LittleMy Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 aaaaaaaa kiedy wreszcie bedzie wiadomo?? Quote
MagYa^^ Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 U D A L O S I E ! ! ! DWUPAK URATOWANY!!! [SIZE=2]NIEDLUGO POSTARAM SIE O JAKIES ZDJECIA ;) Wybaczcie, ze nic nie napisze szczegolowego, ale padam na pysk :( chorobsko mnie bierze :(( Najwazniejsze, ze sie udalo! :multi: :multi: :multi: Quote
*zaba* Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 :laola: H U R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powiem szczerze,ze balam sie tu zagladnac...,ale,uffff A Ty Mag pod koldre,cos na rozgrzewke i zdrowiej szybko. :oops:Z tego wszystkiego zapomnialam spytac,czy udalo sie z jakims kredytem,pozyczka,czy moze facet ciut spuscil z ceny? Quote
znikam Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [SIZE=1] ja to mam ochotę wykrzyknąć... YES! YES! YES! dobrze, że już wszystko w porządku. Mag - zdrowiej szybko, ale nie zapominaj o informowaniu nas ;) czyli jednak kredyt? Quote
justynavege Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 uffffffffffffffffffff :multi::multi::Cool!::klacz::klacz: Quote
supergoga Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Jak dasz radę napisz tylko, jakim sposobem. I gdzie idzie dwupad teraz. Czekamy na relacje i gdzie kase wpłacać. Quote
Wilejkaros Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Wpłacamy dalej, smsy wysyłamy... czy jest jakieś zadłużenie? ile? JAK JA SIĘ CIESZĘ!!!! Quote
yewcia1 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Kochani mamy dwie damy ocalone - teraz szybko pisać sms-y musimy spłacić dług, aby ratować kolejne istnienia Quote
Fanaberia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 buczę i trąbie:multi:, jak ja się cieszę:multi:Pierwsze uratowane krowy (przepraszam, krówcie) w moim życiu, a kocham je od dziecka. Tak jak deklarowam, pomogę w spłacie zadłużenia. Quote
Witokret Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Brawooooo :multi:. Przynajmniej ten dwupaczek jest bezpieczny. Quote
irysek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ale super :) tak jak zaba balam sie tu zagladac... ale na szczescie mamcie takze udalo sie uratowac. (te smsy to troche naciagactwo, gdyz niewielki procent idzie na ratowanie zwierzakow, 80% zabiera siec komorkowa!!!) wiec lepiej ta cala dyche przelac na konto od razu na kroweczki - mroweczki. Quote
Anashar Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 irysek napisał(a):ale super :) tak jak zaba balam sie tu zagladac... ale na szczescie mamcie takze udalo sie uratowac. (te smsy to troche naciagactwo, gdyz niewielki procent idzie na ratowanie zwierzakow, 80% zabiera siec komorkowa!!!) wiec lepiej ta cala dyche przelac na konto od razu na kroweczki - mroweczki. Niemożliwe, że aż 80% idzie na sieci :cool1: Quote
LittleMy Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 HURRA !!! ALE SUPER !! :loveu::loveu::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: to zbieramy teraz na splate ! ale dobrze,ze juz krowki bezpieczne !!!!!!!!! :klacz::klacz: Quote
diana79 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 ale radosne wieści :multi::multi::multi: też się dziś bałam tu zajrzeć ;) a tu taki cud się zdarzył :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Mraulina Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Dostałam już pensję. Jutro kupię kartędo komórki (bo się kończy!). Co miesiąca wysmesuję dychę. I będę rozpropagowywała akcję. [SIZE="7"]Kamień spadł mi z serca. Quote
MagYa^^ Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Oto kilka slow z Fundacji: "25tego brakowalo jeszcze niecalych 2 tys zl. Provident Nam odmowil pozyczki, gdyz jedna juz mamy, na siano, z wiosny. Dzwonilismy po bankach, ale kicha. Trwa to kilka dni.. wtedy pozyczka nie bedzie juz potrzebna. Zadzwonilismy wiec do pewnej Pani, ktora pomagala Nam w uratowaniu kilku koni. Niemniej wiedzac, ze jej srodki finansowe sa rowniez bardzo graniczone, dlugo sie powstrzymywalismy. Pani zgodzila sie jednak odrazu - poprosila o godzine do Namyslu, bo mowila, ze ma bardzo wazny wydatek przed zima, ale.. oddzwonila, powiedziala, ze wylozy te pieniazki, ze obiecala sobie, ze ostatnim konikiem do ktorego sie doklada bedzie Klarcia, ale.. kiedys, kiedys, widziala