Kanzaj Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Foksia i Dżekuś napisał(a):Karolinko wklei te zdjecia co ci wyslalam ,bo wysylam linka z watkiem do pani ,ktora ma juz jednego przygarnietego pieseczka i chetnie pomoze malenkiej jakiejś biedzie ,a ze pani byla zdecydowana wziąść niewidomego Boryska z niepolomic kolo 15 grudnia i tylko pod jednym warunkiem że jej piesek nie bedzie go gryzl , a suczki napewno nie będzie gryzl to bedzie to cudowny i dbający domek. I mam nadzieje że wyniki badań będa na tyle dobre że mala sie szybciutko wysterylizuje ,Jeżeli bedzie musial jeszcze dojśc do siebie to i tak lepiej żeby byla w domku nabrala sily i dopiero zabieg. No i co z tym domkiem dla suni???..... Quote
Jagienka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Kanzaj napisał(a):No i co z tym domkiem dla suni???..... tam jest psiak niewykastrowany, jeżeli pani sie nie zdecyduje na kastrację to maleńka nie może tak iśc, bo weterynarze podjęli jednak decyzje, ze ona do sterylizacji sie już nie nadaje, za słabiutki organizm... Quote
auraa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 kastracja psu nie zaszkodzi. Uchroni go przed prostatą. Quote
Kanzaj Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 auraa napisał(a):kastracja psu nie zaszkodzi. Uchroni go przed prostatą. Prostata ma przecież różne przyczyny... Wszystko zależy ile psiak ma lat, bo czym starszy - tym niestety taki zabieg mniej bezpieczny, jak u suczek. Ale szkoda, żeby malutka szansę na domek straciła... Czy Ona jest przynajmniej w budynku, w cieple?... Quote
pati Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 dziewczyny a jakby płatny dom tymczasowy? ktoś wczesniej deklarował wpłaty, bazarki by mozna zrobić Quote
irenaka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Wybaczcie, dopiero teraz wchodzę na ten wątek, bardzo Was proszę o zrobienie allegro, bez względu na decyzję tej Pani od Beatki. Może się okazać, że się rozmyśli i wtedy mamy dużą stratę czasu. Proszę o pomoc bo u mnie fatalnie z czasem. Zlitujcie się nad tą kruszynką. A może ktoś już zrobił allegro a ja nie wiem? W takiej sytuacji bardzo przepraszam. Quote
Kanzaj Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 irenaka napisał(a):Wybaczcie, dopiero teraz wchodzę na ten wątek, bardzo Was proszę o zrobienie allegro, bez względu na decyzję tej Pani od Beatki. Może się okazać, że się rozmyśli i wtedy mamy dużą stratę czasu. Proszę o pomoc bo u mnie fatalnie z czasem. Zlitujcie się nad tą kruszynką. A może ktoś już zrobił allegro a ja nie wiem? W takiej sytuacji bardzo przepraszam. Juz pisalam, ze moge zrobic - tylko niech ktos lepiej zorientowany napisze tekst... Quote
wtatara Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 ja też mogę zrobicć allegro. Proszę może o więcej informacji, a zdjęcie to z pierwszej strony Quote
Kanzaj Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Czemu wciąż znika z mojego podpisu Jej plakacik??? Quote
Jagienka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Kanzaj napisał(a): Czy Ona jest przynajmniej w budynku, w cieple?... tyle akurat ma zapewnione, ale przebywa z większymi od siebie kotami... Quote
Kanzaj Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Jagienka napisał(a):tyle akurat ma zapewnione, ale przebywa z większymi od siebie kotami... To przynajmniej ciepło ma w doopinkę... Quote
karusiap Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 czy ktos moze podrukowac plakaty??trzeba by uderzyc na Krakow... Quote
Szczurwis Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Jakie namiary można umieścić na plakacie? Quote
oktawia6 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 te plakaty są piękne:placz::placz::placz: Quote
karusiap Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 ja proponuje namiary do Foksia i Dzekus,tylko poczekajmy az p.Beatka sie zgodzi i wysle Ci pewnie na priwa;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 karusiap napisał(a):ja proponuje namiary do Foksia i Dzekus,tylko poczekajmy az p.Beatka sie zgodzi i wysle Ci pewnie na priwa;) Oczywiscie ze wyslę, przecież los male lezy mi na sercu . Quote
malagos Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 oktawia6 napisał(a):te plakaty są piękne:placz::placz::placz: masz racje, chwytają za serce :placz: I nikt o te starowinkę nie pyta?... Quote
Kanzaj Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Plakaty piękne, chwytające za serce. Boszeeeeeee, żeby jakąś dobrą duszę chwyciły skutecznie :modla::kciuki::modla: Quote
diana79 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 sorki za offa ale potrzebna jest pomoc w szukaniu NIEWIDOMEGO MIŚKA, który uciekł wczoraj nowym wlaścicielom w KRAKOWIE http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101636 Quote
Recommended Posts