BIANKA1 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Super zdjęcia :loveu: Czy udało się zebrać pieniądze na oddanie długu Pani ? Quote
*zaba* Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Nooo sa!!!!!!!!! Hura!Fajne sa i nawet nie wiedza,ze mogly byc zezarte. Mam nadzieje,ze to nie ostatnie fotki? Marzy mi sie zobaczyc dziewczyny na zielonej lace..... A jak z dlugiem? Quote
MagYa^^ Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 dlug splacony :) ja widzialam jesienne podrygiwania Mrowki przy mamie :D ... mala z kopytami uniesionymi w gore :)... swietne ujecia fotografa :) Quote
*zaba* Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Halo! Wiosna,trawa zielona,Mrowa z mama na lace.... A gdzie fotki??? Czekalam na te swietne ujecia jesienne i co???? nic!!!! Quote
MagYa^^ Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 żaba niestety nei widzialam sie z Ewa zeby jej podkrasc troche zdjec :shake: jednakze jakby dzialo sie cos zlego, to wiedzielibysmy o tym. Mu mieszkaja w Świerklancu wiec sama nijak nie mam tam jak pojechac aby cyknac foto. Quote
MagYa^^ Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Dostalam na swieta MMSa z dziewczynami :) Potwierdzam, ze żyją i mają sie wciąż razem :) w swej zagródce :) Quote
BIANKA1 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 MagYa^^ napisał(a):Dostalam na swieta MMSa z dziewczynami :) Potwierdzam, ze żyją i mają sie wciąż razem :) w swej zagródce :)A możesz wrzucić te zdjęcia tutaj ? Quote
MagYa^^ Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 zdjecie jest jedno.. mam je w komorce i nie bardzo wiem jak przeżucic poniewaz nie mam "blu-futa"... ale powiadam Wam - Mrówka wieksza juz od mamy... A najlepsze bylo to, ze jak dostalam mmsa, pomyslalam..."co jest? co za krowy? :crazyeye: o co chodzi..". A pozniej przyjzalam sie dziewczynom.. i co widze.. Nasze wolowinki piękne :)))) Quote
MagYa^^ Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Dzieki BIANKA :loveu: Wysylalam juz tego MMSa dobry tydzien.. ale ciagle mi nie chcialo wybrac numeru :mad: Dzis wklepalam Cie w swoj tel... i w koncu poszlo..... Fajne te "nasze paróweczki", nie? ;) Quote
BIANKA1 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 MagYa^^ napisał(a):Dzieki BIANKA :loveu: Wysylalam juz tego MMSa dobry tydzien.. ale ciagle mi nie chcialo wybrac numeru :mad: Dzis wklepalam Cie w swoj tel... i w koncu poszlo..... Fajne te "nasze paróweczki", nie? ;) Piękne :loveu:Mają śliczny kolor . A która to mama ? :oops: Quote
MagYa^^ Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='BIANKA1']Piękne :loveu:Mają śliczny kolor . A która to mama ? :oops: ..no chyba ta jasna? :oops: Patrząc na te fotki z dzieciństwa Mrówkowego.. ;) Quote
LittleMy Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 pięknie :loveu: ah gdyby tak wszystkie krówki mogły dożyć takich chwil... Quote
Recommended Posts