Jump to content
Dogomania

Ratunek dla MRÓWKOWEJ MAMY!!! DALISMY RADE!!! Mroweczka z mamą sa bezpieczne!

Recommended Posts

Posted

*zaba* napisał(a):
Zapraszam na bazarek,jest dlug do splacenia...
link w podpisie.

A czy jest szansa na fotki krowek z nowego miejsca pobytu?

jasne, ze jest szansa ;) trzeba tylko troszeczke uzbroic sie w cierpliwosc poniewaz w tej chwili mucki sa pod opieka wet. jak tylko beda w fundacji pod wlasnym daszkiem zdjecia sie pojawia ;):cool3:

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja również pomogę spłacić dług dla tej Wspaniałej kobiety!
A co do " cegiełek " to także bym z przyjemnością nabyła takową! :)
Jak tylko zdąże to jeszcze dzisiaj wyślę pieniążki na Mamcię Maleństwa :D Bardzo sie cieszę, że kolejne dwie istotki dostały bilet na wolność...
:* dla Mamci & Córci :P Szczęściary... ;]

Posted

supergoga napisał(a):
Wpłaciłam właśnie 200 zł. Dogomaniacy, prosimy o pomoc w oddaniu długu za życie krowiej rodzinki.

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Supergoga ślicznie dziękujemy
Kochani mamy do spałacenia dług za życie

Posted

ja dopiero między 5.11, a 10.11 :oops:
i dla mnie stał się cud, wreszcie uratowane krówki, nie będzie z nich polędwicy wołowej:multi:, ani cielęciny:multi:oby tak dalej, zawsze zaczyna się o małych kroczków

Posted

Śledzę od początku ten wątek...jestem godna podziwu dla was.... cieszę się że sa jeszcze tacy ludzie jak Wy :) Prosze jeszcze raz o numer konta to wpłace "parę groszy" :) aby je jak najszybciej spłacić Mróweczke z mamusią.

Posted

Sorry Cioteczki ze nie wystawilam jeszcze bazarku. Nie moge dogonic swojego ogona... tym razem z powodu kociat - nie psiakow czy krowek ;)
Przekaze przedmoty bazarkowe dla Emdziolek - ona powystawia bazarki - tak bedzie szybciej.
Nie zapominajmy o tym, ze pomoc sie jeszcze nie zakonczyla...

Posted

Dziewczyny podajcie mi link gdzie macie wystawione te 10 tablic z krówką.. Jestem chetna do zakupu jednej z nich ... Bardzo mi sie one spodobały i chetnie dodatkowo wspomoge spłate długu :)