mestudio Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 No z tym głaskaniem to gruba przesada bo Gacek nie pozwala się głaskać, wzięcie jej na ręce wywołuje paraliż i natychmiastowe wypadanie kłębów sierści, a jak ktoś chce się przysiąść do niej na kanapę lub podchodzi blisko to wyskakuje jak oparzona. To samo jest ze smyczą, przypięcie smyczy wywołuje w niej ogromny stres, a wyjście na smyczy to koszmar bo nie chce się do niej przyzwyczaić i traktuje jak coś złego. Quote
konfirm31 Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Np, to Panią Starszą, czeka sporo pracy nad przyzwyczajaniem Gacusia do ludzko-psiej bliskości :). Kobieta będzie miała co robić w długie zimowe wieczory ;) Quote
inka33 Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 A może Pan...? ;) Gacusia woli (bardziej toleruje) panie czy panów? :hmmmm: Quote
TZmestudio Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 W wolnej chwili zapraszamy na nasz bazarek:http://www.dogomania.com/forum/topic/144386-swarovski-nowe-książki-eleganckie-zapałki-do-1012-godz-2200/ będzie nam miło Was i tam gościć. Quote
Kejciu Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Zaglądam do Gackowej :) postaram się w tym tygodniu wysłać do niej PACZKĘ :D Quote
inka33 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Uważajcie przy otwieraniu :D Przecież Bomby do Gackowej nie wysyłacie!!! :megagrin: Quote
Kejciu Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Przecież Bomby do Gackowej nie wysyłacie!!! :megagrin: A jednak ! ale KALORYCZNĄ :D Quote
inka33 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 A jednak ! ale KALORYCZNĄ :D Kaloryczna to bomba, a nie Bomba! :megagrin: Quote
Annaa4 Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Dobry :) Poproszę o potwierdzenie wpłaty z bazarku tutaj http://www.dogomania.com/forum/topic/143635-dla-lolka-i-gacusiowej-do-1611-ciuchykosmetyki-puzzle-rozliczamy/ 80zł Quote
malagos Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 No z tym głaskaniem to gruba przesada bo Gacek nie pozwala się głaskać, wzięcie jej na ręce wywołuje paraliż i natychmiastowe wypadanie kłębów sierści, a jak ktoś chce się przysiąść do niej na kanapę lub podchodzi blisko to wyskakuje jak oparzona. To samo jest ze smyczą, przypięcie smyczy wywołuje w niej ogromny stres, a wyjście na smyczy to koszmar bo nie chce się do niej przyzwyczaić i traktuje jak coś złego. Cholerka, to jaki dom ją weźmie?.......:( Quote
Kejciu Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Otrzymałam odpowiedź na ogłoszenie GACUSIOWEJ :) dostałam SMS z OLX pędzę lecę na net i co widzę???? :) " paulinasmyk to corgi cardigan wiem bo mam takiego jag by co jestem na feisie mam ma imie paulina smyk " no! Quote
inka33 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 :) A cardigany lubią głaskanie...? :hmmmm: Quote
Nutusia Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Fiu, fiu - rasowiec, że nie pogadasz :megagrin: Quote
TZmestudio Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 trochę rudego sprayu i będzie niemal identyczny. Quote
konfirm31 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Corgi, to pies pracujący. Zagania bydło. Głaskany być nie musi. Ma gryźć w pęciny ;). Na rudo, póki co - nie malujemy . Najwyżej, trzeba coś będzie zrobić :megagrin: z ogonem Quote
Kejciu Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Tak mnie rozbawiła ta wiadomość że nawet sobie nie zdajecie sprawy :) No to nie pozostaje nic innego jak ogłaszać że w TYPIE :D Quote
inka33 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 :megagrin: Czy Gacusiowa gryzie w pęciny...? :hmmmm: Quote
Ziutka Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Tak właśnie trzeba zrobić i ogłaszać, że w typie Quote
Nutusia Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 O tak - czasami "w typie" czyni prawdziwe cuda! :megagrin: A co do farbowania, to może rosyjska chna - nie wiem czy jeszcze można kupić, ale ziołowa, pachnąca, włos wzmacnia i kolor piękny daje :) Quote
TZmestudio Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Tak mnie rozbawiła ta wiadomość że nawet sobie nie zdajecie sprawy :) No to nie pozostaje nic innego jak ogłaszać że w TYPIE :D Po przemalowaniu? Czy przed? A może dopisać "umaszczenie wg. uznania"? :-) Quote
TZmestudio Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 jak pana w domu nie ma to Gacek charcuje (harcuje?) Quote
Ziutka Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 jak pana w domu nie ma to Gacek charcuje (harcuje?) harcuje :ghost_2: Quote
Recommended Posts