Jump to content
Dogomania

Krakow-cudowna Diwusia odeszla na zawsze utulona w milosci SWOICH ludzi....:(

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karolinko niestety na tym szpitaliku juz nie bylo tych piesków ,o ktore prosilaś żebym zapytala więc nikt nie byl mi wstanie nic powiedzięc bo ja nie wiedzilam nawet ich imion.
Diva jest teraz bezpieczna ,poki co nie nie beda ja sterylizowac .Jest teraz na magazyniku 6 razem z kotkami i na razie tak pozostanie bo jest zamala żeby iśc na boksy.

Posted

ulvhedinn napisał(a):

Pajak umarł bidulek, ale przez ostatni miesiąc życia miał do towarzystwa sliczną szczeniorkę, która umilała życie staruszka... ;) Myślałam, że chcesz, żebym zapytała byłą panią Pajączka, czy by się nie zaopiekowała starowniką.... ??? :roll:

tak kochana:loveu::placz:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Pajak umarł bidulek, ale przez ostatni miesiąc życia miał do towarzystwa sliczną szczeniorkę, która umilała życie staruszka... ;) Myślałam, że chcesz, żebym zapytała byłą panią Pajączka, czy by się nie zaopiekowała starowniką.... ??? :roll:

może to jest jakieś wyjście?.....

Posted

karusiap napisał(a):
Foksia pisala,ze jest z kotami wiec na pewno nic zlego jej sie nie dzieje..Ale pamietam jaka byla przerazona,potrzebuje czlowieka...

To chociaż tyle..., ale takie starsze maleństwo powinno grzać kostki pod kołderką, a nie w zimnym boksie...czy Ona ma jakieś ogłoszenia?

Posted

W sobote i niedziele bylam z mala na spacerku tak na chwilke bo zaraz trzęsla sie jak osika.W niedzilę zjadla cala miseczke przyniesionegpo przezemnie makaronika z kurczaczkiem i marcheweczka .Może wysle dzisiaj zdjecia do Karolinki ze spacerku.Jest taka strasznie mala ,moze waży 4 kg.

Posted

Dziwczyny!
Dzwoniłam do schroniska w jej sprawie. Zmiany skórne są spowodowane albo zmianami hormonalnymi lub zapaleniem. Mam dzwonić w środę, będą wyniki badań. W tej chwili jest bezpieczna z kotkami. Prawdopodobnie Diwa nie słyszy, ale to nic pewnego.
Wyczytałam na wątku, że któraś z Was ma pytać o domek tymczasowy, bardzo o to proszę. Ja też usilnie będę czegoś szukać. Jeżeli uda się jej załatwić domek tymczasowy to deklaruję wpłatę 200,00 na jej leczenie lub utrzymanie.