Jump to content
Dogomania

Ratunek dla MRÓWKOWEJ MAMY!!! DALISMY RADE!!! Mroweczka z mamą sa bezpieczne!

Recommended Posts

Posted

BasiaD napisał(a):
Pewnie że się szarpiemy. Mówiłem już że proponuję zakup w "dwupaku" Jutro spróbuję wysłać 100,00 na dobry początek!

:loveu: Przypominam o slowach Ewy o tym, ze przelewy nalezy tutulowac iz jest on na Mrowkowa Mamusie. Jesli nie uda sie wykup (roznie bywa :roll:..), to pieniazki jesli ktos sobie bedzie zyczyl zostana zwrocone. Jesli zas nie - Centaurus pojedzie do Rawicza (do ubojni koni) i wykupi jakiegos zrebaka.

Chyba napisze to w 1 poscie..

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MagYa^^']:loveu: Przypominam o slowach Ewy o tym, ze przelewy nalezy tutulowac iz jest on na Mrowkowa Mamusie. Jesli nie uda sie wykup (roznie bywa :roll:..), to pieniazki jesli ktos sobie bedzie zyczyl zostana zwrocone. Jesli zas nie - Centaurus pojedzie do Rawicza (do ubojni koni) i wykupi jakiegos zrebaka.

Chyba napisze to w 1 poscie..
Dobry pomysł - kochani mamusia prosi o życie

Posted

[quote name='Wilejkaros']A może też jakiś SMSowy numer? Tylko nie po 11 zł, a po 3? Wtedy na pewno więcej ludzi wyśle!!!

na stronie Fundacji znalazlam oto taka instrukcje:

[SIZE=+1]Pomoż pomagać - wyślij sms!

Wyślij smsa o treści ISR.KONIE
(wielkość liter nie ma znaczenia)
i ratuj konie:
Numer: 72880 ( koszt 2,44 zł z VATem)
Numer: 75880 ( koszt 6,10 zł z VATem)
Numer: 79880 ( koszt 10,98 zł z VATem)

Wiec prawdopodobnie mozna kozystac ;)

Posted

A ja dzisuaj wysłałam 100,00 na wykup Mamy Mróweczki na konto Centuarusa. I bardzo mocno trzymam kciuki żeby i jej się udałoI Nie wyobrażam sobie że za tydzień będzie w okropnych warunkach jechała do rzeźni do Włoch! Błagam zróbmy wszystko żeby ją też ocalić! :modla::modla::modla:

Posted

justynavege napisał(a):
wysłałam a 2,44 i odp . bledna wiadomosc .......

widocznie Mrowkowa Mamusia ma zareaerwowane sms tylko te za 10,- ;)

HOP HOP podnosze i przypominam.. Tak samo jak my nie chcielibysmy tracic swoich mam tak tez Mroweczka czuje sie bezpiecznie przy swojej..
Pomozmy im .. Mroweczka jest juz bezpieczna - jeszcze TYLKO / AZ MAMUSIA..

Posted

"Kochani.. Mroweczka od paru dni jest juz ocalona, dziekujemy pieknie! Blagamy o pomoc dla Jej rogatej Mamy, ktora pozostala w oczekiwaniu na trasport. Dni uciekaja, liczy sie kazda sekunda i kazdy grosz..
Mroweczka powinna jeszcze byc karmiona mlekiem Matki przez ok 2 miesiace. Poradzimy sobie z butelka,, ale serce Nam peka na mysl, ze 25tego rozdzielimy Mamusie i Mroweczke. Mroweczka pojedzie z Nami, zas Mama zostanie zaladowana na ciezarowke i pojedzie sama, w tlumie obcych zwierzakow, w swoje ostatnia podroz.
Poniewaz Mroweczke udalo sie uratowac tak szybko (tu wielkie poedziekowania dla dogomanii oraz Marty i Jej Mamy oraz wszystkich innych darczyncow!) zostalo Nam pare krotkich dni i nadzieja jeszcze sie tli.. pomozcie Nam ocalic obie Panie! Mama Mrowkowa nie jest ani taka slodka ani taka delikatna. Ma rogi, jest nieufna wobec ludzi i nie budzi takich silnych emocji jak Mroweczka.. czy to jednak powod, aby odmowic jej szansy na zycie ? Czy z tego powodu Ona nie odczuwa bolu, strachu i checi zycia ? Pamietajcie, liczy sie czas i kazdy grosz.."

ZBIERAJMY !!! ZBIERAJMY !!! :multi:

Posted

LittleMy napisał(a):
a ile pieniedzy jeszcze brakuje?

poki co nie orienuje sie ale napewno duzo.. z Mrowki zostalo 75 zl. i kilka dni akcji na dogo, w tym inne wplaty na konto FUndacji..

Posted

al-ka napisał(a):
Wysłałam.Kocham konie!

dziekuje w imieniu Mrowkowej mamy.. ktora jednakze konikiem nie jest, tylko krowką ;) ale jesli sie uda .. bedzie zyla wsrod konikow :)

Posted

Sorry,ale to pośpiech no i ja jak zwykle postrzelona.Matko kochana taka plama!Ale ja naprawdę odróżniam konia od krowy,przysięgam.Skąd mi się ten koń wziął?No chyba tylko z tej wielkiej miłości.A krówki też kocham,zwłaszcza te malutkie!POzdrawiam,ala

Posted

W jaki sposob mozemy jeszcze zdobyc kase na uratowanie Mrowkowej Mamusi..

"Mozemy miec kase od firm reklamowych, juz z trzema rozmawialam.
Jest duza szansa, tysiak by sie zebral.
Ale.. musimy miec wiecej mejli w bazie. My na te chwile mamy niecale 3 tys mejli. Potrzeba ok 6-7 tys mejli. Wtedy firma daje 200 zl za reklame, tzn za mejling.
To taniej niz w duzych domenach, ale u nich nie ma selekcji zainteresowan ani nic takiego. Wiec prosba, aby to rozeslac ta informacje, gdzie sie da - niech ludzie sie wpisuja na mejling, zostawiaja mejle, i niech sie zbiera. Niech wysylaja dalej, aby baza rosla.
U Nas na glownej stronie (www.centaurus.org.pl) jest w dolnej czesci tabeli po prawej stronie dodawanie do newslettera.
Wiec prosze zbierajmy zeby na Mamusie Mrowkowa bylo.. "

wklejam zdjecie jak wyglada wspomniany mejling:

www.centaurus.org.pl