samoglow Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='mar.gajko']Szowinistka podhalańska... To jakas nowa rasa?:crazyeye: A moze to ta sama, co po lacinie sie zwie Camarus podhalanus ? Quote
PaulinaT Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='samoglow']To jakas nowa rasa?:crazyeye: A moze to ta sama, co po lacinie sie zwie Camarus podhalanus ? camrrrus - 3x r! Quote
samoglow Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Coca-Cola, Disco-Pola podskakuje mala Pola (na pierwsza) Quote
mar.gajko Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 samoglow napisał(a):Albo Tola - tez ladnie :lol: Mam kotkę Tolę - nie ma ogona i jest rachityczna okropnie. Quote
samoglow Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 mar.gajko napisał(a):Mam kotkę Tolę - nie ma ogona i jest rachityczna okropnie. Mariola, Ty mi zawsze wene tworcza studzisz, tymi skojarzeniami :shake: Quote
samoglow Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 mar.gajko napisał(a):No nic Ci na to nie poradzę. A moze sprobujesz? :razz: Quote
samoglow Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 mar.gajko napisał(a):No tobra. Niech będzie. Spróbuję. Łaskawco !! !:modla::modla::modla: Quote
polciuaa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Matuly dziewczyny.!Ja juz nic nie wiem..to to jest Cola,Pola czy Tola czy jakas tam Jola czy jeszcze moze Ola.?!:roll: Quote
samoglow Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ani Jola, ani Ola , bo przypominalaby panie Kwasniewskie :cool3: A to 0 szans na adopcje .... Moze byc Zola lub Lola :lol: Quote
mar.gajko Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 A Jola to moja Mama; a Ola bratanica jest. DOGO-manko. Quote
ocelot Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Moje drogie, kochane. Śledzę ten wąteczek od samiutkiego początku. Często smieję się do łez prawie, a mało śmiechu na dogo. Ale teraz to tak pokręciłyście, tak pogmatwałyście, że sie pogubiłam. I proszę o zdjęcia: kto jest kto, co jest co. Quote
samoglow Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 mar.gajko napisał(a):A Jola to moja Mama; a Ola bratanica jest. DOGO-manko. No wlasnie !!! Uklony dla szanownej Mamusi i pozdro dla bratanicy :razz: Quote
samoglow Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='ocelot']Moje drogie, kochane. Śledzę ten wąteczek od samiutkiego początku. Często smieję się do łez prawie, a mało śmiechu na dogo. Ale teraz to tak pokręciłyście, tak pogmatwałyście, że sie pogubiłam. I proszę o zdjęcia: kto jest kto, co jest co. Dobrze, ze przypominasz - prosimy o zdjecia, wszystko jedno czyje :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Mówisz i masz. To jest wujek Coli-Polo-Cocty i Mufka. Quote
samoglow Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='mar.gajko']Mówisz i masz. A kto to taki slicny, buziacek slodziutki? Hop, Cola ! Quote
Marta i Wika Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Co się w tym wątku wyprawia :crazyeye: Quote
PaulinaT Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Marta i Wika']Co się w tym wątku wyprawia :crazyeye: sodomia i gomoria :cunao: mar.gajko - toto Twoje? z tym liściem na zębach? Quote
samoglow Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Marta i Wika']Co się w tym wątku wyprawia :crazyeye: Nic...zupelnie nic :lol: A znasz watek Brutusa? Tam to sie dopiero dzialo! :loveu: Quote
Marta i Wika Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='samoglow']A Hipis jest czarno-bialy, caly zarosniety i wcale nie szczeka. A w avatarze wygląda jakby był szaro-bury. Ale kolory to rzecz względna. A Wika ma w paszporcie i w książeczce zdrowia wpisane "czarno-brązowy". No, tak nie za bardzo, co? A to przez to, że tak wpisał pierwszy wet który ją widział, jeszcze do starej książeczki. A potem wszyscy przepisywali :-o No to hop Cola ;) Quote
Recommended Posts