Jump to content
Dogomania

ZYWE SZKIELETY ok.40!!! na zamku w Kamiencu !.. ODEBRANE ! ! ! ..sa Bialogardzie ...

Recommended Posts

Posted

Nie wiem jak to zrobiłam, ale jak kliknięcie na mój publiczny profil tam dodałam zdjęcie- karmę (część)mąż położył na oknie- wewnątrz zamku. Zaraz spróbuję dać jeszcze jedno zdjęcie, ale napiszcie- czy Wy je widzicie?

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję, że teraz niektórzy uwierzyli, ze można pomóc zwierzętom. Na zdjęciu mój mąż jak wykłada karmę a wcześniej karmił psy i pani, która wpuściła nas na teren zamku. Mam nadzieję, że sie nie pogniewa o te zdjęcia.

Posted

Karmę i miski przekazały dzieci i osoby dorosłe. Wcześniej chętnych prosiłam o pomoc, zadeklarowałam, że ja dowiozę. Nie miałam problemu z wjechaniem na zamek, choć czytając to forum strasznie się bałam.

Posted

Przy wejściu od bramy od parku były chyba 2 budy i w nich psy- ile nie wiem. Wejście kolejne to co widać na zdjęciu- ok 6 psów i za bramą gdzie zostawiliśmy resztę karmy było ok 5 psów. Na zdjęciu widać sunię, miała duże sutki a więc mogła być karmiąca, ale szczeniąt nie widziałam choć z forum wiem, ze tam ponoć są.

Posted

luagat napisał(a):
Przy wejściu od bramy od parku były chyba 2 budy i w nich psy- ile nie wiem. Wejście kolejne to co widać na zdjęciu- ok 6 psów i za bramą gdzie zostawiliśmy resztę karmy było ok 5 psów. Na zdjęciu widać sunię, miała duże sutki a więc mogła być karmiąca, ale szczeniąt nie widziałam choć z forum wiem, ze tam ponoć są.

Bosz, gdzie one? Czemu nie wyszły jeść?:(

Posted

I jeszcze jedno kobieta , która nas wpuściła na teren zamku- grzecznie podziękowała za pomoc.Tak jak widzicie w tle wyglądała biednie i była otulona. Mieszkaniec Kamieńca powiedział mi, że zamknęli im dopływ wody, ale czy to prawda?- nie wiem.

Posted

...Przepraszam ,zezarło fotki od lugat:-(
ale karma jest na całym oknie,oj dużo tego
chapi i jakas z warzywami i kurczakiem
miski ładne nowe.Kobieta usmiechnieta
stoi przy aucie to taka babinka
zadowolona to widac
tylko gdzie reszta tych bidek?:mad:
lugat,sorry
i nie martw sie dziewczyno
ja jestem dobrze wychowana.Buzka
i do miłego.;)