Kanzaj Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Do góry maleńka? Czy Ona ma Allegro i inne ogłosznia??? Quote
karusiap Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 nie ma zadnych chyba ogloszen... Quote
Kanzaj Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Mogę zrobić Allegro, ale proszę o tekst i namiary. Quote
monita Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Napiszę tekst - tylko troszkę później :oops: Quote
Kanzaj Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 monita napisał(a):Napiszę tekst - tylko troszkę później :oops: OK. To czekamy. Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Karolinko wklei te zdjecia co ci wyslalam ,bo wysylam linka z watkiem do pani ,ktora ma juz jednego przygarnietego pieseczka i chetnie pomoze malenkiej jakiejś biedzie ,a ze pani byla zdecydowana wziąść niewidomego Boryska z niepolomic kolo 15 grudnia i tylko pod jednym warunkiem że jej piesek nie bedzie go gryzl , a suczki napewno nie będzie gryzl to bedzie to cudowny i dbający domek. I mam nadzieje że wyniki badań będa na tyle dobre że mala sie szybciutko wysterylizuje ,Jeżeli bedzie musial jeszcze dojśc do siebie to i tak lepiej żeby byla w domku nabrala sily i dopiero zabieg. Quote
karusiap Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 cierpliwosci-beda fotki;) cudownie jakby miala domek:loveu: Quote
karusiap Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 hmm fotek nie bedzie...Pani Beatko nic mi nie doszlo nowego,sprawdzalam obie poczty,prosze jeszcze raz wyslac na [email protected] Quote
oktawia6 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Foksia i Dżekuś napisał(a): Karolinko wklei te zdjecia co ci wyslalam ,bo wysylam linka z watkiem do pani ,ktora ma juz jednego przygarnietego pieseczka i chetnie pomoze malenkiej jakiejś biedzie ,a ze pani byla zdecydowana wziąść niewidomego Boryska z niepolomic kolo 15 grudnia i tylko pod jednym warunkiem że jej piesek nie bedzie go gryzl , a suczki napewno nie będzie gryzl to bedzie to cudowny i dbający domek. I mam nadzieje że wyniki badań będa na tyle dobre że mala sie szybciutko wysterylizuje ,Jeżeli bedzie musial jeszcze dojśc do siebie to i tak lepiej żeby byla w domku nabrala sily i dopiero zabieg. coś się rusza dla staruszki..................... Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='karusiap']hmm fotek nie bedzie...Pani Beatko nic mi nie doszlo nowego,sprawdzalam obie poczty,prosze jeszcze raz wyslac na [email protected] Dopiero teraz mialam czas weiśc na dogo.Wyslalam jeszcze raz na karusiap 17 bo oczywiście nie doczytalam ,jak nie dojdzie rano wyśle jeszcze na drugiego maila bo teraz lece do schronu. Quote
Jagienka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ona jest maciupka!!! 3-4 kg I merda swoim śmiesznym ogonkiem jak tylko ktoś wykazuje zainteresowanie. Quote
malagos Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Rzeczywiście miniaturka :loveu: Tylko gdzie ten domek? Quote
Recommended Posts