Jump to content
Dogomania

Krakow-cudowna Diwusia odeszla na zawsze utulona w milosci SWOICH ludzi....:(

Recommended Posts

Posted

Wczoraj przez zupelny przypadek zobaczylysmy z Foksia i Dzekus -JĄ....
DIWA to malenka sunia,przebywa na szpitaliku,ma zapalenie skory-prawdopodobnie uczulenie na pchly....Jest przerazona i najchetniej wbila by sie w sciane udajac,ze jej nie ma:(
Zostala przywieziona z jakis dzialek,pewnie juz dlugo sie blakala...co ta sunia przeszla w zyciu...nie wiem czy chce wiedziec....
pomozmy jej-na ogolnych boksach nie ma szans:(

w szpitaliku jest sporo takich bid,razem z DIWA jest jeszcze sunia ugryziona w glowe,bardzo smutna i caly pogryziony dziadzius:placz::placz:

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

diva ma guza sutków ,będzie mieć operacje i mam nadzieje ze przezyje bo albo nigdy w życiu nie miala pod dostatkiem jedzenia albo od bardzo dawna odkąd się wlascieciela znudzila i wyrzucili ja na poniewierkę .
Co ona musiala przejśc biedna sam na tych dzialkach ,w lecie pewnie ja dokarmiano ,a potem o niej zapomniano.

Posted

Co robimy? :-(
Ona nie moze tem zostać. Operacja bedzie w schronisku? Czy lekarz moze zrobić badanie tej skóry? nie wyglada mi to na alergie pchlą...
to starszy psiak, nie?

Posted

czy te guzy trzeba operowac? bo czasami takich rzeczy po prostu lepiej nie ruszac (tym bardziej w tym wieku). Poza tym w jej stanie operacja w schronisku to chyba pewny wyrok...

Posted

karusiap napisał(a):
Domyslam sie,ze bylo to bezposrednio po zabiegu:placz::placz:

Gremlinka umierała powoli , była chwilkę u mnie na tymczasie , nie jadła , karmiłam ją na siłę . Kiedy Kiwi wiozła ją do Krakowa , chyba z .Anią. skonała w samochodzie. Nawet nie zdążyły do lekarza. Była taka kochana i taka zrezygnowana , umierała cichutko , do tej pory to przeżywam :placz: