobry. Hopam, choc troche sie boje Camary.....:shake: Quote
swan Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 a to Bari ma teraz ciężkie życie :evil_lol: Quote
swan Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 no właśnie nie jest Cola jest bezpieczna tylko Bari może się czuć cokolwiek zagubiony....:eviltong: Quote
kinga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 a kiedy ona będzie w tej wyborczej? w weekend? Cola - oczywiście hop ;) Quote
samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Wolisz Pepsi?mar.gajko napisał(a):A ja tam nie lubię Coca Coli. Quote
PaulinaT Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='mar.gajko']A ja tam nie lubię Coca Coli. No Fanta już w domu jest - pierwsza poszła. Nic nie poradzę - do wyboru jest Cola lub Cola. Ocelot - Bariś, jak każdy szanujący sie boorek nie jest zagrożeniem dla cieczkujących panienek ;-) Quote
mar.gajko Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 samoglow napisał(a):Wolisz Pepsi? Mhhhhmm, cytrynową. Quote
mar.gajko Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ale wyrozumiała jestem, nie mam nic do tych co lubią tę Colę. Quote
supergoga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ta Cola jest super, taka bezkofeinowa. I nie wiem dlaczego nie stoi pod drzwiami kolejka domków - super domków. Chyba kanał ogólny sie zrobił. Quote
PaulinaT Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Dzwonił 1 Pan i 1 Pani. Ale Pan się ma pozastanawiać a Pani - to chyba nie to... nie miała psa, ma 4 dzieci i myślała, ze 3 spacerki po 10 minut to wystarczy dla pieska - boję się, żeby nie było jak poprzednim razem. Quote
polciuaa Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Trzeba jej dac szanse.;) Moze akurat okaze sie odpowiednim domkiem dla Colci.;) Moze dalo by sie poprzemawiac jej do rozumu i by znia wychodzila na dluuuuuzej...:) Quote
PaulinaT Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 dogomanka_ napisał(a):Trzeba jej dac szanse.;) Moze akurat okaze sie odpowiednim domkiem dla Colci.;) Moze dalo by sie poprzemawiac jej do rozumu i by znia wychodzila na dluuuuuzej...:) no niby tak, alez takiego "dawania szansy" to Cola wróciła. Pani miała przemyśleć i oddzwonić. I nie oddzwoniła póki co... :niewiem: Quote
PaulinaT Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 ups - zdublowało się no to hop! ;-) Quote
polciuaa Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Chodzilo mi o to,zeby wlasnie dac jej czas na przemyslenie tych spacerow.;PP Quote
PaulinaT Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 dogomanka_ napisał(a):Chodzilo mi o to,zeby wlasnie dac jej czas na przemyslenie tych spacerow.;PP No to jasne. Długo rozmawiałyśmy, zaoferowałam swoją pomoc. I zobaczymy ;-) Quote
samoglow Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 hop. hop. hop na nowo!!!!:multi::razz: Quote
supergoga Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Ktos też pisał, pytając w jakim mieście jest Cola, że ma domek i ogród i jest zainteresowana sunia. Odpisałam, ale po tym juz cisza. Nic nie rozumiem. Quote
PaulinaT Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Ja miałam jeszcze 2 takie telefony - gdzie jest jaka jest to ja się jeszcze odezwę. I... nic. :niewiem: Quote
mar.gajko Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 TO chyba nikt nie lubi Coli... Hmmm Quote
Marta i Wika Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Może przemyślą dokładnie sprawę i... ktoś zadzwoni, przyjedzie do Coli. Najlepiej byłoby, gdyby gdzieś blisko, najlepiej w zaprzyjaźnionym miejscu, żeby mieć z Colinką kontakt... Quote
Recommended Posts