kinga Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='mar.gajko']Brutusa to już nie ma dawno. A samoglow był tu jeszcze dzisiaj, a nie ma. Brutusa nie ma dawno :placz:. A samoglow nie ma niedawno :placz::placz:. - co w sumie na to samo wychodzi - ubywa nas... :niewiem: Quote
Kasie Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 DZiewczyny! Bo kiedyś ktoś Was zbanuje za te "pogadanki" :evil_lol: :lol: Quote
mar.gajko Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 KInguś, tak się przejęłam tym daszkiem Twoim... A jakby go tak dać ... w połowie wysokości drzwi, coby się delikwent lekko pochylać musiał; to AWANGARDA by była. Quote
mar.gajko Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Kasie']DZiewczyny! Bo kiedyś ktoś Was zbanuje za te "pogadanki" :evil_lol: :lol: Powiało ostrzeżeniem... czy groźbą... Do góry Brutusku, mały niewinny pieseczku choć jaki on niewinny jak się ręce Camarrrry dostał.... Quote
kinga Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='mar.gajko']KInguś, tak się przejęłam tym daszkiem Twoim... A jakby go tak dać ... w połowie wysokości drzwi, coby się delikwent lekko pochylać musiał; to AWANGARDA by była. BRUTUS HOPSAJ NA PIERWSZĄ!!!! (zeby nie było bana) Mariolu - to Ty już sie rzeczywiście musisz nudzić :crazyeye:. - z daszkiem walczę nadal... AWANDARDĘ to inwestor będzie miał na poddaszu - okna będą mu się konczyły mniej wiecej na wysokości szyi :razz:, na szczęście to na jego własne zyczenie ;). (ale nie mogę, nie mogę sobie robić z niego jaj :placz: - bo ona ma b. znanego syna - muzyka...wiec poniekad pośrednio obcuję z Wielką Sztuką przez duze SZ. :loveu:) Quote
Katcherine Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='kinga']Katcherine - on był młody!!!!! :placz: i zdrowy!!!!!!! :placz: ... tylko dzieci nagle dostały na niego alergii :placz: ...dlaczego.... dlaczego mi to robisz :flaming: Alez on nadal jest mlody ( w przeciwienstwie do Dropka ktory ze staruszka stal sie mlokosem;)) i Zdrowy rowniez!!!!! To sie nazywa pies z talentem :cool3:. W kazdym razie te 20 zl w schronisku jest taka kropeczka nad I. :evil_lol: I nie placz- nikt zwrotu kosztow nie chce- ale nadal nas to plasuje w czolowce. Quote
mar.gajko Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 kinga napisał(a): - z daszkiem walczę nadal... AWANDARDĘ to inwestor będzie miał na poddaszu - okna będą mu się konczyły mniej wiecej na wysokości szyi :razz:, na szczęście to na jego własne zyczenie ;). Ale w połowie szyi od góry czy od dołu? BRUTUSKU gdzie Twój domek???????? Quote
Kasie Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Kinga, czyzby Mania Wielkości u Twojego inwestora? A daszek za nisko aby sie pochylać to wcale nie nowość... O ile pamietam to w chałpach starych też były niskie drzwi aby schylić głowę na powitanie w momencie przekraczania progu... Wiec może go wziać na tradycje? Skoro awangardę ma na poddaszu... Quote
kinga Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Katcherine napisał(a): To sie nazywa pies z talentem :cool3:. W kazdym razie te 20 zl w schronisku jest taka kropeczka nad I. :evil_lol: I nie placz- nikt zwrotu kosztow nie chce- ale nadal nas to plasuje w czolowce. aaaa... czyżby maleństwo cos nadgryzło? :-o zezarło? :crazyeye: urozmaiciło sobie monotonię życia? :loveu: Katcherine - zawsze, odkąd pamietam, powtarzałaś, ze lubisz psy z inwencją... :roll: Quote
mar.gajko Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Katcherine'] W kazdym razie te 20 zl w schronisku jest taka kropeczka nad I. :evil_lol: 20 zł; 20 złotych WYPOMINAĆ!?!? BRUTUSKU szukaj domku. (Sam bo my nie mamy czasu). Quote
mar.gajko Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Hop, hop. hop. Gdzie ten samoglow? Kurcze piórko, wszyscy w tym wątku gdzieś giną. Quote