jak przed ubojem Krowa plakala. I ze Krowie jeszcze pomoze.. Dodala, iz jesli pieniazki sie zbiora, aby oddac, bedzie wspaniale, bo bardzo ich potrzebuje. Jesli nie, to trudno. Dlatego bardzo, bardzo Was prosimy - pomozcie Nam oddac chociaz czesc kwoty. My postaramy sie zebrac cos po znajomych. To nie jest osoba szczegolnie majetna, po prostu kocha zwierzeta i wiedzac, ze to wylacznie od niej zalezy zycie Mamusi, wylozyla pieniazki nie majac ich. Nie bylo to dop konca OK z Naszej strony, gdyz wiedzielismy, ze ta Pani Nam nie odmowi, choc nie bylilsmy pewni, czy stac ja na to. Nie odmowila. Dzieki jej sercu, i Waszemu, Kochani Dogomaniacy, Mamusia juz jest bezpieczna. Prosimy raz jeszcze.. moze chociaz czesc kwoty.. my tez zrobimy co w Naszej mocy. Od dzis wszystkie wplaty w tytle majace slowo "Mamusia" lub "Mrowcia" wedruja na konto zwrotu pieniazkow Naszej Kochanej Sponsorce. Pasze dla krowki poki co mamy, wiec co do zeta na zwro :-) I bardzo, bardzo pieknie Wam dziekujemy za wasza pomoc, prosimy przekazcie to na inne fora, na ktore powedrowaly apele!" Quote
LittleMy Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 wspaniala pani !! :loveu: ja bede robic kolejne bazarki, na razie zapraszam po ksiazki ! Quote
LittleMy Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 no i po kosmetyki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68997 Quote
*zaba* Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='MagYa^^']Oto kilka slow z Fundacji: "25tego brakowalo jeszcze niecalych 2 tys zl. Provident Nam odmowil pozyczki, gdyz jedna juz mamy, na siano, z wiosny. Dzwonilismy po bankach, ale kicha. Trwa to kilka dni.. wtedy pozyczka nie bedzie juz potrzebna. Zadzwonilismy wiec do pewnej Pani, ktora pomagala Nam w uratowaniu kilku koni. Niemniej wiedzac, ze jej srodki finansowe sa rowniez bardzo graniczone, dlugo sie powstrzymywalismy. Pani zgodzila sie jednak odrazu - poprosila o godzine do Namyslu, bo mowila, ze ma bardzo wazny wydatek przed zima, ale.. oddzwonila, powiedziala, ze wylozy te pieniazki, ze obiecala sobie, ze ostatnim konikiem do ktorego sie doklada bedzie Klarcia, ale.. kiedys, kiedys, widziala jak przed ubojem Krowa plakala. I ze Krowie jeszcze pomoze.. Dodala, iz jesli pieniazki sie zbiora, aby oddac, bedzie wspaniale, bo bardzo ich potrzebuje. Jesli nie, to trudno. Dlatego bardzo, bardzo Was prosimy - pomozcie Nam oddac chociaz czesc kwoty. My postaramy sie zebrac cos po znajomych. To nie jest osoba szczegolnie majetna,po prostu kocha zwierzeta i wiedzac, ze to wylacznie od niej zalezy zycie Mamusi, wylozyla pieniazki nie majac ich. Nie bylo to dop konca OK z Naszej strony, gdyz wiedzielismy, ze ta Pani Nam nie odmowi, choc nie bylilsmy pewni, czy stac ja na to. Nie odmowila. Dzieki jej sercu, i Waszemu, Kochani Dogomaniacy, Mamusia juz jest bezpieczna. Prosimy raz jeszcze.. moze chociaz czesc kwoty.. my tez zrobimy co w Naszej mocy. Wspaniala Kobieta!!!! Napewno bedziemy starac sie zebrac potrzebna kwote.Ja zbieram rzeczy na bazarek,ale na wrazie czego obronicie mnie przed modliszka84,bo to Age wciaz wrabiam w te moje bazarki i boje sie ,czy bedzie miala jeszcze cierpliwosc...:oops: Quote
Arlene Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 To cudowne, że Mróweczka i Mamusia już są bezpieczne! Mam nadzieję, że czeka Je wspaniałe życie. Na pewno tak będzie! :multi: Quote
Folen Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Uff, udało się!! Wspaniale :loveu: Przynajmniej dwie krówki będą miały szczęśliwe życie..ale super!! *zaba* mogę Cię bronić przed Modliszką, mam jakieś tam doświadczenie w sportach walki :lol: Quote
LittleMy Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 kolejny bazarek : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8274686#post8274686 Quote
szajbus Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='MagYa^^'] ...Od dzis wszystkie wplaty w tytle majace slowo "Mamusia" lub "Mrowcia" wedruja na konto zwrotu pieniazkow Naszej Kochanej Sponsorce. Pasze dla krowki poki co mamy, wiec co do zeta na zwro :-) I bardzo, bardzo pieknie Wam dziekujemy za wasza pomoc, prosimy przekazcie to na inne fora, na ktore powedrowaly apele!" A wysyłając sms-y jest bez zmian? Wysyłamy dalej. I wielkie dzięki dla tej pani o gołębim sercu. Quote
Recommended Posts