Jump to content
Dogomania

Ratunek dla MRÓWKOWEJ MAMY!!! DALISMY RADE!!! Mroweczka z mamą sa bezpieczne!

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sms wysłany, email wysłany.
Błagam ratujcie mamusię Mrówki. Ja mogę dać 200 zł. Pożyczcie kasę - na pewno ktoś wyłozy.
Ja wysyłam zaraz link do tej strony - może uzbieramy jeszcze.
Te 25 osób po 100 zł albo 50 osób po 50 zł. Damy radę, Pokazaliśmy nieraz.
Jak ktoś jest na miau - niech wstawi proszę tam.
Można też fotki Mrówki na cegiełkowate allegro wstawić z apelem. Tylko niech Fundacja pozyczy te pieniądze, po w 2 dni nie damy rady.

Posted

Chce wysłać sms , ale tam pisze, że należy wysłać go o treści "konie"
chciałabym wiedzieć w jaki sposób są rozdzielane pieniądze na mamę mróweczki od reszty pieniędzy wpływających z sms?
Czy jesteście pewne, ze nie należy wysłać sms o treści "krówka"?
Pytam , bo zależy mi aby moje pieniądze i znajomych poszły na konkretny cel, a mianowicie ratowanie krówki. Jak na razie sytuacja jest dla mnie niejasna.

Posted

to już tylko 24 razy po 100, bo ja zaraz robię przelew, a bezrobotna obecnie jestem:placz: Ale tak strasznie kocham krowy, że na samą myśl o mamusi coś staje mi w gardle.
czekamy na następne 24, proszę... czasu tak mało

Posted

Prosze o odpowiedz pytanie. czasu mało a chcę pomóc, nie w ciemno, ale na konkterny cel.
Z tego co wiem, jeśli nie ma dopisku "krowa" to pieniądze idą na konto dzierżawcy numeru 7xxxx czyli na konie i nie wiem skąd dzierżawca będzie wiedział ile pieniędzy wpłynie na konie a ile na krowe?
Jaka mam wysłać treśc sms,żeby pieniądze poszły na mamę cielaczka?

Posted

[quote name='szajbus']Prosze o odpowiedz pytanie. czasu mało a chcę pomóc, nie w ciemno, ale na konkterny cel.
Z tego co wiem, jeśli nie ma dopisku "krowa" to pieniądze idą na konto dzierżawcy numeru 7xxxx czyli na konie i nie wiem skąd dzierżawca będzie wiedział ile pieniędzy wpłynie na konie a ile na krowe?
Jaka mam wysłać treśc sms,żeby pieniądze poszły na mamę cielaczka?

Rozumie o co chodzi, a wiec :
"z akcjami SMS jest tak, ze co wplywa w okresie ratowania Mamusi i Mrowki idzie na Nie dwie - a w tej chwili na Mamusie juz tylko. Algiera, ktory jest na stronie (www.centaurus.pl), nie ratujemy z smsow. Pasze mamy.. wiec kazdy grosz na Mamusie! Nawet jak ktos teraz sle na konie ogolnie, to tez na Mamusie - bo w tresci jest KONIE, ale idzie na cele statutowe, czyli wlasnie Krowke i jej zycie! "

Wszystki sms slemy na Mrowkowa Mamcie.

Posted

Ok. Wysłane

Mam pytanie, nie można by z tym facetem pogadać i ewentualnie dać mu zaliczkę za krowę i poprosić o kilka dni zwłoki? Co mu szkodzi? Jest taki żadny krwi???

Posted

[quote name='MagYa^^']Rozumie o co chodzi, a wiec :
"z akcjami SMS jest tak, ze co wplywa w okresie ratowania Mamusi i Mrowki idzie na Nie dwie - a w tej chwili na Mamusie juz tylko. Algiera, ktory jest na stronie (www.centaurus.pl), nie ratujemy z smsow. Pasze mamy.. wiec kazdy grosz na Mamusie! Nawet jak ktos teraz sle na konie ogolnie, to tez na Mamusie - bo w tresci jest KONIE, ale idzie na cele statutowe, czyli wlasnie Krowke i jej zycie! "

czy to na pewno ten adres? www.centaurus.pl?

Posted

Pogadajcie, tak jak piszemy, zaliczkowo wpłacimy i resztę np. za m-c. Uzbieramy. Niech krowinka żyje. Chociaż ona jedna z Mróweczką.
Pożyczcie gdzieś, na bank się zbierze. Ja poproszę o wpłaty sms-ami i roześlę prośbę po znajomych.
I tak jak pisałam, dam 200 zł.

Posted

[quote name='MagYa^^']Rozumie o co chodzi, a wiec :

Dzięki!
Poszedł kolejny sms!

Znajoma wkleiła także prosbę o pomoc na forach końskich:
http://www.qnwortal.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=148567#148567
http://www.voltahorse.pl/forum/viewtopic.php?p=691796#691796

I fretkowym:
http://www.fretki.org.pl/forum_new/viewtopic.php?f=60&t=1318