kinga Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='mar.gajko']20 zł; 20 złotych ). 30 złotych 50 groszy :roll: - tyle samo, ile Lincoln :roll: gdzie, pytam sie, wy znajdziecie psy rasowe za TAKIE pieniądze? :angryy: ...a co u Brutusa????????? Quote
Katcherine Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 kinga napisał(a):aaaa... czyżby maleństwo cos nadgryzło? :-o zezarło? :crazyeye: urozmaiciło sobie monotonię życia? :loveu: Katcherine - zawsze, odkąd pamietam, powtarzałaś, ze lubisz psy z inwencją... :roll: a nie....zezrec to on probuje inne pieseczki czasami i facetow obcych w szczegolnosci. I nie wiem czy mozna mowic o monotonni jak sie ma 3 lozka do wyboru z puchowymi poduszkami i kucharke, wyprowadzajacego na spacery i szofera do dyspozycji ;). No i pomyslec ze mogliby za jednego Dropka adoptowac 433 psy...... Quote
kinga Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Katcherine napisał(a): No i pomyslec ze mogliby za jednego Dropka adoptowac 433 psy...... przepraszam, bo chciałabym przeżyć szok precyzyjnie, zanim przemnożę: 433 psy razy 20 zł czy razy 30,50 zł? :p Quote
Katcherine Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 30,50 przeciez Ci napisalam ze jest najdrozszy.....a Ty mi nadal nie wierzysz :placz: Quote
kinga Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Katcherine napisał(a):30,50 przeciez Ci napisalam ze jest najdrozszy.....a Ty mi nadal nie wierzysz :placz: hmmmm.... przemnożyłam :crazyeye: no - to poszaleliście, nie ma co :oops:. ... Lincoln moze się schować do mysiej dziury :shake: Quote
Katcherine Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='kinga']hmmmm.... przemnożyłam :crazyeye: no - to poszaleliście, nie ma co :oops:. ... Lincoln moze się schować do mysiej dziury :shake: :diabloti::razz:ale obie za to mozemy sie chwalic- ty ze wyadoptowalas takiego psa, a ja ze jestem z nim w tej samej rodzinie :multi: Psy z Koszalina sa NAJ Quote
mar.gajko Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Katcherine! Plisuję adoptuj mnie Plissssssss Quote
mar.gajko Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='mar.gajko']Katcherine! Plisuję adoptuj mnie Plissssssss Będę tańsza, o jedno 30,50 . Quote
kinga Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='mar.gajko']Katcherine! Plisuję adoptuj mnie Plissssssss :shake::shake::shake: musiałabyś być z Koszalina Quote
mar.gajko Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 kinga napisał(a)::shake::shake::shake: musiałabyś być z Koszalina Ale Kraków też.... na K jest. Quote
Katcherine Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='mar.gajko']Katcherine! Plisuję adoptuj mnie Plissssssss :razz: aplikacje przyjmuje sekretariat Psa z Koszalina: Dropka Ramireza w godzinach urzedowych od poniedzialku do piatku. Od razu zaznaczam ze Dropek z Tarnowa jak narazie jest w ogonie poza Koszlinskim kolega w tej kwestii- choc staramy sie jak mozemy. no to co? kto chetny na Brutusa- na wpol Koszalinskiego? Quote
mar.gajko Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 No to już doopa zbita. NIKT nie weźmie tego Brutusa. NIKT. Quote
Camara Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Katcherine napisał(a): .....no to co? kto chetny na Brutusa- na wpol Koszalinskiego? teraz to muszę wkroczyć i to OSTRO :diabloti: Brutusek jest świetokrzysko-lubelski. Ewentualnie krakowsko-janowski. Ale proszę go nie nazywać koszalińskim psem. NIGDY :mad: Nie jego winą jest (biedaka jednego :-(), że ma pecha w życiu i trafia albo na nieodpowiedzialnych właścicieli albo na koszalińską opiekunke wirtualną choćby tylko w 50% :shake: :evil_lol: Quote
Recommended Posts