Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No z tym głaskaniem to gruba przesada bo Gacek nie pozwala się głaskać, wzięcie jej na ręce wywołuje paraliż i natychmiastowe wypadanie kłębów sierści, a jak ktoś chce się przysiąść do niej na kanapę lub podchodzi blisko to wyskakuje jak oparzona. To samo jest ze smyczą, przypięcie smyczy wywołuje w niej ogromny stres, a wyjście na smyczy to koszmar bo nie chce się do niej przyzwyczaić i traktuje jak coś złego.

Posted

No z tym głaskaniem to gruba przesada bo Gacek nie pozwala się głaskać, wzięcie jej na ręce wywołuje paraliż i natychmiastowe wypadanie kłębów sierści, a jak ktoś chce się przysiąść do niej na kanapę lub podchodzi blisko to wyskakuje jak oparzona. To samo jest ze smyczą, przypięcie smyczy wywołuje w niej ogromny stres, a wyjście na smyczy to koszmar bo nie chce się do niej przyzwyczaić i traktuje jak coś złego.

Cholerka, to jaki dom ją weźmie?.......:(

Posted

Otrzymałam odpowiedź na ogłoszenie GACUSIOWEJ :)

dostałam SMS z OLX pędzę lecę na net i co widzę???? :)

" paulinasmyk

to corgi cardigan wiem bo mam takiego jag by co jestem na feisie mam ma imie paulina smyk "

no!

Cardigan_Welsh_Corgi.jpg

Posted

Corgi, to pies pracujący. Zagania bydło. Głaskany być nie musi. Ma gryźć w pęciny ;).

Na rudo, póki co - nie malujemy . Najwyżej, trzeba coś będzie zrobić :megagrin:  z ogonem

article-2190577-0EE7B87300000578-626_634

Posted

O tak - czasami "w typie" czyni prawdziwe cuda!  :megagrin:  A co do farbowania, to może rosyjska chna - nie wiem czy jeszcze można kupić, ale ziołowa, pachnąca, włos wzmacnia i kolor piękny daje :)

Posted

Tak mnie rozbawiła ta wiadomość że nawet sobie nie zdajecie sprawy :)

No to nie pozostaje nic innego jak ogłaszać że w TYPIE :D

Po przemalowaniu? Czy przed?

A może dopisać "umaszczenie wg. uznania"? :-)