Jump to content
Dogomania

Ratunek dla MRÓWKOWEJ MAMY!!! DALISMY RADE!!! Mroweczka z mamą sa bezpieczne!

Recommended Posts

Posted

dzieki serdeczne! ja zaspamowalam znajomych jesli chodzi o mailing.
A propos brakujacej kwoty, to.. jesli fundacji uda sie zdobyc jakas pozyczke, na wykup Mućki, to pomozemy im ja spacic? :(

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MagYa^^ napisał(a):
dzieki serdeczne! ja zaspamowalam znajomych jesli chodzi o mailing.
A propos brakujacej kwoty, to.. jesli fundacji uda sie zdobyc jakas pozyczke, na wykup Mućki, to pomozemy im ja spacic? :(

MagYaa a jest taka mozliwosc?
jejku tak mało czasu zostalo :placz:

Posted

tak pieknie jest napisane w pierwszym poscie ze az sie poplakalam, pazerny staruch. mame cielaczkowi zabierac. mama miala jechac jutro... czy wiadomo juz ze nie pojedzie?

Posted

Czy mama jest bezpieczna bedzie wiadomo jak bedzie juz w Fundacji. Poki co ludzie stamtad robia naprawde wszystko bo ja ratowac.. Dziewczyna zasluguje na dalsze zycie razem ze swoim dzieckiem.. i pomyslec ze sa niezliczone ilosci takich sytuacji.. :placz: ..ze przypadek Mroweczki i jej mamy jest kropla w morzu..
Mam nadzieje, ze WSZYSTKO SIE POWIEDZIE! ze kobitki beda zyly razem! Mam nadzieje rowniez, ze nie zawiedziemy centaurusa jesli trzeba bedzie splacic jakas kwote. Nawet jesli beda to nasze drobne wplaty to zawsze pomoc.

Ja z calego serducha dziekuje Wam, ze pomimo tego, ze Mrowczyna i jej mama nie sa psiakami (ktorymi zazwyczaj sie tu zajmujemy) POMOGLISCIE! Nie przeszliscie obojetnie obok tej milosci, obok tego zycia..
DZIEKI!
m

Guest Elżbieta481
Posted

Chciałam pocztać i weszłam pod podany link.To mi się pokazało
DZIAŁALNOŚĆ HANDLOWA W TYM IMPORT-EXPORT Z OBSZARU PAŃSTW UNII EUROPEJSKIEJ.(Otwórz)
ORGANIZACJA I OBSŁUGA LOGISTYCZNA TARGÓW, WYSTAW I KONFERENCJI.
DZIAŁALNOŚĆ W ZAKRESIE INFORMATYKI:
-----------------------------------------
Poprosze o właściwy link
Ela