monita Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Teraz też - może ktoś da małej DT :razz: Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Karolinko niestety na tym szpitaliku juz nie bylo tych piesków ,o ktore prosilaś żebym zapytala więc nikt nie byl mi wstanie nic powiedzięc bo ja nie wiedzilam nawet ich imion. Diva jest teraz bezpieczna ,poki co nie nie beda ja sterylizowac .Jest teraz na magazyniku 6 razem z kotkami i na razie tak pozostanie bo jest zamala żeby iśc na boksy. Quote
karusiap Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 cudownie:multi:z kotkami sie dogada,sa wieksze od niej... no trudno,dziekuje p.Beatko,jak bede nastepnym razem to ich poszukam w innych szpitalikach Quote
oktawia6 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 ulvhedinn napisał(a): Pajak umarł bidulek, ale przez ostatni miesiąc życia miał do towarzystwa sliczną szczeniorkę, która umilała życie staruszka... ;) Myślałam, że chcesz, żebym zapytała byłą panią Pajączka, czy by się nie zaopiekowała starowniką.... ??? :roll: tak kochana:loveu::placz: Quote
malagos Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 ulvhedinn napisał(a):Pajak umarł bidulek, ale przez ostatni miesiąc życia miał do towarzystwa sliczną szczeniorkę, która umilała życie staruszka... ;) Myślałam, że chcesz, żebym zapytała byłą panią Pajączka, czy by się nie zaopiekowała starowniką.... ??? :roll: może to jest jakieś wyjście?..... Quote
ulvhedinn Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Zapytam, zle trudno mi cokolwiek obiecać... Quote
karusiap Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Foksia pisala,ze jest z kotami wiec na pewno nic zlego jej sie nie dzieje..Ale pamietam jaka byla przerazona,potrzebuje czlowieka... Quote
Kanzaj Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 karusiap napisał(a):Foksia pisala,ze jest z kotami wiec na pewno nic zlego jej sie nie dzieje..Ale pamietam jaka byla przerazona,potrzebuje czlowieka... To chociaż tyle..., ale takie starsze maleństwo powinno grzać kostki pod kołderką, a nie w zimnym boksie...czy Ona ma jakieś ogłoszenia? Quote
karusiap Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 zgadzam sie w 100% a ogloszen chyba nie ma .... Quote
monita Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Trzeba w takim razie, jakieś zrobić :razz: Quote
malagos Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 a ja się czuje suczynka? Była odpchlona? I skóra sie poprawiła? napiszcie co u niej.... Taka staruszeczka kochana :cool1: Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 W sobote i niedziele bylam z mala na spacerku tak na chwilke bo zaraz trzęsla sie jak osika.W niedzilę zjadla cala miseczke przyniesionegpo przezemnie makaronika z kurczaczkiem i marcheweczka .Może wysle dzisiaj zdjecia do Karolinki ze spacerku.Jest taka strasznie mala ,moze waży 4 kg. Quote
monita Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Trzeba jej podesłać jakieś smakołyki :razz: Quote
Kanzaj Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Może zrobić Jej Allegro? Potrzebne duuuużo ogłoszeń. Quote
karusiap Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 prosimy o ogloszenia sunieczki...tylko nawet nie wiemy co z jej skora... Quote
irenaka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Dziwczyny! Dzwoniłam do schroniska w jej sprawie. Zmiany skórne są spowodowane albo zmianami hormonalnymi lub zapaleniem. Mam dzwonić w środę, będą wyniki badań. W tej chwili jest bezpieczna z kotkami. Prawdopodobnie Diwa nie słyszy, ale to nic pewnego. Wyczytałam na wątku, że któraś z Was ma pytać o domek tymczasowy, bardzo o to proszę. Ja też usilnie będę czegoś szukać. Jeżeli uda się jej załatwić domek tymczasowy to deklaruję wpłatę 200,00 na jej leczenie lub utrzymanie. Quote
monita Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Oby było większe zainteresowanie :kciuki: Quote
Recommended Posts