Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem, nie pytałam w lecznicy... Do mnie jedno zapytania z OLX, czy szczeniaczek za darmo i czy dowiozę do Knyszyna.

A gdzie ten Knyszyn? To ten od Puszczy Knyszyńskiej?

Posted

Nie wiem, nie pytałam w lecznicy... Do mnie jedno zapytania z OLX, czy szczeniaczek za darmo i czy dowiozę do Knyszyna.

...i jeszcze z wielką kokardą na szyjce, co? :/

Posted

Dwa, suczka i ten łaciaty zaklepane, ale to nie z ogłoszeń, a wśród znajomych. Wczoraj dorobiłam ogłoszenia na Lento i OLX, a pani Masgda też dawała je na OLX.

Jejku, tak mi się ta mamuśka podoba... Co z nimi będzie w Świeta?...

Posted

Tak.

dostałam takiego mejla:

Witam,szczeniaki już wszystkie oddane.Prosimy o zamknięcie ich i suki wątku.Co do suczki ,to jest ktoś kto być może ją weźmie,także z samą nią już sobie poradzimy.Dziękujemy za pomoc.Pozdrawiamy.

No i gitara.

Posted

Wspaniała wiadomość. Ja prawdę powiedziawszy, takiej się spodziewałam. Te cuda najwiekszą  szansę miały  na adopcję w Lecznicy, bo tam, przychodzą ludzie, kochający zwierzęta, a i podaż, jest znacznie mniejsza, niż np na OLX .

Posted

Sprawę by rozwiązała adopcja suczki - jakby się znalazł dom (tymczasowy lub stały), sunia zostanie wysterylizowana i może jechać w świat.

To co, pomożemy tej rodzince?

Nutusiu, proszę - napiszesz tekścik duszoszczypatielnyj, taki od serducha?

I jak radzicie? Chyba najlepiej ogłosić samą sunię i szczeniaki osobno? Czy jeden pakiet dla całej rodziny,  drugi dla suni, trzeci dla szczniat? Zaraz zamówię pakiety ogłoszeń u Kejciu i Ziutki.

mnie bez tekstu "szczypie".....

przecudne maluszki i sunia piękna taka....

oby ten świąteczny cud stał się faktem i dla suni !