Jump to content
Dogomania

Ratunek dla MRÓWKOWEJ MAMY!!! DALISMY RADE!!! Mroweczka z mamą sa bezpieczne!

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U D A L O S I E ! ! !

DWUPAK URATOWANY!!!
[SIZE=2]NIEDLUGO POSTARAM SIE O JAKIES ZDJECIA ;)
Wybaczcie, ze nic nie napisze szczegolowego, ale padam na pysk :( chorobsko mnie bierze :((
Najwazniejsze, ze sie udalo! :multi: :multi: :multi:

Posted

:laola:
H U R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Powiem szczerze,ze balam sie tu zagladnac...,ale,uffff

A Ty Mag pod koldre,cos na rozgrzewke i zdrowiej szybko.

:oops:Z tego wszystkiego zapomnialam spytac,czy udalo sie z jakims kredytem,pozyczka,czy moze facet ciut spuscil z ceny?

Posted

[SIZE=1] ja to mam ochotę wykrzyknąć...
YES! YES! YES!
dobrze, że już wszystko w porządku. Mag - zdrowiej szybko, ale nie zapominaj o informowaniu nas ;) czyli jednak kredyt?

Posted

buczę i trąbie:multi:, jak ja się cieszę:multi:Pierwsze uratowane krowy (przepraszam, krówcie) w moim życiu, a kocham je od dziecka.
Tak jak deklarowam, pomogę w spłacie zadłużenia.

Posted

ale super :) tak jak zaba balam sie tu zagladac... ale na szczescie mamcie takze udalo sie uratowac.
(te smsy to troche naciagactwo, gdyz niewielki procent idzie na ratowanie zwierzakow, 80% zabiera siec komorkowa!!!) wiec lepiej ta cala dyche przelac na konto od razu na kroweczki - mroweczki.

Posted

irysek napisał(a):
ale super :) tak jak zaba balam sie tu zagladac... ale na szczescie mamcie takze udalo sie uratowac.
(te smsy to troche naciagactwo, gdyz niewielki procent idzie na ratowanie zwierzakow, 80% zabiera siec komorkowa!!!) wiec lepiej ta cala dyche przelac na konto od razu na kroweczki - mroweczki.

Niemożliwe, że aż 80% idzie na sieci :cool1:

Posted

Dostałam już pensję. Jutro kupię kartędo komórki (bo się kończy!). Co miesiąca wysmesuję dychę. I będę rozpropagowywała akcję.

[SIZE="7"]Kamień spadł mi z serca.

Posted

Oto kilka slow z Fundacji:

"25tego brakowalo jeszcze niecalych 2 tys zl. Provident Nam odmowil pozyczki, gdyz jedna juz mamy, na siano, z wiosny. Dzwonilismy po bankach, ale kicha. Trwa to kilka dni.. wtedy pozyczka nie bedzie juz potrzebna. Zadzwonilismy wiec do pewnej Pani, ktora pomagala Nam w uratowaniu kilku koni. Niemniej wiedzac, ze jej srodki finansowe sa rowniez bardzo graniczone, dlugo sie powstrzymywalismy. Pani zgodzila sie jednak odrazu - poprosila o godzine do Namyslu, bo mowila, ze ma bardzo wazny wydatek przed zima, ale.. oddzwonila, powiedziala, ze wylozy te pieniazki, ze obiecala sobie, ze ostatnim konikiem do ktorego sie doklada bedzie Klarcia, ale.. kiedys, kiedys, widziala jak przed ubojem Krowa plakala. I ze Krowie jeszcze pomoze.. Dodala, iz jesli pieniazki sie zbiora, aby oddac, bedzie wspaniale, bo bardzo ich potrzebuje. Jesli nie, to trudno.

