Wilejkaros Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Może gdzieś jest te 25 osób? Albo 50? Albo 100, które mogą wpłacić po 25 zł? BŁAGAM! Quote
justynavege Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 każda złotwka jest tu na wagę życia Quote
Monia70 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Mam jeszcze pytanie, czy wysyłając sms z treścia konie będzie wiadomo , że to na krówkę??? Quote
LittleMy Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 no wlasnie, tez sie zastanawialam, wyslalam juz kilka .. Quote
supergoga Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 sms wysłany, email wysłany. Błagam ratujcie mamusię Mrówki. Ja mogę dać 200 zł. Pożyczcie kasę - na pewno ktoś wyłozy. Ja wysyłam zaraz link do tej strony - może uzbieramy jeszcze. Te 25 osób po 100 zł albo 50 osób po 50 zł. Damy radę, Pokazaliśmy nieraz. Jak ktoś jest na miau - niech wstawi proszę tam. Można też fotki Mrówki na cegiełkowate allegro wstawić z apelem. Tylko niech Fundacja pozyczy te pieniądze, po w 2 dni nie damy rady. Quote
Wilejkaros Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 qrde, nawet 100 osób po 25zł i już będzie dobrze! Quote
szajbus Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Chce wysłać sms , ale tam pisze, że należy wysłać go o treści "konie" chciałabym wiedzieć w jaki sposób są rozdzielane pieniądze na mamę mróweczki od reszty pieniędzy wpływających z sms? Czy jesteście pewne, ze nie należy wysłać sms o treści "krówka"? Pytam , bo zależy mi aby moje pieniądze i znajomych poszły na konkretny cel, a mianowicie ratowanie krówki. Jak na razie sytuacja jest dla mnie niejasna. Quote
supergoga Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ja wysłąłam jeden sms bo też mam takie wątpliwości. Napiszcie jak to jest. Quote
LittleMy Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 ta pozyczka to chyba bedzie jedyny ratunek ! ale kilka bazarkow, wiecej zainteresowanych osob i sie uzbiera ! Quote
Fanaberia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 to już tylko 24 razy po 100, bo ja zaraz robię przelew, a bezrobotna obecnie jestem:placz: Ale tak strasznie kocham krowy, że na samą myśl o mamusi coś staje mi w gardle. czekamy na następne 24, proszę... czasu tak mało Quote
szajbus Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Prosze o odpowiedz pytanie. czasu mało a chcę pomóc, nie w ciemno, ale na konkterny cel. Z tego co wiem, jeśli nie ma dopisku "krowa" to pieniądze idą na konto dzierżawcy numeru 7xxxx czyli na konie i nie wiem skąd dzierżawca będzie wiedział ile pieniędzy wpłynie na konie a ile na krowe? Jaka mam wysłać treśc sms,żeby pieniądze poszły na mamę cielaczka? Quote
Fanaberia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 jeszcze tylko 24 osoby po 100!. Niby dużo, niby mało, zależy o czym myślimy, w tym przypadku myślimy o życiu, które można uratować Quote
Anashar Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Narazie także wysłałem jednego sms'a i czekam na odpowiedź na pytania poprzedniczek. Quote
justynavege Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Czy mozna by się było jakos dowiedziec z tymi smsami? czasu tak mało na ratowanie Mamusi Mrowki...:-( Quote
Jo37 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Wpisałam dwa swoje adresy . Jeden SMS poszedł już parę dni temu . Kto może uzyskać info od fundacji co z tymi SMS-ami . Quote
MagYa^^ Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='szajbus']Prosze o odpowiedz pytanie. czasu mało a chcę pomóc, nie w ciemno, ale na konkterny cel. Z tego co wiem, jeśli nie ma dopisku "krowa" to pieniądze idą na konto dzierżawcy numeru 7xxxx czyli na konie i nie wiem skąd dzierżawca będzie wiedział ile pieniędzy wpłynie na konie a ile na krowe? Jaka mam wysłać treśc sms,żeby pieniądze poszły na mamę cielaczka? Rozumie o co chodzi, a wiec : "z akcjami SMS jest tak, ze co wplywa w okresie ratowania Mamusi i Mrowki idzie na Nie dwie - a w tej chwili na Mamusie juz tylko. Algiera, ktory jest na stronie (www.centaurus.pl), nie ratujemy z smsow. Pasze mamy.. wiec kazdy grosz na Mamusie! Nawet jak ktos teraz sle na konie ogolnie, to tez na Mamusie - bo w tresci jest KONIE, ale idzie na cele statutowe, czyli wlasnie Krowke i jej zycie! " Wszystki sms slemy na Mrowkowa Mamcie. Quote
*zaba* Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Kolejne dwa maile dodane,cholera,czasu malo!!! Quote
szajbus Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Ok. Wysłane Mam pytanie, nie można by z tym facetem pogadać i ewentualnie dać mu zaliczkę za krowę i poprosić o kilka dni zwłoki? Co mu szkodzi? Jest taki żadny krwi??? Quote
*zaba* Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 No bo wlasciwie co mu za roznica komu sprzeda? Quote
figa33 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='MagYa^^']Rozumie o co chodzi, a wiec : "z akcjami SMS jest tak, ze co wplywa w okresie ratowania Mamusi i Mrowki idzie na Nie dwie - a w tej chwili na Mamusie juz tylko. Algiera, ktory jest na stronie (www.centaurus.pl), nie ratujemy z smsow. Pasze mamy.. wiec kazdy grosz na Mamusie! Nawet jak ktos teraz sle na konie ogolnie, to tez na Mamusie - bo w tresci jest KONIE, ale idzie na cele statutowe, czyli wlasnie Krowke i jej zycie! " Wszystki sms slemy na Mrowkowa Mamcie. czy to na pewno ten adres? www.centaurus.pl? Quote
supergoga Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Pogadajcie, tak jak piszemy, zaliczkowo wpłacimy i resztę np. za m-c. Uzbieramy. Niech krowinka żyje. Chociaż ona jedna z Mróweczką. Pożyczcie gdzieś, na bank się zbierze. Ja poproszę o wpłaty sms-ami i roześlę prośbę po znajomych. I tak jak pisałam, dam 200 zł. Quote
LittleMy Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 a no nie. wlasciwy to: http://www.centaurus.org.pl/ Quote
Anashar Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='MagYa^^']Rozumie o co chodzi, a wiec : "z akcjami SMS jest tak, ze co wplywa w okresie ratowania Mamusi i Mrowki idzie na Nie dwie - a w tej chwili na Mamusie juz tylko. Algiera, ktory jest na stronie (www.centaurus.pl), nie ratujemy z smsow. Pasze mamy.. wiec kazdy grosz na Mamusie! Nawet jak ktos teraz sle na konie ogolnie, to tez na Mamusie - bo w tresci jest KONIE, ale idzie na cele statutowe, czyli wlasnie Krowke i jej zycie! " Wszystki sms slemy na Mrowkowa Mamcie. Dzięki! Poszedł kolejny sms! Znajoma wkleiła także prosbę o pomoc na forach końskich: http://www.qnwortal.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=148567#148567 http://www.voltahorse.pl/forum/viewtopic.php?p=691796#691796 I fretkowym: http://www.fretki.org.pl/forum_new/viewtopic.php?f=60&t=1318 Quote
MagYa^^ Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='figa33']czy to na pewno ten adres? www.centaurus.pl? ojaaa oslica! oczywiscie, ze nie ten :roll: - centaurus.org.pl - ten jest ok Quote
Recommended Posts