swan Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='samoglow'] Swan, Paulina...to u Kariny aktualne? a to Kariny pytaj :cool3: Quote
samoglow Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 O ile wiem, to Ona jak najbardziej...a wy??? ( zabek to zaden wykret) Quote
PaulinaT Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Ząbek ząbkiem. Ale kot z 20szwami na kolenia i Abi ze szwami na powiekach za to bez macicy...? No zobaczymy, jak się wszystko powylecza i znajdę kamikadze co ich będzie doglądał? Bo tym razem do mamy nie mogę zawieźć... Quote
kinga Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 PaulinaT napisał(a):Ząbek ząbkiem. Ale kot z 20szwami na kolenia i Abi ze szwami na powiekach za to bez macicy...? No zobaczymy, jak się wszystko powylecza i znajdę kamikadze co ich będzie doglądał? Bo tym razem do mamy nie mogę zawieźć... słuchaj, ale jak Ciebie zabraknie - to kto będzie z takim wdziękiem używał, ze tak powiem, nader kwiecistego języka? :diabloti: ( oprócz Kariny...:p) Quote
PaulinaT Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 :eviltong: kwiecisty i wyrafinowany tak, tak :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 PaulinaT napisał(a):Abi ze szwami na powiekach za to bez macicy...? Dlaczego Ty pozwoliłaś coby wycięli jej macice przez oczodoły:crazyeye: Jak to szwy na powiekach i bez macicy:crazyeye: Quote
mar.gajko Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 PaulinaT napisał(a)::eviltong: kwiecisty i wyrafinowany tak, tak :evil_lol: Chcem jakąsik próbkę, tek kwiecistości i wyrafinowania:diabloti: Quote
kinga Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 mar.gajko napisał(a):Chcem jakąsik próbkę, tek kwiecistości i wyrafinowania:diabloti: ty to tylko CHCESZ. a to słoik maślaków a to Różne Teksty Wypowiedziane Nocą Nad Winkiem. a to ... zaraz będzie jeszcze coś tak... za friko? :crazyeye: zdalnie? :crazyeye: kochana, nie ma. takie Smaczki - zarówno kulinarne, jak i literackie - to tylko osobiście można mieć... :niewiem: Quote
PaulinaT Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 mar.gajko napisał(a):Dlaczego Ty pozwoliłaś coby wycięli jej macice przez oczodoły:crazyeye: Jak to szwy na powiekach i bez macicy:crazyeye: tak kazali powiedzieli że trzeba nie wiem czemu... :niewiem: Quote
samoglow Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 A dlaczego jak wycieli macice, to zrobili szwy na powiekach? :cool3::-o Quote
mar.gajko Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 samoglow napisał(a):A dlaczego jak wycieli macice, to zrobili szwy na powiekach? :cool3::-o Ot, zagadka własnie. jacys dziwni ci weci w tym Poznaniu. Quote
PaulinaT Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Ni ma szwów na powiekach. Tylko rzęski powyrywali. Znaczy się depilacja była :p Quote
samoglow Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Z powiek!!!!?????:placz::placz::placz: Quote
PaulinaT Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 samoglow napisał(a):Z powiek!!!!?????:placz::placz::placz: ...no? a skąd? Abisia ma rzęsy na powiekach właśnie... :siara: problem w tym, ze się ta powieka raczy wwijać do środka i te rzęsy po spojówce trą i to nie za dobrze :shake: Quote
mar.gajko Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 PaulinaT napisał(a):...no? a skąd? Abisia ma rzęsy na powiekach właśnie... :siara: problem w tym, ze się ta powieka raczy wwijać do środka i te rzęsy po spojówce trą i to nie za dobrze :shake: Po rogówce? Czy spojówce? One trą. Quote
PaulinaT Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Po spojówce - rogówka jest cała i zdrowa. Ale spojówka podrażniona, ropki mamy rano w oczku. One się tak troszkę wwijają, od czasu jak Biś miała 6 miesięcy ten problem był ale nie na tyle poważny żeby podszywać i czekaliśmy aż się molosowa głowa ukształtuje i urośnie w pełni. W zeszłym roku była poważniejsza operacja entropii. Teraz przydałoby się jeszcze to ektropium, ale nie wiem czy się zdecyduję kolejny raz usypiać to moje ukochane 60 kg. Dlatego chciałam za jednym zamachem ze sterylką. Ale Pan Mistrz Od Rozrodu nie podjąłsię powiek, stwierdził że to jest bardziej skoplikowany przypadek. Quote
___karolina___ Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 60 kilo :loveu::loveu::loveu: Paula a Ty 40? :eviltong::evil_lol: Quote
PaulinaT Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 40 :angryy: Ja Ci dam 40 :mad: Całe pinćdziesiąt :p A nawet pinćdziesiąct i dwa :multi: Quote
PaulinaT Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Cola - taka teraz jest z niej panienka. Szcześliwa, kochana. Trafiło sie jej oj... trafiło! (więcej fotek z moimi pieskami w naszej galerii ;-) ) Quote
mar.gajko Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 No! No! Własnie! Colinka szczęśliwa dziewczynka:loveu: Quote
PaulinaT Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 I to jak! W dodtaku - pozwole sobie zacytować: spełnia wszystkie nasze wymagania :mdleje: ... i nawet nadgryzienie antycznego łóżka uszlo jej płazem... :roll: Tak tak. Bo Cola śpi na łóżku: Quote
Marta i Wika Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Hurra! Cola - szczęśliwy rozpieszczony pies! I szczęśliwi właściciele Coli. Lepiej ułożyć się nie mogło! Quote
Recommended Posts