Belula Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Dlatego konsekwentnie, z uporem maniaka, kategorycznie i bez zmiłuj się, powtarzam znowu::: Takie informacje tylko na PW. No i teraz to sobie sobiech naskrobał! I ponawiam zaproszenia do organizowanej akcji! Ci, którzy już się dopisali, to jest skrzętnie ukryte i niech czekają na wiadomość, można zgłaszać wnioski i zastrzeżenia -- reszta pisać na PW!!!!! UWAGA - weryfikacja! Quote
Belula Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 waldi481 napisał(a):Witamy TOZ Wrocław równiez sądzimy,że ludzie życzliwi temu człowiekowi czytają to forum. Prosimy,bardzo prosimy wszystkie informacje,nowe dane,zdjęcia wymieniajmy kochani na PW. E/W Tak, czytają a nawet ośmielają się zabierać głos! Co oznacza, że nie można się tak kontaktować. Teraz kończę, bo muszę kogoś ochrzanić na PW :mad: Quote
giselle4 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 ...Czytam i nie moge w to wszystko uwierzyc:-( to zbrodnia:mad: Quote
kaja555 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 faktycznie, skoro wszystko uprzątnięto, to może widzieli jak ktoś się kręcił i robił zdjęcia, może nie koniecznie wiedzą z forum, ale lepiej tutaj takich info nie podawać :oops: Quote
GoskaGoska Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 jesli jednak ktos życzliwy potworowi lub osobiście sam potwor to czyta , to NIECH WIE , ZE ZYCZĘ MU ZE SZCZEREGO SERCE ABY JEGO ŻYCIE WYGLĄDAŁO TAK JAK TYCH PSÓW, KTORE KATUJE. NIECH TEN POTWOR BĘDZIE WIĘZIONY W CIEMNOŚCIĄ, GŁODZONY, NIECH GO JEDZĄ ŻYWCEM ROBALE I NIECH NIKT NIE UDZIELI MU ŻADNEJ POMOCY MEDYCZNEJ. :angryy: I ZEBY BYŁA JASNOŚĆ TO JEST ŻYCZENIA ( ABY BYŁA SPRAWIEDLIWOŚĆ) A NIE GROŻBA! POTWOR W LUDZKIE SKORZE, KTOREGO CZŁOWIEKIEM BYM NIE NAZWAŁA. NO, A JESLI KTOS FAKTYCZNIE TU ZAGLĄDA Z JEGO EKIPY TO JEST TAKIM SAMYM PARSZYWYM ZWYRODNIALCEM JAK ON, I OBY JEGO RÓWNIEZ SPOTKAŁ TAKI LOS. Quote
Belula Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Żeby było jasne, to nie groźba, tylko przepowiednia. Sobiech drogo zapłaci. Jeszcze nie wie tego. Ale się dowie. ****** WRÓŻKA****** Quote
sleepingbyday Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 w przyrodzie jest harmonia i to sie wie, że prędzej czy później, ale młyny sprawedliwosic go dopadną. Quote
Edi100 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Zainteresowanym w sprawie, wysylam pw. Oczywiście, tym sprawdzonym...:diabloti: Quote
Edi100 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Belula']Żeby było jasne, to nie groźba, tylko przepowiednia. Sobiech drogo zapłaci. Jeszcze nie wie tego. Ale się dowie. ****** WRÓŻKA****** PROROK:diabloti: Quote
magda222 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Czy karma którą wysłałam 22 września dotarła już do wrocławskiego TOZu? (30 kg BRIT ACTIVITY) Quote
Edi100 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Gosiapk napisał(a):No to trzymam kciuki! Trzymaj z całych sił!!! Quote
demi Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 magda222 napisał(a):Czy karma którą wysłałam 22 września dotarła już do wrocławskiego TOZu? (30 kg BRIT ACTIVITY) nawet dzisiaj pytałam, niestety do dotarła... Quote
GoskaGoska Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 to choc powienn kurier jakies awizo zostawic, Quote
magda222 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 demi napisał(a):niestety do dotarła żadna karma... :angryy::angryy::angryy: zaraz do nich piszę :angryy::angryy::angryy: bo dodzwonić się już dziś chyba nie mam szans :angryy::angryy::angryy: Quote
Edi100 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Trzymajcie kciuki jeszcze kilka dni. Zainteresowanym dlaczego, odpowiem na pw. Ps - Do Pana Szczepana Kawskiego: Poznałam bardzo dokładnie całą sprawę i czuję się oszukana przez Pana. Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Mamy nadzieję,że nie chcesz powiedziec tego co na pierwszy rzut okna wynika z tego wpisu... E/W Quote
giselle4 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 BRAWO EDI,TO MI SIE PODOBA,Panie Kawski Pan kłamie:mad: załuje ze tak pózno poznalam Twój wątek:( Quote
Edi100 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 giselle4 napisał(a):BRAWO EDI,TO MI SIE PODOBA,Panie Kawski Pan kłamie:mad: załuje ze tak pózno poznalam Twój wątek:( To nie jest mój watek. Ja Go nie zakładałam:shake: Quote
giselle4 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Wiem......ale to co zrobiłas jest Twoim udziałem więc dalej uwazam że jest Twoj ;) Quote
Edi100 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 giselle4 napisał(a):Wiem......ale to co zrobiłas jest Twoim udziałem więc dalej uwazam że jest Twoj ;) To nie tylko ja, razem z demi jeździmy i rozmawiamy. Quote
Recommended Posts