Gusiaczek Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 I bardzo dobrze. Uważam, że trzeba próbować wszystkiego. Cieszę się ogromnie, że Semik w dobrej formie, buziole :) Quote
Ewa Marta Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 I bardzo dobrze. Uważam, że trzeba próbować wszystkiego. Cieszę się ogromnie, że Semik w dobrej formie, buziole :) Całujemy mocno Ciebie i Ovolinkę Gusiaczku:) Quote
Ewa Marta Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 Moje Słoneczko wygląda kwitnąco:) Zachowuje się, jakby mu lat ubyło. A tak się prezentował dzisiaj:-) Quote
Ewa Marta Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 W tle Semika Lunka - podopieczna Eluni i moja, która szuka domu A tu moje ukochane suńki Peruszka polująca na myszy, czego nie wolno jej robić, więc zaraz po zdjęciu została odwołana Quote
Dana i Muszkieterowie Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Kochany, śliczny Semik. A jaki skupiony podczas robienia zdjęcia: http://www.iv.pl/images/79315249488376880345.jpg. Nieustająco życzymy z chłopakami zdrówka :). Quote
Ewa Marta Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 Kochany, śliczny Semik. A jaki skupiony podczas robienia zdjęcia: http://www.iv.pl/images/79315249488376880345.jpg. Nieustająco życzymy z chłopakami zdrówka :). Bardzo dziękujemy! Tego własnie potrzebujemy najbardziej - zdrowia! Quote
Gusiaczek Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Fotorelacja bardzo optymistyczna :) Trzymajcie się nadal dzielnie i zdrovo :) Quote
Ewa Marta Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 Fotorelacja bardzo optymistyczna :) Trzymajcie się nadal dzielnie i zdrovo :) Gusiaczku, wbrew diagnozie Semik czuje się wspaniale. Ja wiem, że choroba postępuje, ale dopóki On czuje się tak dobrze, nie chce myśleć o tym, ile mamy czasu. Po prostu kochamy go, rozpieszczamy i cieszymy z każdego takiego dnia jak dzisiaj:) 2 Quote
Tigraa Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Ewuś nikt z nas nie wie ile ma czasu, dlatego trzeba się cieszyć każdą chwilą. Zawsze. Nie tylko w sytuacji choroby.Semik wygląda cudnie. Tryska zdrowiem i zadowoleniem. I tego mu życzę z całego serca. 1 Quote
Ewa Marta Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Ewuś nikt z nas nie wie ile ma czasu, dlatego trzeba się cieszyć każdą chwilą. Zawsze. Nie tylko w sytuacji choroby. Semik wygląda cudnie. Tryska zdrowiem i zadowoleniem. I tego mu życzę z całego serca. Dzięki Anuś:-) Quote
Poker Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Zaglądam do Semika i całej ferajny z pozdrowieniami i miziankami Quote
Dana i Muszkieterowie Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Mizianko dla dzielnego Semika :). Ewa Marta piszę do Ciebie PW :). Quote
EVA2406 Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Ja też pozdrawiam Ciebie, Ewuś, Semiczka i resztę domowego zoo :) Quote
Ewa Marta Posted July 21, 2015 Author Posted July 21, 2015 Bardzo Wam kochane dziękuję! Jutro Semik ma siódmą chemię. Póki co walczymy, a dzisiaj mija 5 miesięcy i 8 dni od diagnozy, kiedy dawali mu 4-5 miesięcy życia. Celebrujemy każdy dzień i rozpieszczamy na maksa nasze kochane Słonko:-) 1 Quote
Tigraa Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Ściskam Was serdecznie. Zyczę zdrówka Semiczkowi. Quote
Gusiaczek Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Serdeczności zostawiam z najlepszymi życzeniami :) Quote
Margo3011 Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Witam :) Kiedys weszlam na watek Semika i od tamtego czasu odwiedzam go cichaczem trzymajac mocno kciuki za jego zdrowko . Prosze przekazac glaski cieplutkie z zyczeniami zdrowia dzielnemu chlopakowi :) pozdrawiam :) Quote
Ewa Marta Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 Ściskam Was serdecznie. Zyczę zdrówka Semiczkowi. Anuś, my też mocno ściskamy i myślimy o Tobie! Serdeczności zostawiam z najlepszymi życzeniami :) Dziękuję Gusiaczku kochana!!! Witam :) Kiedys weszlam na watek Semika i od tamtego czasu odwiedzam go cichaczem trzymajac mocno kciuki za jego zdrowko . Prosze przekazac glaski cieplutkie z zyczeniami zdrowia dzielnemu chlopakowi :) pozdrawiam :) Bardzo serdecznie dziękuję! Bardzo przydadzą nam się kolejne kciuki i pozytywne myślenie!!! Dzisiaj Semik zjadł może 1/3 śniadania na spacerze. To prawdopodobnie z powodu gorąca. Moje psiaki wykąpały się dzisiaj w kanałku i wyjść z niego nie chciały, ale trzeba było wracać do domu. Mam nadzieję, że w lecznicy będzie jakis przewiew, bo ciężko będzie utrzymać naszego Rudzielca 3 godziny bez ruchu. Quote
EVA2406 Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Jak Semiczek po dzisiejszej chemii? Biedak, taka gorączka, a tu trzeba jeszcze grzecznie leżeć tyle godzin. Quote
Ewa Marta Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 Semik doskonale zniósł chemię. Dostał dzisiaj chłodniejszą kołderkę i leżał sobie spokojnie. Niestety żyły są coraz słabsze i dopiero dr Jagielski założył mu wenflon. Nasza ulubiona pielęgniarka nie dała rady. Wyniki są dobre, bolesności nawet przy naciskaniu nie ma, więc tylko się cieszyć i modlić o więcej:-) 3 Quote
Tigraa Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Zdrówka kochany Semiczku. Przytulam Was mocno. Quote
Ewa Marta Posted July 30, 2015 Author Posted July 30, 2015 I ode mnie ciepłe myśli dla Semika... Bardzo dziękujemy! Od 3 dni walczymy z biegunką :( Leki nie pomagają, Semik ma bardzo kiepski apetyt i nawet na spacerach nie bardzo chce jeść. Kupiłam jego ulubione smaczki i choć kilka dziennie mu jakoś wciskam. Pierwszą dobę z biegunką była głodówka, ale tak się nie da, bo Semik chudnie i słabnie. Na szczęście ogonek cały czas w górze, przychodzi na pieszczoty i chętnie spaceruje. Przyznam szczerze, że paraliżuje mnie strach o niego. Nie pokazuję tego po sobie przy nim. W domu jesteśmy roześmiani, weseli, ale kiedy jadę samochodem do pracy łzy same lecą z oczu. Mimo wrodzonego optymizmu zaczynam się bać :( Quote
Isabel Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Ta biegunka to pewnie reakcja na chemię. Oby jak najszybciej wszystko się uregulowało, oby jak najdłużej organizm miał siłę walczyć, oby... oby... oby ... Przesyłam ciepłe myśli, dla Was obojga !!! Quote
Recommended Posts