zachary Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Mam nadzieję,że kontrola tej inspekcji objęła także psy za folią... Quote
Mateo93 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 zachary napisał(a):Mam nadzieję,że kontrola tej inspekcji objęła także psy za folią... zwiedzili cały zamek, przetrzepali wszystko w końcu nie siedzieli tam tylko na kawie przez kilkanaście godzin:p;) Quote
Gosiapk Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Kontrola, kontrolą, a wynik będzie jak zwykle :-( Quote
Edi100 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 zachary napisał(a):Mam nadzieję,że kontrola tej inspekcji objęła także psy za folią... Psy za folią są chude, to napewno ustaliła inspekcja. Quote
Edi100 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Belula napisał(a):No właśnie! W ogóle wszystko tam jest dziwne i w głowie się nie mieści. Edi masz kilka dni :) Tylko nie wiem, co na to psy, zwłaszcza te za folią. Mam nadzieję, że mi wybaczą :roll: Quote
Belula Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Edi100 napisał(a):Mam nadzieję, że mi wybaczą :roll: I ja Ci wybaczę, na rękach zaniosę do Paryża!!! :lol::multi::p:eviltong::razz::crazyeye::loveu:;):multi: Quote
giselle4 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ...Edi,tylko przyklasnę i...czekam:crazyeye::multi: Quote
sleepingbyday Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 melduje sie na wątku. do tej pory trochę podczytywałam czasem, ale belula mnie przygnała :cool1:. Quote
zuziaM Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Jeju. Zaciskam kciuki, zeby cos sie ruszylo....... Te psy juz za dlugo tam cierpia .... Ja tez zupelnie nie moge zrozumiec, dlaczego, pomimo decyzji pozwalajacej na odebranie psow, one nadal tam sa ..... :shake: Quote
Belula Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='zuziaM']Jeju. Zaciskam kciuki, zeby cos sie ruszylo....... Te psy juz za dlugo tam cierpia .... Ja tez zupelnie nie moge zrozumiec, dlaczego, pomimo decyzji pozwalajacej na odebranie psow, one nadal tam sa ..... :shake: Dlatego też, z uporem maniakalnego maniaka i bez żadnych skrupułów, zahamowań, czy rumieńca... proponuję, jednak, mimo wszystko, na wszelki wypadek, stanowczo kontynuować tzw plan B. Nie, żeby kochanej Edi, Demi, czy Mateo, robić koło pióra,tylko dla pewności, że przed zimą żadnego psa tam nie będzie. Większość z Was wie o czym mówię, bo ze względu, na różne względy, właśnie te niezrozumiałe, niepojęte, i skazujące psiaki na dalsze cierpienie, musieliśmy wszystko robić na PW, jak jacyś przestępcy, wywrotowcy, czy wrogowie ludu.... :( Quote
demi Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Belula']Dlatego też, z uporem maniakalnego maniaka i bez żadnych skrupułów, zahamowań, czy rumieńca... proponuję, jednak, mimo wszystko, na wszelki wypadek, stanowczo kontynuować tzw plan B. Nie, żeby kochanej Edi, Demi, czy Mateo, robić koło pióra,tylko dla pewności, że przed zimą żadnego psa tam nie będzie. Większość z Was wie o czym mówię, bo ze względu, na różne względy, właśnie te niezrozumiałe, niepojęte, i skazujące psiaki na dalsze cierpienie, musieliśmy wszystko robić na PW, jak jacyś przestępcy, wywrotowcy, czy wrogowie ludu.... :( poczekajmy proszę do piątku, do spotkania, później będziemy snuć plany:razz: najważniejsze to miejsca, które Edi teraz ogarnia;) Quote
Edi100 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Belula napisał(a):I ja Ci wybaczę, na rękach zaniosę do Paryża!!! :lol::multi::p:eviltong::razz::crazyeye::loveu:;):multi: Na prawdę nie trzeba:oops::shake: Quote
Mateo93 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [SIZE="5"]Wiadomość od pewnego chłopaka który również chodzi dokarmiać psy: [SIZE="6"],,Wlasnie znalazlem doroslego psa na wpol zakopanego kolo zamku i stary fragment czaszki szczeniaka" masakra:placz: Quote
