Jump to content
Dogomania

Krakow-cudowna Diwusia odeszla na zawsze utulona w milosci SWOICH ludzi....:(

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nicy z domku na swieta dla divy ,rozmawialam wczoraj z panią Iwona przed nowym rokiem nie moze jej wziąśc ,a dopiero po nowym roku sie odezwie czy da rady bo moga się jej plany zyciowe zmienic.
W tej sytuacji szukamy domku.
Wyslalm prosbe do pani magdy o pokzanie zdjecia suni ,bo jest tyle biednych psiakow w potrzebie ,ze do programu musze zabrac te w najwiekszej potrzebie ,a sunia przynajmniej jest bezpieczna,
Dzisiaj ide z sunią oddana w niedziele po roku bo pani mimo iz wiedzila że ma padaczke powiedzila że będzie ja leczyc .przez jakiś czas przychodzila do schroniska ,a potem zmienila wet.bo suczka po lekach nie miala atakow ale mila sina skóre.
Niestety ta zmian jej nie poslużyla i suncia zaczela miec ataki padaczki ,a pani powiedzila że ja nie stac na leczenie ale jak kierownik powiedzila że dalej może przychodzic do schroniska ,a jak nie chce to może zwrocic się do tozu o finansowanie w wybranej przez nich lecznicy to pani i tak ja zostawila .Ludzie cygania jak moga ,a tak naprawde chciala sie pozbyc klopotu.

Posted

pati napisał(a):
a co z płatnym domkiem tymczasowym?? albo hotelem?? moze takie rozwiązanie było by dobre dla małej

Diva na magazyniku ma ciepelko i jest bezpieczna ,a w hotelu sa psy ktore byly miedzy innymi zgrozone zagryzieniem lub takie ,ktore byly w schronisku bardzo dlugo.Hotel tez nie jest za darmo ,a nie bardzo ma kto sie dokladac do utrzymania w nich psow. a tymczasu nie mamy nawet platnego,bo napewno bylby tańszy niz hotel.