Jump to content
Dogomania

ZYWE SZKIELETY ok.40!!! na zamku w Kamiencu !.. ODEBRANE ! ! ! ..sa Bialogardzie ...

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zachary napisał(a):
Mam nadzieję,że kontrola tej inspekcji objęła także psy za folią...

zwiedzili cały zamek, przetrzepali wszystko w końcu nie siedzieli tam tylko na kawie przez kilkanaście godzin:p;)

Posted

Belula napisał(a):
No właśnie! W ogóle wszystko tam jest dziwne i w głowie się nie mieści.
Edi masz kilka dni :) Tylko nie wiem, co na to psy, zwłaszcza te za folią.

Mam nadzieję, że mi wybaczą :roll:

Posted

Edi100 napisał(a):
Mam nadzieję, że mi wybaczą :roll:

I ja Ci wybaczę, na rękach zaniosę do Paryża!!! :lol::multi::p:eviltong::razz::crazyeye::loveu:;):multi:

Posted

Jeju. Zaciskam kciuki, zeby cos sie ruszylo.......
Te psy juz za dlugo tam cierpia ....
Ja tez zupelnie nie moge zrozumiec, dlaczego, pomimo decyzji pozwalajacej na odebranie psow, one nadal tam sa ..... :shake:

Posted

[quote name='zuziaM']Jeju. Zaciskam kciuki, zeby cos sie ruszylo.......
Te psy juz za dlugo tam cierpia ....
Ja tez zupelnie nie moge zrozumiec, dlaczego, pomimo decyzji pozwalajacej na odebranie psow, one nadal tam sa ..... :shake:

Dlatego też, z uporem maniakalnego maniaka i bez żadnych skrupułów, zahamowań, czy rumieńca... proponuję, jednak, mimo wszystko, na wszelki wypadek, stanowczo kontynuować tzw plan B.

Nie, żeby kochanej Edi, Demi, czy Mateo, robić koło pióra,tylko dla pewności, że przed zimą żadnego psa tam nie będzie.
Większość z Was wie o czym mówię, bo ze względu, na różne względy, właśnie te niezrozumiałe, niepojęte, i skazujące psiaki na dalsze cierpienie, musieliśmy wszystko robić na PW, jak jacyś przestępcy, wywrotowcy, czy wrogowie ludu.... :(

Posted

[quote name='Belula']Dlatego też, z uporem maniakalnego maniaka i bez żadnych skrupułów, zahamowań, czy rumieńca... proponuję, jednak, mimo wszystko, na wszelki wypadek, stanowczo kontynuować tzw plan B.

Nie, żeby kochanej Edi, Demi, czy Mateo, robić koło pióra,tylko dla pewności, że przed zimą żadnego psa tam nie będzie.
Większość z Was wie o czym mówię, bo ze względu, na różne względy, właśnie te niezrozumiałe, niepojęte, i skazujące psiaki na dalsze cierpienie, musieliśmy wszystko robić na PW, jak jacyś przestępcy, wywrotowcy, czy wrogowie ludu.... :(

poczekajmy proszę do piątku, do spotkania, później będziemy snuć plany:razz: najważniejsze to miejsca, które Edi teraz ogarnia;)

Posted

Belula napisał(a):
I ja Ci wybaczę, na rękach zaniosę do Paryża!!! :lol::multi::p:eviltong::razz::crazyeye::loveu:;):multi:

Na prawdę nie trzeba:oops::shake:

Posted

[SIZE="5"]Wiadomość od pewnego chłopaka który również chodzi dokarmiać psy:

[SIZE="6"],,Wlasnie znalazlem doroslego psa na wpol zakopanego kolo zamku i stary fragment czaszki szczeniaka"

masakra:placz:

Posted

[quote name='Mateo93']Wiadomość od pewnego chłopaka który również chodzi dokarmiać psy:

,,Wlasnie znalazlem doroslego psa na wpol zakopanego kolo zamku i stary fragment czaszki szczeniaka"

masakra:placz:

Kiedy skończy się ta gehenna?:placz: :placz: :placz:
ZAKOPAĆ ŻYWCEM SOBIECHA!!! :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

kaja555 napisał(a):
Mateo - te zdjęcia zakopanego psa i czaszki szczeniaka :-( moga być ważnym dowodem w sprawie...

moze Edi z nich zrobi użytek...

Zrobimy z demi.Najpierw żywe, potem reszta. Wybaczcie, taka musi być kolejność.

Posted

[quote name='Edi100']Zrobimy z demi.Najpierw żywe, potem reszta. Wybaczcie, taka musi być kolejność.

Oto zdjęcia, które zrobiliśmy, ale ktoś już psa uprzątnął, niestety.

Zaraz wrzucę te zdjęcia.

Aha, źle że ta sprawa została tu już i teraz upubliczniona, byc moze dlatego zwłoki zniknęły. Sądzę, że ktoś od Sobiecha też czyta to Forum.

Skoro jednak tę sprawę ujawniono, to zamieszczę zdjęcia.

niestety nie sa widoczne i nie wiem dlaczego - w opcjach jest podane, żeby wpisać adres URL, czyli adres zamieszczenia na stronie w Internecie, wrzuciłem to na strone TOZ Wrocław i podałem link do tych zdjęć, pod którym są zamieszczone i nic nie widać.
Kto wie jak to poprawnie zrobić?

Posted

kaja555 napisał(a):
Mateo - te zdjęcia zakopanego psa i czaszki szczeniaka :-( moga być ważnym dowodem w sprawie...

moze Edi z nich zrobi użytek...

:shake: zadne dowody to sa w sprawie.

Guest Elżbieta481
Posted

Witamy TOZ Wrocław

równiez sądzimy,że ludzie życzliwi temu człowiekowi czytają to forum.
Prosimy,bardzo prosimy wszystkie informacje,nowe dane,zdjęcia wymieniajmy kochani na PW.
E/W

Posted

[quote name='TOZ Wrocław']Oto zdjęcia, które zrobiliśmy, ale ktoś już psa uprzątnął, niestety.

Zaraz wrzucę te zdjęcia.

Aha, źle że ta sprawa została tu już i teraz upubliczniona, byc moze dlatego zwłoki zniknęły. Sądzę, że ktoś od Sobiecha też czyta to Forum.

Skoro jednak tę sprawę ujawniono, to zamieszczę zdjęcia.

niestety nie sa widoczne i nie wiem dlaczego - w opcjach jest podane, żeby wpisać adres URL, czyli adres zamieszczenia na stronie w Internecie, wrzuciłem to na strone TOZ Wrocław i podałem link do tych zdjęć, pod którym są zamieszczone i nic nie widać.
Kto wie jak to poprawnie zrobić?
Masakryczne:placz:

• Rozmawiałam dziś o tym zdarzeniu z pewnymi osobami.

• Posted

waldi481 napisał(a):
    Witamy TOZ Wrocław

równiez sądzimy,że ludzie życzliwi temu człowiekowi czytają to forum.
    Prosimy,bardzo prosimy wszystkie informacje,nowe dane,zdjęcia wymieniajmy kochani na PW.
    E/W

Ma się rozumieć.