samoglow Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Paulinko, dziekuje za docenienie mojego tytulu. Ale spojrz, nadal nie ma banerka i tytul wciaz ten sam :shake: Kinga pisala, ze plec mozna rozroznic po chodzie. A jak chodzi Brutus? Hop, hop z rana :lol: Quote
mar.gajko Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 On nie chodzi i nie szczeka. I nigdy sie nie dowiemy, co ON jest! Quote
samoglow Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Nie chodzi ???!!!:crazyeye: Odechcialo mu sie? Quote
samoglow Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Co jest !!!???? Samotny piesek szuka domku i cioteczek !!! Quote
Kasie Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Zaglądamy do Brutusa ;) Ale z pewna taką nieśmiałością :roll: Bo tutaj trzema mieć przede wszystkim ostry język na riposty :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Kasie napisał(a):Zaglądamy do Brutusa ;) Ale z pewna taką nieśmiałością :roll: Bo tutaj trzema mieć przede wszystkim ostry język na riposty :evil_lol: Pomówienia to są. Trzeba mieć współczucie wielkie dla biednego/nej Brutuska/Brutuski. Czymkolwiek by nie był/ła. Quote
kinga Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 mar.gajko napisał(a): Czymkolwiek by nie był/ła. to moze drogą eliminacji: 1. nie jest podhalanem ( bo na pewno C. połozylaby na nim łape od razu) 2. nie jest psem pożytecznym 3. nie jest psem zlokalizowanym, jak wszyscy przedstawiciele gatunku, w JEDNYM miejscu, sugestia: potrafi się teleportować 4. nie jest psem za dużym ( skoro jest psem za małym) 5. nie jest psem wydającym dźwięki typowe dla gatunku 6. nie jest psem znoszacym byle jakie warunki, skoro przebywa W HOTELU Quote
mar.gajko Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='kinga']to moze drogą eliminacji: 1. nie jest podhalanem ( bo na pewno C. połozylaby na nim łape od razu) 2. nie jest psem pożytecznym 3. nie jest psem zlokalizowanym, jak wszyscy przedstawiciele gatunku, w JEDNYM miejscu, sugestia: potrafi się teleportować 4. nie jest psem za dużym ( skoro jest psem za małym) 5. nie jest psem wydającym dźwięki typowe dla gatunku 6. nie jest psem znoszacym byle jakie warunki, skoro przebywa W HOTELU A czy wogóle JEST PSEM Quote
kinga Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 HURRA!!!!! :laola: mamy duzo żółtych gwiazdek :loveu::loveu::loveu: ( Bosze, jak ja spojrzę w oczy Camarze, ze takimi głupotami się zajmuję :oops::oops::oops:, już kiedyś, gdy się żaliłam, że wciąż mam niebieskie łapki, zamiast ogników - Camara osadziła mnie w miejscu, ze ona NIGDY na takie rzeczy nie zwraca uwagi :oops::oops::oops:) Quote
mar.gajko Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 A po co Ci te gwiazdki??? Po co??? Żeby każdy wchodził i czytał??? I się zastanawiał o czym jest ten wątek???? No bo o czym???? Psa nie ma, Camarrry nie ma, Murki nie ma. I jeszcze ktoś nam manto spuści, za te wielkie przebłyski dowcipu!!!!! Quote
Katcherine Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 :diabloti: trudno nie spelnic maluskiego marzenia jezeli sie otrzymalo od Ciebie najdrozszego wyzla na swiecie- wiem co mowie sprawdzilam nawet te najbardziej rodowodowe ceny...... I doprawdy nie jest to przenosnia.... Quote
kinga Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Katcherine']:diabloti: trudno nie spelnic maluskiego marzenia jezeli sie otrzymalo od Ciebie najdrozszego wyzla na swiecie- wiem co mowie sprawdzilam nawet te najbardziej rodowodowe ceny...... I doprawdy nie jest to przenosnia.... o nie :shake: już Kasie otrzymała ode mnie najdroższego Lincolna na świecie - i proszę, aby na tym zakończyć. Katcherine - nie dobijaj mnie :placz::placz::placz: Quote
mar.gajko Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Katcherine']:diabloti: trudno nie spelnic maluskiego marzenia jezeli sie otrzymalo od Ciebie najdrozszego wyzla na swiecie- wiem co mowie sprawdzilam nawet te najbardziej rodowodowe ceny...... I doprawdy nie jest to przenosnia.... A nie mówiłam... Już, już się zaczyna; Najdroższy wyżeł... I że, niby Brutus/ska też nei najtańsza będzie. No tak... Quote
Katcherine Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Dropek- Ramirez przebil Lincolna :razz:. Kwota jest scisle tajna i jej nie ujawnie NIGDY. Ale czuje sie zaszczycona posiadajac w rodzinie psa...z Koszlina :loveu: Quote
kinga Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 mar.gajko napisał(a):A po co Ci te gwiazdki??? Po co??? !!!!! a bo się ładnie graficznie komponują z czarnymi literkami na błękitnym tle ;). Taki akcent kontrastowy ;). ( no przecież tam nikt nie napisał: WEJDŹ I PRZECZYTAJ KONIECZNIE :shake:. Gwiazdki - po prostu gwiazdeczki ;)) Quote
Katcherine Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 kinga napisał(a):o nie :shake: już Kasie otrzymała ode mnie najdroższego Lincolna na świecie - i proszę, aby na tym zakończyć. Katcherine - nie dobijaj mnie :placz::placz::placz: Alez on sie trzyma swietnie......zadnych dziur, itp. Co prawda jest na szczycie hierarchii :evil_lol:. Quote
mar.gajko Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Katcherine napisał(a): Ale czuje sie zaszczycona posiadajac w rodzinie psa...z Koszlina :loveu: Tak, tak prosimy!!! I że, NAJLEPSZE sa psy od Kingi, nawet w połowie. Quote
kinga Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Katcherine']Dropek- Ramirez przebil Lincolna :razz:. Kwota jest scisle tajna i jej nie ujawnie NIGDY. Ale czuje sie zaszczycona posiadajac w rodzinie psa...z Koszlina :loveu: Katcherine - on był młody!!!!! :placz: i zdrowy!!!!!!! :placz: ... tylko dzieci nagle dostały na niego alergii :placz: ...dlaczego.... dlaczego mi to robisz :flaming: Quote
mar.gajko Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 kinga;9438920 napisał(a): ...dlaczego.... dlaczego mi to robisz :flaming: Bo cię qrna nie lubi!!!! Pewnie. Quote
mar.gajko Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Gdzie Samoglow jest? ZDJĘCIA PROSIMY!!!!!! Quote
kinga Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 mar.gajko napisał(a):Bo cię qrna nie lubi!!!! Pewnie. ale czy ja komuś obiecywałam, ze będzie łatwo, tanio i przyjemnie? :crazyeye: - jak ktoś chce mieć szybką przyjemnosć bez konsekwencji i zbędnych kosztów... - to idzie pod inny adres. Quote
kinga Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 mar.gajko napisał(a):Gdzie Samoglow jest? !!!!!! powinnaś się raczej zainteresować... GDZIE BRUTUS JEST? :niewiem: Brutusku, gdzieś Ty sie nam zapodział w bezmiarze offów i dygresji? :placz: Quote
mar.gajko Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='kinga']powinnaś się raczej zainteresować... GDZIE BRUTUS JEST? :niewiem: Brutusku, gdzieś Ty sie nam zapodział w bezmiarze offów i dygresji? :placz: Brutusa to już nie ma dawno. A samoglow był tu jeszcze dzisiaj, a nie ma. Quote
Recommended Posts