GoniaP Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 PaulinaT napisał(a):Klops. Jeden z amantów Coli znalazł drogę prowadzącą DO ogrodu i został dzisiaj przyłapany na tarasie... :wallbash: Cóż za spryt :-o, cóż za odwaga :cool3:, cóż za wytrwałość ;), cóż za miłość :loveu: Quote
PaulinaT Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='MonikaP']Paulina, ale TAK przyłapany, czy tylko przyłapany, bez innych konsekwencji? :razz: bez bez - kurat Cola i reszta ;-) na spacerze była amanta widziała moja sister... Bari po powrocie przegonił coś niewidocznego dla nas z krzaków - to musiał być ON... Quote
PaulinaT Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 GoniaP napisał(a):Cóż za spryt :-o, cóż za odwaga :cool3:, cóż za wytrwałość ;), cóż za miłość :loveu: Proszę Cię tak? Miłość surowo wzbroniona :mad: Nawet platoniczna - na wszelki wypadek :diabloti: A teraz Colinda nawet do ogródka tylko na smyczce... :shake: Lub z Barim :diabloti: Quote
GoniaP Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 PaulinaT napisał(a):Lub z Barim :diabloti: Głosuję na Barika :loveu: Quote
PaulinaT Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Ślicznie cioci Monice dziękujemy :Rose: Quote
MonikaP Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 PaulinaT napisał(a):Ślicznie cioci Monice dziękujemy :Rose: Nie dziękuj za szybko, nie chwal dnia przed zachodem słońca itd., itp. :diabloti: Ciocia Monika na razie czeka, aż te małe krasnale, co biegają między komputerami, doniosą na plecach pocztę do mojej skrzynki mailowej - bo ostatnio maile do mnie chodzą tak długo, że chyba w ten sposób właśnie są przenoszone... :angryy: Quote
PaulinaT Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Hihi - na krasnale nie ma bata... :shake: :evil_lol: Ja nie chwalę - zobaczymy co to da - ale za ogłoszenie ślicznie dziękuję. Cola już tak długo czeka kurcze, że czas to już najwyższy... Quote
Marta i Wika Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Cola, hopsaj do góry i do domku wreszcie! Takiego naj naj. Quote
PaulinaT Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Marta i Wika napisał(a):Cola, hopsaj do góry i do domku wreszcie! Takiego naj naj. Marta - wysłałam zdjęcie Coli Twojego autorstwa Monice, bęzie w GW... mogłam?? :oops: Quote
Marta i Wika Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 PaulinaT napisał(a):Marta - wysłałam zdjęcie Coli Twojego autorstwa Monice, bęzie w GW... mogłam?? :oops: Hurra, moje zdjęcie będzie w GW ;) :evil_lol: Mam nadzieję, że przyczyni się do znalezienia domku dla stwora. Quote
PaulinaT Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 kinga napisał(a):Paulina - hopam Colę! ;) :eviltong: :lying: :mdleje: Quote
swan Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 PaulinaT napisał(a)::lying: :mdleje: epidemia się rozprzestrzenia :evil_lol: Cola, na pierwszą po domek :razz: Quote
Camara Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 PaulinaT napisał(a)::lying: :mdleje: też bym zemdlała :cool3: niestety dla mnie ( i Brutuska ofkors :evil_lol:) za późno na takie pokazowe sceny :diabloti: Quote
polciuaa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 epidemia się rozprzestrzenia :evil_lol: też bym zemdlała:cool3: niestety dla mnie ( i Brutuska ofkors:evil_lol: ) za późno na takie pokazowe sceny:diabloti: :? Czyzbym czegos nie zakapowala.?:placz: :razz: Quote
swan Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 a masz mocne nerwy??:razz: to dostaniesz linka :diabloti: jak Camarrra pozwoli :cool1: Quote
polciuaa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 No mam mam...chyba...:diabloti: No to wyslijcie mi linka,plooosssiiiieeeeee.....:evil_lol: Quote
PaulinaT Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 No nie wiem, nie wiem - tylko czy to Coli wyjdzie na zdrowie... :roll: Quote
PaulinaT Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Camara']też bym zemdlała :cool3: niestety dla mnie ( i Brutuska ofkors :evil_lol:) za późno na takie pokazowe sceny :diabloti: Ma się ten refleks co?? :cool3: Dogomanka - TU - ale ciiii, bo sie wyda... Quote
polciuaa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Juz zagladam...;D Ale...czego mam dokladnie szukac.?:diabloti:Na ktorej stronie i czego to dotyczy...?:evil_lol: Quote
Camara Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 dogomanka_ napisał(a):Juz zagladam...;D Ale...czego mam dokladnie szukac.?:diabloti:Na ktorej stronie i czego to dotyczy...?:evil_lol: poczytaj... hmmm... kilkadziesiąt ostatnich stron to będziesz wiedziała. Wcześniej zażyj przynajmniej neospasmine :evil_lol: no... Coli mam nadzieję, że ta zaraza nie dotknie :shake: :cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts