Jump to content
Dogomania

Ratunek dla MRÓWKOWEJ MAMY!!! DALISMY RADE!!! Mroweczka z mamą sa bezpieczne!

Recommended Posts

Posted

[quote name='pucka69']czy tu mam wpłacić??? za 1 sprzedaną (mnie!!!!;)) krówkę???
Fundacja CEntaurus PKO BP 151020 5226 0000 6002 0220 0350
Organizacja Pozytku Publicznego

"Na mame Mroweczki"

Pucus, przepraszam ze dopiero teraz.. ale tak to, to konto. Dziekuje w imieniu Pan Krowek :)

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MagYa^^ napisał(a):
napisz do którejś z pobliskich fundacji, mysle ze nie odmowia..

mam nadzieje, ze dlug za mućki jakos wspolnymi silami splacilismy chociaz nie wiem na 100% poniewaz moj tel szwankuje. nie odebralam tel. od Ewy, sama zadzwonic nie mam jak :( ...ale mam nadzieje, ze niedlugo dowiem sie co i jak.

bynajmniej nie zapominajmy o fundacji, chociaz 1 sms miesiecznie w ilosci naszych dogomaniakow to pozadna dawka wsparcia w ich przypadku i mailing.. :)

mozesz jakąś fundacje polecic..?;)

Posted

Szczerze mowiac, to nie mam bliskiego kontaktu z fundacjami, ale podejrzewam, ze jakby wpisac w google fundacja dla zwierzat (czi cosik takiego) to niczym nie ryzykujesz piszac do nich w sprawie krowci.

Posted

yewcia1 napisał(a):
A jak wygląda sprawa długu?

co z dlugiem dowiem sie po swietach, ale mysle ze mozemy smialo pokonczyc bazarki , powplacac na mrowkowe konto. duzo pomoglismy :)
Jednak mozemy pomoc wiecej, chociazby zapisujac sie na nowy mailing na nowej stronie fc.org.pl i czasamy wyslac jakiegos sms za "dyszke" :)

aha...dziewczyny krowkowe podobno zyja od kilku dni w "palacy" wraz z prosiaczkiem :)

• 4 weeks later...
Posted

*zaba* napisał(a):
Zezarli nasza mroweczke i jej mamusie i dlatego fotek niet.Buuuu :(

zaaabaa, nawet tak nie mow! rozmawialam na ich temat w swieta. dziewczyny maja sie dobrze, trafily do stajenki z grzejniczkiem, sa zdrowe i radosnie sobie muczą.
dzisiaj napisze do Ewy! a`propos fotos, o!

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

ciotki ciotki... dziewuchy sa. na sobote bylam umowiona z ewa na odebranie zdjec z jej karty w aparacie, ale niestety musialam byc w szpitalu, wiec spotkanie odwolalam.. wybaczcie.