swan Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 ja przeczytałam cały wątek, niedawno, radzę od początku, bo ja się spłakałam ze śmiechu po raz pierwszy już na piątej stronie :lol: aha, nic nie pij ani nie jedz w trakcie, bo komputer będzie zagrożony i może coś nieprzemakalnego pod siedzenie by się przydało:razz: Quote
polciuaa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Kurcze...a ja juz zaczelam od 49 strony.;D Ale no coz...zaczne od poczatku.:D Quote
PaulinaT Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Camara napisał(a):no... Coli mam nadzieję, że ta zaraza nie dotknie :shake: tfutfutfu - 3 razy, przez lewe ramię! Quote
samoglow Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Hurrrra! Znow psinka do hopania! :razz: W gore Coca Cola, w gore suczynko!:multi: Quote
supergoga Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 A co tam u mojej Colinki słychać. Nawet nie mam kiedy jej nawiedzić - tym bardziej przez Naruto. Oj - stale coś, a tak kiedys było świetnie... Cola, czas do domu!!!! Quote
polciuaa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ty,samoglow,jesli Ci sie chce hopać,to mozesz hopac wszyyyystki psiaki z mojego podpisu...;D Dostajesz na to moja zgode.;D A nawet przymuszenie do tego..:diabloti: Quote
samoglow Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Sie robi....ale cos mi link nie wchodzi :cool3: Quote
PaulinaT Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 U Coli wszystkow najlepszym porządku: 1/ duuuuużo je 2/ śpi na mięciutkiej kanapie a w nocy pod kołderką (wysiudała Milkę) 3/ pod opieką mamy biega po ogródku i wbrew zakazom KOPIE 4/ codziennie zalicza spacer do lasu z mamą, Zuzią w wózku, Barim i Milką - jak moja mama daje sobie radę na takim spacerze to ja nie wiem. Quote
GoniaP Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Pomimo wszystko, wróżę Jej wkrótce świelaną przyszłość ;) Quote
PaulinaT Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 GoniaP napisał(a):Pomimo wszystko, wróżę Jej wkrótce świelaną przyszłość ;) wróżko kochana, czarodziejko :loveu: :loveu: Quote
kinga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 PaulinaT napisał(a)::lying: :mdleje: oj, co mdlejesz... Camara mi kazała :p ...pohopac Colę od czasu do czasu :cool3: :diabloti: Quote
polciuaa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Samoglow...jakos Cie nie widze,zebys mi hopala psiaki z mojego podpisu(z kazdego linku.:cool3: ):diabloti: Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 a mnie nikt nie kazal, ja zupelnie sama.....:evil_lol: kinga napisał(a):oj, co mdlejesz... Camara mi kazała :p ...pohopac Colę od czasu do czasu :cool3: :diabloti: Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Pierwszy link nie wchodzi, drugi i trzeci hopniete! :evil_lol:dogomanka_ napisał(a):Samoglow...jakos Cie nie widze,zebys mi hopala psiaki z mojego podpisu(z kazdego linku.:cool3: ):diabloti: Quote
polciuaa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 dzieki.;D<10 znakow tez sie przyplatalo...:diabloti:> EDIT:Pierwszy link juz chodzi,ale tam nie ma co hopac.;D Mozna sobie tylko poogladac pieeekne zwierzaki.:D Quote
PaulinaT Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 kinga napisał(a):oj, co mdlejesz... Camara mi kazała :p ...pohopac Colę od czasu do czasu :cool3: :diabloti: No tak. Mogłam się tego spodziewać. Ładna mi z Ciebie dogoleżanka :angryy: /czy jak się tam ta instytucja nazywa... :roll:/ No a Camara, Camara :loveu: Quote
Camara Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 czy tu jest bezpiecznie :look3: nigdy nie wiem, kto za mną przyjdzie :evil_lol: Ludzie to nie wiedzą co tracą :roll: wiosna idzie, działkę trzeba przekopać, a tu taki talent jak Cola sie marnuje. Przecież taki zapał do prac polowych to skarb!!! Quote
PaulinaT Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Jesoo jaka ja mało-inteligientna. Ogłoszenie poszło - a TAKI atut Coli nie został podany :shake: No to klops. Quote
Marta i Wika Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Jak Wika była mała, to moi rodzice mówili, że to pies-meliorant. Nie kopała dziur jak każdy przyzwoity pies, tylko rowy - długie i wąskie. A potem jej trochę przeszło. Quote
PaulinaT Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 No tak. Coli to już nikt nie hopsnie... :shake: Quote
PaulinaT Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 A Cola to ma teraz TE dni. Staje przed Barim doopke wypina i ogon na bok odstawia... sodomia i gomoria. Quote
Recommended Posts