karusiap Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Wczoraj przez zupelny przypadek zobaczylysmy z Foksia i Dzekus -JĄ.... DIWA to malenka sunia,przebywa na szpitaliku,ma zapalenie skory-prawdopodobnie uczulenie na pchly....Jest przerazona i najchetniej wbila by sie w sciane udajac,ze jej nie ma:( Zostala przywieziona z jakis dzialek,pewnie juz dlugo sie blakala...co ta sunia przeszla w zyciu...nie wiem czy chce wiedziec.... pomozmy jej-na ogolnych boksach nie ma szans:( w szpitaliku jest sporo takich bid,razem z DIWA jest jeszcze sunia ugryziona w glowe,bardzo smutna i caly pogryziony dziadzius:placz::placz: Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 diva ma guza sutków ,będzie mieć operacje i mam nadzieje ze przezyje bo albo nigdy w życiu nie miala pod dostatkiem jedzenia albo od bardzo dawna odkąd się wlascieciela znudzila i wyrzucili ja na poniewierkę . Co ona musiala przejśc biedna sam na tych dzialkach ,w lecie pewnie ja dokarmiano ,a potem o niej zapomniano. Quote
karusiap Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Pani Beatko kiedy ten zabieg?? Quote
malagos Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Co robimy? :-( Ona nie moze tem zostać. Operacja bedzie w schronisku? Czy lekarz moze zrobić badanie tej skóry? nie wyglada mi to na alergie pchlą... to starszy psiak, nie? Quote
karusiap Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 ma ponad 10 lat...zapewne przygotowuja sie do zabiegu w schronisku..ehh ciezko widze te diagnoze skory i wogole zabieg:(:( Quote
Patia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Jezu , przypomina mi się Gremlinka :-(:placz: Ona też stareńka była , miała taką samą operację w schronisku . Quote
karusiap Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Patrycjo i jak sie skonczylo?tylko mi nie mow,ze tragicznie.... Quote
Aga-ta Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 czy te guzy trzeba operowac? bo czasami takich rzeczy po prostu lepiej nie ruszac (tym bardziej w tym wieku). Poza tym w jej stanie operacja w schronisku to chyba pewny wyrok... Quote
karusiap Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Domyslam sie,ze bylo to bezposrednio po zabiegu:placz::placz: Quote
Patia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Aga-ta napisał(a): Poza tym w jej stanie operacja w schronisku to chyba pewny wyrok... Dokładnie . Na kiedy wyznaczyli operację ? Quote
Aga-ta Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Patia napisał(a):Umarła :-( jak widac niektorzy nie ucza sie na bledach:( Quote
Patia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 karusiap napisał(a):Domyslam sie,ze bylo to bezposrednio po zabiegu:placz::placz: Gremlinka umierała powoli , była chwilkę u mnie na tymczasie , nie jadła , karmiłam ją na siłę . Kiedy Kiwi wiozła ją do Krakowa , chyba z .Anią. skonała w samochodzie. Nawet nie zdążyły do lekarza. Była taka kochana i taka zrezygnowana , umierała cichutko , do tej pory to przeżywam :placz: Quote
karusiap Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 trzeba pytac Foksie bo ja nawet nie wiedzialam o operacji Quote
karusiap Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 na szpitaliku,ale nie wiem czy juz po kwarantannie Quote
Jagienka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Rany boskie... zabieg prawodopodobna smierc, ale boksy ogóle to pewna śmierć :placz: Quote
malagos Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 No to co robimy, nie bardzo widze jej przyszłość w schronisku i ten zabieg....:shake: Quote
karusiap Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 nie da sie ukryc,ze najlepszy bylby tymczas....na wczoraj:( Quote
ulvhedinn Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Nieeee :-( kurna znowu biedna mini babulinka :shake: Quote
malagos Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 no właśnie, Ulv, zaraz przypomniałam sobie Ciebie i Wrocław :shake: Kraków, niech jej ktoś pomoże :placz: Quote
Recommended Posts