Jump to content
Dogomania

Ratunek dla MRÓWKOWEJ MAMY!!! DALISMY RADE!!! Mroweczka z mamą sa bezpieczne!

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Folen napisał(a):
Uff, udało się!! ...*zaba* mogę Cię bronić przed Modliszką, mam jakieś tam doświadczenie w sportach walki :lol:

Dziekuje:evil_lol: ,mam nadzieje,ze jednak do rekoczynow nie dojdzie :diabloti:

Posted

LittleMy napisał(a):
ale skoro 80% z tych smsow idzie do operatora to chyba niewarto. lepiej przelew zrobic. no chyba ze ktos nie ma jak..

ale to jest pewnie że aż 80% idzie na operatopra? :angryy: wiem z innych akcji smsowych, że np sms za 2,44zł - 2 zł szło na szczytny cel a 0,44zł na operatora, może tu też nie jest tak źle?

Posted

Z pozdrowieniami :) Mroweczka z mamusią :loveu: DZIEKUJA za uratowanie im życia!

spojrzcie na ta spogladajaca kjowke po lewej.. mnie robi sie jej szkoda jak pomysle, ze pojechala badz pojedzie na rzez ..

Posted

[quote name='MagYa^^']Oto kilka slow z Fundacji:

"........ oddzwonila, powiedziala, ze wylozy te pieniazki, ze obiecala sobie, ze ostatnim konikiem do ktorego sie doklada bedzie Klarcia, ale.. kiedys, kiedys, widziala jak przed ubojem Krowa plakala...... To nie jest osoba szczegolnie majetna, po prostu kocha zwierzeta i wiedzac, ze to wylacznie od niej zalezy zycie Mamusi, wylozyla pieniazki nie majac ich....

Kochani dogomaniacy - nie mozemy zostawic tej wspanialej kobiety, ktora oddala swoje ostatnie pieniadze na ratowanie Mamy Mroweczki samej sobie...
Pomozmy kazda z nas na tyle na ile moze, moze przyjsc czas ze fundacja znowu bedzie potrzebowala Jej pomocy - i Ona wtedy takze nie odmowi, wiedzac ze nikt nie chce wykorzystac ponad miare jej dobroci.
Lece zobaczyc co takiego moglabym wystawic na bazarek :)

Posted

O Boże i ta krówka też na rzeź :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: To co ten gospodarz wyprzedaje wszystko do rzeźni?? :mad::mad::mad::mad::mad: A może jej się jakoś uda :placz::placz::placz:
A Mrówcia i Mama są przesłodkie! Dobrze żeście się tam znalazły i przeszkodziły :loveu::loveu:
KAskę oczywiście wyślę tak jak obiecałam.

Posted

Mogę przekazać na spłatę długu 10 takich tabliczek korkowych z wizerunkiem szczęśliwej krówki . Można je wystawić np na " kup teraz " + koszt przesyłki .
Jeśli ktoś chce je wystawić i zająć się bazarkiem , to proszę o kontakt . Sama nie mam już czasu .
Chętnej osobie mogę jutro wysłać paczkę .

Posted

[quote name='BIANKA1']Mogę przekazać na spłatę długu 10 takich tabliczek korkowych z wizerunkiem szczęśliwej krówki . Można je wystawić np na " kup teraz " + koszt przesyłki .
Jeśli ktoś chce je wystawić i zająć się bazarkiem , to proszę o kontakt . Sama nie mam już czasu .
Chętnej osobie mogę jutro wysłać paczkę .

Dobry pomysł - :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Jestem zabazarkowana sama nie wyrabiam

kto pomoże????????????????///

Posted

pomimo szczerych checi nie wiem czy bylby to dobry pomysl, mysle ze Fundacja gdyby chciala sami wystawiliby takie cegielki. My powinnismy powalczyc z tym mailingiem - poniewaz to bedzie juz dozywotnia pomoc, jak nie dla muciek to dla konisi.. i sms, lub drobne wplaty..

Posted

Mag, a masz kontakt z Fundacją? może nie wiedzą po prostu o takiej formie zdobywania pieniędzy - i może im to zaproponuj :) maile będę polecać, już wpisałam swoje dwa i jedna z osób, które o to prosiłam, obiecała, że będzie propagować akcję :)

Posted

Obiecałam wpłatę 200 zł - własnie mam wypłate, moge wysłac, napiszcie gdzie znajde konto bankowe - dla Mrówci. Ja wiem, jak płacze krowa, widziałam. Nie uratujemy wszystkich, mam tez zastrzeżenia do metod uboju - niestety.
Ale Mrówcia z mamą - to juz coś.