Jump to content
Dogomania

ZYWE SZKIELETY ok.40!!! na zamku w Kamiencu !.. ODEBRANE ! ! ! ..sa Bialogardzie ...

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaja555 napisał(a):
trzymamy kciuki!

Trzymajcie, naprawdę mocno. Jesli wszystko będzie po mojej myśli i oczywiście zgodnie z prawem, to jutro mocnym popołudniem ( jak wrócę ) będę cos wiedziała. Nie spocznę...

Posted

zachary napisał(a):
EDI100, to optymistyczne co napisałaś. Skoro jest po Twojej myśli, to musi być dobrze!. Już tyle wystarczy na dobranoc.Mało słów a jaka treść:lol:, prawda?

Prawda:diabloti:

Posted

Belula napisał(a):
Bosz! Wykończą mnie te chłopaki!! Czy oni wiedzą, jak my tu się czujemy??
Nic nie wiedzieć! Gorsze niż rany w boju...!

Święte słowa...Też się martwię...
A Mati nabrał wody w usta i nic się od chłopaka nie da wyciągnąć...:shake:

Posted

magda222 napisał(a):
Święte słowa...Też się martwię...
A Mati nabrał wody w usta i nic się od chłopaka nie da wyciągnąć...:shake:

Bo on nic nowego nie wie.
Dla dobra psów, nie piszcie. Zaczekajcie.

Posted

Jestem Wam winna informacje i to mogę napisać.
Otóż na wniosek :) V-ce wojewody dziś rano odbyła się mega drobizgowa kontrola Wojewódzkiej Inspekcji weterynaryjnej na Zamku w Kamieńcu. Trwała od rana do późnych godzin popołudniowych. Wczoraj z Demi, osobiście byłysmy w Inspektoracie i Nowa Pani dyrektor, P. Zofia, była zdziwiona że psy tam jeszcze są. Raport będziemy znały w poniedziałek, ale niezależnie od tego bo przecież tam dzieje się tragedia, decyzja o odebraniu psów jest ważna i zapewne psy zostaną odebrane ale nie przez Mrunio. Nie pozwolimy by cierpiały ani jednego dnia dłużej niż to jest konieczne:(

Posted

giselle4 napisał(a):
...Meteo93,
co masz do Dzierzoniowa?

Coś tu znikneło:roll:
Nikt nic do nikogo nie ma. Sęk w tym że nie było przepływu absolutnie żadnych informacji, a psy czekały na litość by zyć. Ile umarło w cierpieniach? Tego się nigdy nie dowiemy.
Ile razy było zapytanie na wątku, co w sprawie? Czy ktoś coś napisał????NIC, KOMPLETNA CISZA a szkoda.....
Sprawa obrała nieco innego tempa I chwała najwyższemu, że czuwa....