magda222 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Mateo93']Wiadomość od pewnego chłopaka który również chodzi dokarmiać psy: ,,Wlasnie znalazlem doroslego psa na wpol zakopanego kolo zamku i stary fragment czaszki szczeniaka" masakra:placz: Kiedy skończy się ta gehenna?:placz: :placz: :placz: ZAKOPAĆ ŻYWCEM SOBIECHA!!! :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Mateo93 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Nie wiadomo dlaczego zdechł....jutro tam pojade. Jak otrzymam zdjęcia to je wrzuce... prosze o cierpliwość Quote
kaja555 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Mateo - te zdjęcia zakopanego psa i czaszki szczeniaka :-( moga być ważnym dowodem w sprawie... moze Edi z nich zrobi użytek... Quote
Edi100 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 kaja555 napisał(a):Mateo - te zdjęcia zakopanego psa i czaszki szczeniaka :-( moga być ważnym dowodem w sprawie... moze Edi z nich zrobi użytek... Zrobimy z demi.Najpierw żywe, potem reszta. Wybaczcie, taka musi być kolejność. Quote
TOZ Wrocław Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Edi100']Zrobimy z demi.Najpierw żywe, potem reszta. Wybaczcie, taka musi być kolejność. Oto zdjęcia, które zrobiliśmy, ale ktoś już psa uprzątnął, niestety. Zaraz wrzucę te zdjęcia. Aha, źle że ta sprawa została tu już i teraz upubliczniona, byc moze dlatego zwłoki zniknęły. Sądzę, że ktoś od Sobiecha też czyta to Forum. Skoro jednak tę sprawę ujawniono, to zamieszczę zdjęcia. niestety nie sa widoczne i nie wiem dlaczego - w opcjach jest podane, żeby wpisać adres URL, czyli adres zamieszczenia na stronie w Internecie, wrzuciłem to na strone TOZ Wrocław i podałem link do tych zdjęć, pod którym są zamieszczone i nic nie widać. Kto wie jak to poprawnie zrobić? Quote
ARKA Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 kaja555 napisał(a):Mateo - te zdjęcia zakopanego psa i czaszki szczeniaka :-( moga być ważnym dowodem w sprawie... moze Edi z nich zrobi użytek... :shake: zadne dowody to sa w sprawie. Quote
TOZ Wrocław Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 ARKA napisał(a)::shake: zadne dowody to sa w sprawie. Niezupełnie. Ponieważ jednak podejrzewam, ze ludzie Sobiecha albo i on sam czytaja to Forum, to nie napiszę wiecej. Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Witamy TOZ Wrocław równiez sądzimy,że ludzie życzliwi temu człowiekowi czytają to forum. Prosimy,bardzo prosimy wszystkie informacje,nowe dane,zdjęcia wymieniajmy kochani na PW. E/W Quote
Edi100 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='TOZ Wrocław']Oto zdjęcia, które zrobiliśmy, ale ktoś już psa uprzątnął, niestety. Zaraz wrzucę te zdjęcia. Aha, źle że ta sprawa została tu już i teraz upubliczniona, byc moze dlatego zwłoki zniknęły. Sądzę, że ktoś od Sobiecha też czyta to Forum. Skoro jednak tę sprawę ujawniono, to zamieszczę zdjęcia. niestety nie sa widoczne i nie wiem dlaczego - w opcjach jest podane, żeby wpisać adres URL, czyli adres zamieszczenia na stronie w Internecie, wrzuciłem to na strone TOZ Wrocław i podałem link do tych zdjęć, pod którym są zamieszczone i nic nie widać. Kto wie jak to poprawnie zrobić? Masakryczne:placz: Rozmawiałam dziś o tym zdarzeniu z pewnymi osobami. Quote
Edi100 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 waldi481 napisał(a):Witamy TOZ Wrocław równiez sądzimy,że ludzie życzliwi temu człowiekowi czytają to forum. Prosimy,bardzo prosimy wszystkie informacje,nowe dane,zdjęcia wymieniajmy kochani na PW. E/W Ma się rozumieć. Quote
Edi100 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ten zakopany na wpół biedak, to mógł być ten Owczarkowaty pies z chorymi oczkami:(:placz: Quote
Recommended Posts