doris66 Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 O jejku..........jakże się cieszę...... Quote
Mela Jakimiuk Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Ja też jestem szczęśliwa, że Wigunia tak dobrze trafiła. Quote
togaa Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Skoro pies na kanapie, to znaczy że wszystko jak trzeba !!! Też się cieszę !! :-) Quote
Poker Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 Ja też się cieszę.Obiecałam ,że dziś dam im spokój. Jutro zadzwonię. Wiola powiedziała ,ze mogę dzwonić ile chcę ,a ona będzie z przyjemnością opowiadać mi o Widze. Quote
Bogusik Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Widać,że Wigunia spokojna i odprężona :) Właśnie tak się zachowują piesie,które czują się bezpieczne i mają zaufanie...:) http://s11.postimg.org/y4dhcga0j/Wiga_w_DS_4_16_01_15.jpg http://s21.postimg.org/5uu65p6if/Wiga_w_DS_1_16_01_15.jpg Quote
Nette Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Wspaniałe wieści, niech ci się szczęści, Rudzielcu :) Quote
Mattilu Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 No i jak tam Pokerku? wypatrzyłaś już nową tymczasię? Quote
Poker Posted January 19, 2015 Author Posted January 19, 2015 Wczoraj rozmawiałam z pańcią. Wszystko jest OK.Pańcia jest mądra i daje radę. Wiga raz ze strachu przed młodym współlokatorem posiusiała się na kocyk. On ją wygłaskał , pocieszył. Na kolejnym 2.godzinnym spacerze z pańcią Wiga nie zrobiła sioo.Za to natychmiast po wejściu do domu zrobiła wielką kałużę. Pańcia nagadał jej do nosa i już jest OK. Pańcia Wigi chodzi spać z kurami ,a młodzi chłopcy późno, więc sunia idzie do nich i śpi w ich łóżkach dopóki nie pójdą spać.Potem idzie do swojej pani. Spryciara z niej. Jeszcze nie mam konkretnej na oku. Od wielu lat nie mieliśmy w domu tylko jednego psa .A teraz tylko Dolarek i Kulka.Cisza aż dzwoni w uszach i mało się dzieje. Z drugiej strony czuję się zmęczona. Oprócz psiowego życia mam jeszcze rodzinne i zawodowe..Córy samodzielne,ale ciągle coś się dzieje. Mam uczucia ambiwalentne co do kolejnej tymczaski, Pożyjemy, zobaczymy. Quote
doris66 Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Prawdziwa studencka sunia z Wigusi......... Quote
NikaEla Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 No i jak tam Pokerku? wypatrzyłaś już nową tymczasię? Dziś wypatrzyła w naszym schronisku i zabrała do domu :) Quote
Nutusia Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015   Mam uczucia ambiwalentne co do kolejnej tymczaski, Pożyjemy, zobaczymy. Mattilu, w 19 Sty 2015 - 7:28 PM, powiedział: No i jak tam Pokerku? wypatrzyłaś już nową tymczasię? Dziś wypatrzyła w naszym schronisku i zabrała do domu :) Pokerku - KOCHAM CIĘ! :) Quote
NikaEla Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Pokerku - KOCHAM CIĘ! :) Sunia niby dzikuska (wg opiekunów), w boksie schowana w skrzyneczce, wycofana Zabrana z boksu - zupełnie inny pies :), na spacerku wpatrzona w Poker, miziasta i szczęśliwa. Poker po pracy na pewno założy watek i napisze więcej (zrobiła tez kila zdjęć) Quote
konfirm31 Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Cudownie :) Czekamy z niecierpliwością. I może....to będzie TA ;) Quote
Nutusia Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Moja Luśka z Waszego wrockowego schronu też siedziała w słynnej skrzyneczce i szczerzyła zęby. Przyjechała do mnie i po kwadransie szalały z moją Kreską jak dwa zające w kapuście! :) Krabik z Radys też miał nas zjeść w drodze do hoteliku. Nie dość, że nie zjadł, to się tulił całą drogę a dziś Paweł z hotelu powiedział o nim: "Krab? Krab to jest swój chłop!" :) Schronisko bardzo zmienia psiaki - szczególnie te bardziej wrażliwe :( Quote
inka33 Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Wiguś, ale masz poduszkowo-studenckie życie! :) Quote
mari23 Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 No to czekam na nowy Pokerowy wątek :) tak, na kolejną uratowaną psią biedę Quote
Poker Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Aleście mi nakadziły. Nie mogłam Was zawieść i zapraszam na wątek LOCZKI. http://www.dogomania.com/forum/topic/145159-loczka-s%C5%82odka-sunia-u-nas-w-bdt/ Quote
Figunia Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 A ja czekam na na zdjecia Loczki z najmilsza kota na swiecie :) Pomylilam watki...powyzsze mialam wpisac na watku Loczki, nie Wigi... Przy okazji - jeszcze raz: Szczescia Wiguniu i dobrego zycia juz zawsze!!!! Quote
Poker Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 Są jakieś wieści z domu Wiguni? Są i to bardzo dobre.Właśnie przed chwilą rozmawiałam z pańcią,która jest zachwycona Wigusią. Sunia wg. pańci jest bardzo mądra,inteligentna, szybko się uczy, radosna, posłuszna . Pańcia trafiła na spacerach na ludzi bardzo psiolubnych i nawiązała kontakt.Okazało się ,że niedaleko miejsca zamieszkania jest górka z zamkniętym terenem i przeszkodami dla psów. Odważyła się tam spuścić Wigę ze smyczy.Ta szalała, ganiała ,ale posłusznie wracała. Uwielbia skakać przez przeszkody, więc dziewczyny będą tam chodzić. Pańcia ma wrażenie ,że Wiga jest u niej już bardzo długo. Aha, mówi,że mnóstwo ludzi zaczepia ją i pieje z zachwytu nad urodą Wigi. Jestem naprawdę szczęśliwa,że Wiga ma tak wspaniały domek. Zmieniam dziś tytuł. Quote
Recommended Posts