MagYa^^ Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 *zaba* napisał(a):Zapraszam na bazarek,jest dlug do splacenia... link w podpisie. A czy jest szansa na fotki krowek z nowego miejsca pobytu? jasne, ze jest szansa ;) trzeba tylko troszeczke uzbroic sie w cierpliwosc poniewaz w tej chwili mucki sa pod opieka wet. jak tylko beda w fundacji pod wlasnym daszkiem zdjecia sie pojawia ;):cool3: Quote
justynavege Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 dalej potrzeba pieniedzy kroweczki zaciagnely kredyt kredyt na zycie...... Quote
Mraulina Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Podajcie jeszcze raz tego SMSa ! Chcęwysłać - a nie mam czasu grzebać po wątku. Przepraszam! Quote
diana79 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Mraulina']Podajcie jeszcze raz tego SMSa ! Chcęwysłać - a nie mam czasu grzebać po wątku. Przepraszam! prosze bardzo ISR.KONIE na numer 79880 :lol: Quote
beria Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Zgodnie z obietnicą przelew wysłany. Dużo pieniędzy jeszcze brakuje, żeby Centaurus mógł zwrócić Pani dług? Quote
LittleMy Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 a ja przypominam o swoich bazarkach na Mrowkowa Mamusie : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68997 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93816 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94411 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93556 Quote
justynavege Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Krowki proszą o pomoc w spłącie kredytu kredytu na zycie Quote
yewcia1 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Kochani bardzo potrzebe wsparcie - musimy oddać dług aby uratować kolejne istnienia Quote
supergoga Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Wpłaciłam właśnie 200 zł. Dogomaniacy, prosimy o pomoc w oddaniu długu za życie krowiej rodzinki. Quote
Klaudus__ Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ja również pomogę spłacić dług dla tej Wspaniałej kobiety! A co do " cegiełek " to także bym z przyjemnością nabyła takową! :) Jak tylko zdąże to jeszcze dzisiaj wyślę pieniążki na Mamcię Maleństwa :D Bardzo sie cieszę, że kolejne dwie istotki dostały bilet na wolność... :* dla Mamci & Córci :P Szczęściary... ;] Quote
LittleMy Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 oby wiecej krowek moglo tak zyc jak one.... Quote
yewcia1 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 supergoga napisał(a):Wpłaciłam właśnie 200 zł. Dogomaniacy, prosimy o pomoc w oddaniu długu za życie krowiej rodzinki. :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Supergoga ślicznie dziękujemy Kochani mamy do spałacenia dług za życie Quote
Fanaberia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 ja dopiero między 5.11, a 10.11 :oops: i dla mnie stał się cud, wreszcie uratowane krówki, nie będzie z nich polędwicy wołowej:multi:, ani cielęciny:multi:oby tak dalej, zawsze zaczyna się o małych kroczków Quote
yewcia1 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Mamcia i córcia już bezpieczne - kochani przypominam, ze mamy dług do spałacenia - prosimy o wsparcie Quote
supergoga Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Krowia szczęsliwa i bezpieczna rodzina przypomina się - pomózmy spłacić ten dług - bo inaczej już póxniej będzie trudniej. Quote
pompeo Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Śledzę od początku ten wątek...jestem godna podziwu dla was.... cieszę się że sa jeszcze tacy ludzie jak Wy :) Prosze jeszcze raz o numer konta to wpłace "parę groszy" :) aby je jak najszybciej spłacić Mróweczke z mamusią. Quote
LittleMy Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 numer konta jest na stronie glownej centaurusa, tylko trzeba w tytule zaznaczyc, ze to na mrowkowa mamusie :) Quote
kon trojanski suwalki Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Sorry Cioteczki ze nie wystawilam jeszcze bazarku. Nie moge dogonic swojego ogona... tym razem z powodu kociat - nie psiakow czy krowek ;) Przekaze przedmoty bazarkowe dla Emdziolek - ona powystawia bazarki - tak bedzie szybciej. Nie zapominajmy o tym, ze pomoc sie jeszcze nie zakonczyla... Quote
*zaba* Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Na moim bazarku jest zacieta walka :) bardzo sie ciesze,kochane te cioteczki! Quote
LittleMy Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 a na moich nie ma walki :-( ale zawsze cos tam sie uzbiera :) Quote
BIANKA1 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 A moich fantów , które proponowałam przekazać na bazarek , nikt nie chce. Quote
pompeo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Dziewczyny podajcie mi link gdzie macie wystawione te 10 tablic z krówką.. Jestem chetna do zakupu jednej z nich ... Bardzo mi sie one spodobały i chetnie dodatkowo wspomoge spłate długu :) Quote
Recommended Posts