PaulinaT Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Jesoo walentynki! :splat: Kompletnie zapomniałam. samoglow - ale ONE chcą strzelać do Coli :placz: ... a nie ja do Ciebie czy cuś... Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Czytalas, ze Brutus ma szanse na dom? To na pewno dzieki naszemu hopaniu! :loveu: Teraz wszystkie sily przerzucimy na Cole.... masz jak w banku !:loveu: Quote
mar.gajko Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Tak, tak. Będziemy ci Paulinko POMAGAĆ. Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Dlaczego taka sliczna psina nie ma jeszcze domku stalego?! :-( Quote
Marta i Wika Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Cola ma na razie stały domek tymczasowy ;) Zostały jeszcze jakieś przebiśniegi w ogródku? A jak tam cieczka panny? Quote
mar.gajko Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Marta i Wika napisał(a): A jak tam cieczka panny? Panny nie miewają cieczek; tylko... mężatki mają... Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 moga tez jeszcze miec ciaze urojona...:cool3: To tak dla pocieszenia, Paulinko :lol: Quote
polciuaa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Samoglow...czy Twój podpis jest regulaminowy.?;D Bo wydaje mi sie,ze jest za duzy...ale ja sie nie znam.:D Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 a co w nim nieregulaminowego? :crazyeye: jakos sie miesci :cool3: Quote
Marta i Wika Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Uważajcie, uważajcie, bo ostatnio za podpisy ostro tu banują :ban::scared: Quote
polciuaa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 No wlasie to mialam na mysli...:diabloti: Samoglow-bo jak pisalam ta wiadomosc to nie mialam tych dwoch bannerow u Ciebie kolo siebie tylko ten mniejszy byl nad tym wiekszym.;D Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 jakis taki pietrowy komp? :evil_lol: Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 No, Brutusik pojechal :multi:Dohopalysmy go az do Tarnowa. :multi: czas na Cole - hop, hop na pierwsza sliczna suczynko :razz: Quote
mar.gajko Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Paulino!! Jesteśmy tu i będziemy z Colą ... do końca. Chyba się cieszysz? Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 A sprobowalaby sie nie ucieszyc :mad: Oj, slodka suczynko tak dlugo czekasz na swojego czlowieka :-( Quote
PaulinaT Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Cieszę się :multi: :cunao: Baaardzo :multi: :bigcool: (samogłow - taka radocha wystarczy??) Cieczka się kończy ale jeszcze jest. Co do kwiatków wolę nie pytać... :scared: po co ryzykować :niewiem: Ja Colę widziałam przez ostatnie 2 tygodnie 1 raz w przelocie... :sad: Nie mam za grosz czasu podjechaćw odwiedziny... Ale wiem, że - wg mojej mamy - Figi nie da się lubić a Cola jest cudowna :p Quote
Camara Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='PaulinaT']Cieszę się :multi: :cunao: Baaardzo :multi: :bigcool: a jak ja się cieszę :loveu: już nie będe musiała pisać wyjaśnień, przeprosin, tłumaczeń i sprostowań. Oraz wykonywać telefonów naprostowujących i przypominających o konieczności nawiązania do tematu - w postaci "hop Brutusku" przynajmniej co dziesiątą stronę :evil_lol: i tak Was kocham :p [quote name='mar.gajko']Panny nie miewają cieczek; tylko... mężatki mają... to Paulina wydała Colę za mąż :crazyeye::crazyeye::crazyeye: o nic mi nie chodzi, tylko czuję się urażona brakiem zaproszenia na wesele :diabloti: Quote
PaulinaT Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Camara napisał(a):to Paulina wydała Colę za mąż :crazyeye::crazyeye::crazyeye: o nic mi nie chodzi, tylko czuję się urażona brakiem zaproszenia na wesele :diabloti: no i się wydało... mar.gajko - ale ty masz długi jęzor... :angryy: Quote
supergoga Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Co ja tu słyszę za niecności. Paulino - hmmmm. O Cole ktoś pytał ale z tego wniosek że dalej już nie dzwonił i nie ciągnął tematu. Teraz trzeba ostro brać się do pracy. Jutro porobię nowe ogłoszenia, może poprzestawiam fotki. Cola - marsz do domu!!! Quote
samoglow Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Nowe zdjecia beda?:razz: Hop, hop Cola ;) Quote
PaulinaT Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 supergoga napisał(a):Co ja tu słyszę za niecności. Paulino - hmmmm. no właśnie :shake: bezeceństwa :placz: bo Cola w końcu nieletnia jest.... Quote
Recommended Posts