samoglow Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Zupelnie nie rozumiem dlaczego nie ma nowych zdjec :mad: jak znalezc ma to biedne zwierze domek, skoro nawet fotek nie daja :shake: Quote
samoglow Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 prosimy takze obrazona Kinge, obrazona Camare, obrazona Murke i inne nieobecne cioteczki ( te wyjatkowo nie obrazone) o podbijanie watku :lol: Quote
mar.gajko Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Kochany psiaczek szuka swojego człowieka. Quote
mar.gajko Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 samoglow napisał(a):prosimy takze obrazona Kinge, obrazona Camare, obrazona Murke i inne nieobecne cioteczki ( te wyjatkowo nie obrazone) o podbijanie watku :lol: Czy Brutus też jest w tej partii obrażonych, że zdjęć nie dają??? Quote
samoglow Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Brutus jest UBEZWLASNOWOLNIONY :mad: On bardzo chcialby pozowac do zdjec ! :-( Quote
mar.gajko Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 One go przetrzymują wbrew JEGO woli???? I nei pozwalją sie fotografować???? Jesssu, zgroza jakaś. Quote
samoglow Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Sodomia, Gomoria !!! Uprowadzony sila Brutus blaga o DS !!!!:modla::modla::modla: Quote
samoglow Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 taki slodki chlopczyk i wciaz nie ma domku :-( Quote
mar.gajko Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Niepożyteczny psie, do góry, na 1-szą. Quote
samoglow Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Wszystko przez brak nowych wiadomosci i zdjec :placz: czy to taka sztuka pstryknac facetowi ladna fotke???!!!! Quote
samoglow Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ....no chyba, ze Brutusa juz u Murki nie ma..........:cool3::cool3::cool3: Quote
swan Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 podejrzewam, że jak Murka przed komputerem próbuje przejść cały wątek i być na bieżąco, to jak kończy, to słońce zachodzi,a po ciemku to kiepskie zdjęcia wychodzą..... Kinga, Tobie już chyba niedaleko do tego ogniska nad avatarkiem :razz: a ja tak sobie patrzę i patrzę kto tutaj piszę i chyba ten wątek jest dobrym miejscem, żeby tak zaawizować wstępnie (bo przecież wiosna już galopuje w naszą stronę), że można by zrobić drugie podejście i jakiś zlocik u mnie :cool3::multi: Quote
PaulinaT Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 No - 10 stron dzisiaj nahopałyście ciotki. :o Inwencja. Pracowitość :loveu: I wytrwałość Wasza wielka jest! swan - dawaj tylko znak i jestem :p Quote
samoglow Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 No to na spacerek wieczorny :lol::painting: Quote
samoglow Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Kochani, Brutusio już za długo czeka. Domek potrzebny na wczoraj ! Quote
samoglow Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 :lol:swan, ja tez chcialabym sie zleciec :multi: Quote
Murka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Kochane pracowite mróweczki :loveu: Nie mam kiedy przeczytać kilkunastu stron :shake: W każdym razie Brutusek niestety nadal jest u mnie. Zaczyna bawić się z psami :loveu: A jak biega :crazyeye: Zainteresowanie z ogłoszeń ograniczyło się jak na razie do maila sztuk jeden (że fajny, ale za mały) i telefonu sztuk jeden (jak się da transport załatwić na drugi koniec Polski, to się zastanowią no i się zastanawiają...). Quote
swan Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 samoglow napisał(a)::lol:swan, ja tez chcialabym sie zleciec :multi: tylko nie zlatuj z za wysoka, bo się potłuczesz :evil_lol:;) no jasne, zrobimy zlot gwiaździsty w wszystkich stron Polski :lol: Quote
samoglow Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ja zawsze jak lece to uwazam na nisko wiszace zyrandole :evil_lol: Dobranoc Brutusku, do jutra. Nie ma fotek, nie ma dowody, ze Brutus jest tam gdzie jest :razz:swan napisał(a):tylko nie zlatuj z za wysoka, bo się potłuczesz :evil_lol:;) no jasne, zrobimy zlot gwiaździsty w wszystkich stron Polski :lol: Quote
PaulinaT Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Dowody... dowody! A na słowo to już uwierzyć nie można?? :shake: Quote
Camara Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 samoglow napisał(a): Nie ma fotek, nie ma dowody, ze Brutus jest tam gdzie jest :razz: dowody, dowody :diabloti: słowa Murki nie wystarczą??? Murka napisał(a):Kochane pracowite mróweczki :loveu: Nie mam kiedy przeczytać kilkunastu stron :shake: W każdym razie Brutusek niestety nadal jest u mnie. Zaczyna bawić się z psami :loveu: A jak biega :crazyeye: Pisze przecież - jest :p jest i to biegający z psami :p Choć wg mnie to on nie powinien tam być :shake: Powinien być i być biegający w swoim domu :cool1: Quote
Recommended Posts