LittleMy Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 ale skoro 80% z tych smsow idzie do operatora to chyba niewarto. lepiej przelew zrobic. no chyba ze ktos nie ma jak.. Quote
*zaba* Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Folen napisał(a):Uff, udało się!! ...*zaba* mogę Cię bronić przed Modliszką, mam jakieś tam doświadczenie w sportach walki :lol: Dziekuje:evil_lol: ,mam nadzieje,ze jednak do rekoczynow nie dojdzie :diabloti: Quote
diana79 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 LittleMy napisał(a):ale skoro 80% z tych smsow idzie do operatora to chyba niewarto. lepiej przelew zrobic. no chyba ze ktos nie ma jak.. ale to jest pewnie że aż 80% idzie na operatopra? :angryy: wiem z innych akcji smsowych, że np sms za 2,44zł - 2 zł szło na szczytny cel a 0,44zł na operatora, może tu też nie jest tak źle? Quote
beria Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Po niedzieli dostanę pensję, prześlę 100 zł na Mamę Mróweczki. Wspaniale, że się udało :multi: Quote
BasiaD Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Ja też się bardzo cieszę, po wypłacie wpłacę kaskę! Udało się, hura :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
MagYa^^ Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Z pozdrowieniami :) Mroweczka z mamusią :loveu: DZIEKUJA za uratowanie im życia! spojrzcie na ta spogladajaca kjowke po lewej.. mnie robi sie jej szkoda jak pomysle, ze pojechala badz pojedzie na rzez .. Quote
kon trojanski suwalki Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='MagYa^^']Oto kilka slow z Fundacji: "........ oddzwonila, powiedziala, ze wylozy te pieniazki, ze obiecala sobie, ze ostatnim konikiem do ktorego sie doklada bedzie Klarcia, ale.. kiedys, kiedys, widziala jak przed ubojem Krowa plakala...... To nie jest osoba szczegolnie majetna, po prostu kocha zwierzeta i wiedzac, ze to wylacznie od niej zalezy zycie Mamusi, wylozyla pieniazki nie majac ich.... Kochani dogomaniacy - nie mozemy zostawic tej wspanialej kobiety, ktora oddala swoje ostatnie pieniadze na ratowanie Mamy Mroweczki samej sobie... Pomozmy kazda z nas na tyle na ile moze, moze przyjsc czas ze fundacja znowu bedzie potrzebowala Jej pomocy - i Ona wtedy takze nie odmowi, wiedzac ze nikt nie chce wykorzystac ponad miare jej dobroci. Lece zobaczyc co takiego moglabym wystawic na bazarek :) Quote
BasiaD Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 O Boże i ta krówka też na rzeź :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: To co ten gospodarz wyprzedaje wszystko do rzeźni?? :mad::mad::mad::mad::mad: A może jej się jakoś uda :placz::placz::placz: A Mrówcia i Mama są przesłodkie! Dobrze żeście się tam znalazły i przeszkodziły :loveu::loveu: KAskę oczywiście wyślę tak jak obiecałam. Quote
BIANKA1 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Mogę przekazać na spłatę długu 10 takich tabliczek korkowych z wizerunkiem szczęśliwej krówki . Można je wystawić np na " kup teraz " + koszt przesyłki . Jeśli ktoś chce je wystawić i zająć się bazarkiem , to proszę o kontakt . Sama nie mam już czasu . Chętnej osobie mogę jutro wysłać paczkę . Quote
yewcia1 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='BIANKA1']Mogę przekazać na spłatę długu 10 takich tabliczek korkowych z wizerunkiem szczęśliwej krówki . Można je wystawić np na " kup teraz " + koszt przesyłki . Jeśli ktoś chce je wystawić i zająć się bazarkiem , to proszę o kontakt . Sama nie mam już czasu . Chętnej osobie mogę jutro wysłać paczkę . Dobry pomysł - :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jestem zabazarkowana sama nie wyrabiam kto pomoże????????????????/// Quote
justynavege Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 a moze allegro z tym zdjeciem np cegiełki po 1 , czy 2 złote ?? Quote
MagYa^^ Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 pomimo szczerych checi nie wiem czy bylby to dobry pomysl, mysle ze Fundacja gdyby chciala sami wystawiliby takie cegielki. My powinnismy powalczyc z tym mailingiem - poniewaz to bedzie juz dozywotnia pomoc, jak nie dla muciek to dla konisi.. i sms, lub drobne wplaty.. Quote
znikam Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Mag, a masz kontakt z Fundacją? może nie wiedzą po prostu o takiej formie zdobywania pieniędzy - i może im to zaproponuj :) maile będę polecać, już wpisałam swoje dwa i jedna z osób, które o to prosiłam, obiecała, że będzie propagować akcję :) Quote
MagYa^^ Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Tak, znaja ta forme. Czasami sprzedawali tam cos na rzecz konisi lub prosili o pomoc w wykupieniu jakis bied. Pozostawmy to im. Quote
LittleMy Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 ja tam bym taka cegielke chetnie kupila, gdyby byly :) poki co jutro postaram sie zrobic wiecej bazarkow ! Quote
justynavege Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 MagYaa moze spytaj co Oni na te cegiełki?? mysle ze daloby sie zebrac troszkę Quote
*zaba* Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94231 Zapraszam Quote
yewcia1 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 odnśnie mailingu - dodałam jedno konto czy moge podać oba? Jak coś to jestjeszcze mail TZ-ta? Quote
supergoga Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Obiecałam wpłatę 200 zł - własnie mam wypłate, moge wysłac, napiszcie gdzie znajde konto bankowe - dla Mrówci. Ja wiem, jak płacze krowa, widziałam. Nie uratujemy wszystkich, mam tez zastrzeżenia do metod uboju - niestety. Ale Mrówcia z mamą - to juz coś. Quote
MagYa^^ Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 [SIZE=-3] Fundacja Centaurus PKO BP 151020 5226 0000 6002 0220 0350 Kjówki DZIĘKUJĄ WSZYYYYYSTKIM :loveu::loveu::loveu: Quote
*zaba* Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 A one zyja sobie w blogiej nieswiadomosci,co mogloby je spotkac... I niech zyja sobie jak najdluzej! Quote
justynavege Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 dwie uratowane istotki :) :multi::multi: to niewazne czy pies czy kot czy krowka ba ja nawet mysz staram sie ratować jakk kocica dorwie....... Quote
*zaba* Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Zapraszam na bazarek,jest dlug do splacenia... link w podpisie. A czy jest szansa na fotki krowek z nowego miejsca pobytu? Quote
Recommended Posts