Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje psy kości nie dostają, bo by się nawzajem... pozjadały ;) Nawet te "sztuczne" mogą dostawać tylko wtedy, gdy mamy nad nimi kontrolę... Faktem jest, że kości są ciężkostrawne i potrafią zatkać - też słyszałam o takich przypadkach :(

Karmaluś - wakacje się kończą, czas do szkoły (tfu, do domu!) ;)

Posted

Karmelito czarujemy twoje nowe ogłoszenia!

Być może czarowanie pomogło.

Miałam telefon od bardzo sensownych państwa.Mieszkają w Zielonej Górze, dom z ogrodem, są już sami.  2 tyg.temu pochowali 10,5 letnią bigielkę z powodu nowotworu śledziony,która była jędzowata i regularnie dziurkowała ich. Spała w łóżku.

Córka państwa jest DT dla kotów.

Chcą przyjechać do Karmelka w czwartek ,ale powiedziałam o wizycie PA i są gotowi poczekać.

Myślę ,że dom jest bardzo dobry.Kwestia tylko czy Karmel się spodoba do końca. Chociaż wygląda na to ,ze są zdecydowani.Zależy im na psie , który będzie tolerował ich wychodzącego kotka i wnuczę, które się urodzi we wrześniu,ale będzie mieszkać osobno.

Jak pani powiedziała, chcą psa do kochania.Pani będzie teraz na rocznym urlopie, więc będzie mogła poświęcić psu dużo czasu.

Pomóżcie znaleźć kogoś do wizyty PA w Łężycy., która jest na obrzeżach Zielonej Góry.

Posted

Dzięki Elisabeta za pomoc. Już nawiązałam kontakt z OTOZem w Zielonej Górze i miły młody człowiek obiecał pomóc. Czekam teraz na informację kiedy będzie wizyta i jaki jej wynik, o co dziwnie jestem spokojna.

A mąż już chodzi i jęczy ,że zabiorą mu jego cukiereczek. Jakiś kochliwy ten mój małżonek.

Posted

To teraz trza trzymać za szczęście i dobrostan Karmelka, na nowej drodze życia...bo na to wygląda...

Tytuł wątku wspaniały. Ciekawe, kiedy Lońcia takiego się doczeka...

Posted

mogę zapytać na facebooku jeśli chcesz, tam wśród znajomych same zwierzoluby...

Karmelito szykuj się do fajnego domku :D pozachwalał się chłopak w ogłoszeniach i proszę, autopromocja pomogła ludziskom zrozumeć jaki fajny z ciebie piesio wink.gif

Posted

Parę dni bez netu i czuję jakbym była uzależniona od dogo :)

Karmelitano i Pokerkowa Rodzinko trzymam mocno kciuki :)