LittleMy Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 zapisalam sie do newslettera. zapisujcie sie ! Quote
MagYa^^ Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 pedze na dobranoc przypomniec o Mrowkowej Mamusi... wysylajcie chociaz drobne wplaty/przelewy, sms..., mailingi.. wszystko moze pomoc mamie.. Quote
anula1959 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ja dopiero mogę cuś wpłacić po 24-tym , nie wiem cz to nie będzie za późno.......... Quote
MagYa^^ Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 LittleMy napisał(a):ja tez chyba inne maile podopisuje ;) ja rowniez tak zrobilam :evil_lol: ..jesli to ma pomoc, to czemu nie? ;) Quote
LittleMy Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 ale na stronie nie ma nic o ratowaniu Mamusi? czy ja slepa jestem? Quote
yewcia1 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Wpisałam się na mailing:loveu: wieczorem postaram się wkleic prośbę na Uciechowski wklejajcie gdzie się da:lol: Quote
BasiaD Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Oczywiście że Mrówcią Mamcię musimy uratować! My tu ratujemy wszystkie zwierzaki, Krówki też! Podnoszę do góry bo mało czasu zostało! Quote
Wilejkaros Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Gdzie jeszcze mozemy prosić o pomoc? Quote
alicy Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 podałam dwa swoje maile...jak tam idzie zbieranie pieniążków na Mróweczkową mamusie,dużo jeszcze brakuje? Quote
MagYa^^ Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 alicy napisał(a):podałam dwa swoje maile...jak tam idzie zbieranie pieniążków na Mróweczkową mamusie,dużo jeszcze brakuje? ehhh nie wiem ile jeszcze brakuje :( Boze jeszcze 4 dni.. czy sie uda? czy mamusia pojedzie do rzezni..? :shake: Quote
Wilejkaros Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 A facet nie zgodzi się na płatność w 2 ratach? Może dałoby się go urobić? Quote
LittleMy Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 jeszcze jedno, co kazdy moze zrobic - namawiac do wegetarianizmu ;) im mniej ludzi jedzacych mieso tym mniej takiego cierpienia :( Quote
MagYa^^ Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Wilejkaros napisał(a):A facet nie zgodzi się na płatność w 2 ratach? Może dałoby się go urobić? facet wogole nie chce jej sprzedac, wymysla sobie ceny z kosmosu.. ale trzeba walczyc. jesli sie nie uda to centaurus wykupi jakiegos konia z rzezni.. Quote
kon trojanski suwalki Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 LittleMy napisał(a):jeszcze jedno, co kazdy moze zrobic - namawiac do wegetarianizmu ;) im mniej ludzi jedzacych mieso tym mniej takiego cierpienia :( Zgadzam sie w 100 % - nie bedzie jedzacych mieso - nie bedzie zezni a co za tym idzie - nie bedzie zabijania..... Namawiam z calego serca. Quote
justynavege Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 LittleMy napisał(a):jeszcze jedno, co kazdy moze zrobic - namawiac do wegetarianizmu ;) im mniej ludzi jedzacych mieso tym mniej takiego cierpienia :( ja jak podaje powody dla ktorych nei jem miesa ( np to ze nie zjadam swoich przyjaciol) to wiekszosc sie w glowe puka no i jak tu takich namowic?:-o Quote
Recommended Posts