oktawia6 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 takie maleństwa starutkie mają najgorzej:placz: Quote
oktawia6 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 jeśli nie zostanie niebawem adoptowana umrze tam w schronisku to moja przepowiednia-nigdy się nie mylę:roll: Quote
karusiap Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 tfu tfu a coz to za czarne mysli?:angryy: u Diwuni musi byc tylko lepiej..... Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 jutro potrzebne kciuki,przyjeżdza pani z ogloszenia z wyborczej jest zainteresowana Diva ,a nazwana przez Malgosię w gazecie Babulinka. Quote
Kanzaj Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Foksia i Dżekuś napisał(a):jutro potrzebne kciuki,przyjeżdza pani z ogloszenia z wyborczej jest zainteresowana Diva ,a nazwana przez Malgosię w gazecie Babulinka. Barrrrrrrrdzo mocccccccccccccno trzymamy!!!!!!!!! I czekamy na wieści!!!!! Quote
AlfaLS Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Bardzo, bardzo mocno trzymamy kciuki i bardzo czrkamy na wiadomości kal wypadło spotkanie. Czy sunia nowy rok przywita już w nowym, swoim domku? Quote
kaja555 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ja też trzymam! :thumbs: P.S ulvhedinn - niezły masz ten avatar, za każdym razem jak go widzę na jakimś wątku to się troszkę wystraszę...:evil_lol: Quote
irenaka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Miło mi zawiadomić wszystkich, że Diwa pojechała do domu. Nowy Rok zapowiada się więc bardzo radośnie. Ale proponuję aby kciuki nadal trzymać, przydadzą się, bo sunia jest naprawdę psiakiem specjalnej troski. Więcej napisze Beatka pewnie wieczorem. Quote
Kanzaj Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Uffffff, jak cudnie!!!!!!!!!!!!:loveu: Oby takich wieści na dogo było jak najwięcej!!! Quote
elik Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 irenaka napisał(a):Miło mi zawiadomić wszystkich, że Diwa pojechała do domu. Nowy Rok zapowiada się więc bardzo radośnie. Ale proponuję aby kciuki nadal trzymać, przydadzą się, bo sunia jest naprawdę psiakiem specjalnej troski. Więcej napisze Beatka pewnie wieczorem. :Cool!::klacz: wspaniała wiadomość Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Zdjecie Diwy z nowa pania wysylam do karusiap. Pani Andrzelika miala do niedawna 14 letniego latlerka ale on odszedl za Tm i jak zobaczyla zdjęcie tej biednej malutkiej psinki pstanowila ją adoptowac .pani wie ,ze sunka nie może być sterylizowana bo jest juz wiekowa i badanie krwi co prawda nie jest najgorsze ale jakies zmiany na nerkach sa wiec szkoda ryzykowac żeby jej nie wysiadly . Guzki sa niewielki i nie wsazuja na zmiany nowotworowe. Diwa dzisiaj jak mnie zobaczyla to piszczala z radości i podskakiwala jak mloda . Pani Andrzelika to bardzo mila osoba i widać że kocha zwierzatka. Diwa dostalo odemnie w prezencie niebieską smyczke ,ktora byla kiedys zakupiona przez Irenke dla Foksi jagielonki. Oczywiście w wolnej chwili jestem zaproszona do nowego domku Diwy.:loveu: Quote
Poker Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 jak to dobrze przeczytać o takim radosnym wydarzeniu na dogo,gdzie przeważa smutek i żal Quote
AlfaLS Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Teraz miejmy nadzieję że Diwa rozkwitnie w swoim kochającym domku i że wszystkie wyniki nie będą złe - tak żeby tym domkiem mogła cieszyć się przez długie lata. Trzymamy kciuki teraz za zdrowie suczki i czekamy na obiecane zdjęcia. Quote
Jagienka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Wspaniale, że Diwie się udało!!! Pani Beatko, gratuluje!!! Quote
irenaka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 :placz::placz::placz:Wybaczcie mi ten wpis: Diwa oddana do schroniska. Pani która ją adoptowała nie odbiera telefonów od Beatki. Ja nie mam już sił. Później ludzie się dziwią, że przy adopcjach zachawuję się jak wcielony diabeł; jak mam kochać ludzi, kiedy Diwie, psiakowi po takich przejściach nie dają nawet 24 godzin na adaptację?:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Chyba do kochania naprawdę zostają mi tylko psy!!! Quote
Kanzaj Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 O kurcze.... i nawet nie wiadomo co się takiego stało...:placz: Czyli wszystko od początku...- domku szukamy... a miało być tak pięknie...:placz: Quote
Recommended Posts