Dlatego bardzo, bardzo Was prosimy - pomozcie Nam oddac chociaz czesc kwoty. My postaramy sie zebrac cos po znajomych. To nie jest osoba szczegolnie majetna, po prostu kocha zwierzeta i wiedzac, ze to wylacznie od niej zalezy zycie Mamusi, wylozyla pieniazki nie majac ich. Nie bylo to dop konca OK z Naszej strony, gdyz wiedzielismy, ze ta Pani Nam nie odmowi, choc nie bylilsmy pewni, czy stac ja na to. Nie odmowila. Dzieki jej sercu, i Waszemu, Kochani Dogomaniacy, Mamusia juz jest bezpieczna. Prosimy raz jeszcze.. moze chociaz czesc kwoty.. my tez zrobimy co w Naszej mocy.

Od dzis wszystkie wplaty w tytle majace slowo "Mamusia" lub "Mrowcia" wedruja na konto zwrotu pieniazkow Naszej Kochanej Sponsorce. Pasze dla krowki poki co mamy, wiec co do zeta na zwro :-) I bardzo, bardzo pieknie Wam dziekujemy za wasza pomoc, prosimy przekazcie to na inne fora, na ktore powedrowaly apele!"

Posted

[quote name='MagYa^^']Oto kilka slow z Fundacji:

"25tego brakowalo jeszcze niecalych 2 tys zl. Provident Nam odmowil pozyczki, gdyz jedna juz mamy, na siano, z wiosny. Dzwonilismy po bankach, ale kicha. Trwa to kilka dni.. wtedy pozyczka nie bedzie juz potrzebna. Zadzwonilismy wiec do pewnej Pani, ktora pomagala Nam w uratowaniu kilku koni. Niemniej wiedzac, ze jej srodki finansowe sa rowniez bardzo graniczone, dlugo sie powstrzymywalismy. Pani zgodzila sie jednak odrazu - poprosila o godzine do Namyslu, bo mowila, ze ma bardzo wazny wydatek przed zima, ale.. oddzwonila, powiedziala, ze wylozy te pieniazki, ze obiecala sobie, ze ostatnim konikiem do ktorego sie doklada bedzie Klarcia, ale.. kiedys, kiedys, widziala jak przed ubojem Krowa plakala. I ze Krowie jeszcze pomoze.. Dodala, iz jesli pieniazki sie zbiora, aby oddac, bedzie wspaniale, bo bardzo ich potrzebuje. Jesli nie, to trudno.

Dlatego bardzo, bardzo Was prosimy - pomozcie Nam oddac chociaz czesc kwoty. My postaramy sie zebrac cos po znajomych. To nie jest osoba szczegolnie majetna,po prostu kocha zwierzeta i wiedzac, ze to wylacznie od niej zalezy zycie Mamusi, wylozyla pieniazki nie majac ich. Nie bylo to dop konca OK z Naszej strony, gdyz wiedzielismy, ze ta Pani Nam nie odmowi, choc nie bylilsmy pewni, czy stac ja na to. Nie odmowila. Dzieki jej sercu, i Waszemu, Kochani Dogomaniacy, Mamusia juz jest bezpieczna. Prosimy raz jeszcze.. moze chociaz czesc kwoty.. my tez zrobimy co w Naszej mocy.

Wspaniala Kobieta!!!!
Napewno bedziemy starac sie zebrac potrzebna kwote.Ja zbieram rzeczy na bazarek,ale na wrazie czego obronicie mnie przed modliszka84,bo to Age wciaz wrabiam w te moje bazarki i boje sie ,czy bedzie miala jeszcze cierpliwosc...:oops:

Posted

Uff, udało się!! Wspaniale :loveu:
Przynajmniej dwie krówki będą miały szczęśliwe życie..ale super!!

*zaba* mogę Cię bronić przed Modliszką, mam jakieś tam doświadczenie w sportach walki :lol:

Posted

[quote name='MagYa^^']

...Od dzis wszystkie wplaty w tytle majace slowo "Mamusia" lub "Mrowcia" wedruja na konto zwrotu pieniazkow Naszej Kochanej Sponsorce. Pasze dla krowki poki co mamy, wiec co do zeta na zwro :-) I bardzo, bardzo pieknie Wam dziekujemy za wasza pomoc, prosimy przekazcie to na inne fora, na ktore powedrowaly apele!"

A wysyłając sms-y jest bez zmian?
Wysyłamy dalej. I wielkie dzięki dla tej pani o gołębim sercu.