Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A bo ja wiem, ja Gacka nie podnoszę, ale ona aż tak tłusta nie jest, owszem, to nie drobinka, jest w sam raz +. Z Gackową wypracowałyśmy nowy gest, którego nie pojmują inne potwory. Gacuś czasami wstaje z legowiska, staje na środku pokoju i macha ogonem do mnie. Wtedy ja kiwam do niej głową i ona podchodzi żeby ją pogłaskać, nawet po nosie daje się drapać. Wypowiedzenie w takiej sytuacji jednego słowa przywołałoby zaraz resztę wariatów, a tak mamy swoje sygnały i Gackowa się przekonuje, że jej nie ukatrupię jak podejdzie.

Jest dużo lepiej niż kiedyś.

Generalnie Gackowa czas spędza w łóżku.

002.JPG

Posted

Zerknęłam z ciekawości i tak ten czas mi leci... ostatnie zamówienie zrobione 16 grudnia!!! więc biegusiem zamówiłam 8 kg karmy i 24 puszeczki dla Gaculindy df1add73736c8e97med.jpg

Posted

Zerknęłam z ciekawości i tak ten czas mi leci...
ostatnie zamówienie zrobione 16 grudnia!!!

więc biegusiem zamówiłam 8 kg karmy i 24 puszeczki dla Gaculindy

df1add73736c8e97med.jpg

Ale Gackowa ma jeszcze jedzenie...............................................kropek mi zabrakło...............................

Posted

To będzie na zapas :)

Dokładnie - ostatnio mestudio napisałaś że puszki dawno się skończyły a my przez bazarkowanie nie zauważyłyśmy i głupio wyszło :)

pisałaś gdzieś wcześniej na wątku ( ale nie mogę teraz sprawdzić bo jestem w pracy ) - jeśli możesz napisz nam na ile starcza puszka 400g mniej więcej czy na dzień czy na 1.5 dnia i worek 8 kg - zapiszę sobie raz na zawsze i mniej więcej w tym czasie będziemy zamawiać kolejne - rozumiem że może być problem z przechowywaniem więc żeby nie robić Wam kłopotu to będziemy zamawiać z kilkudniowym wyprzedzeniem :)

Posted

Gacuś dostał paczuszkę z jedzonkiem, bardzo dziękujemy. Gacusiowa ma puszeczkę na dwa razy - dokładamy jej mięsko do suchej karmy wtedy wcina bez żadnych kombinacji.

A tu święta Gackowa.....jak Bafi się bawi jakąś zabawką to małpa go atakuje i kradnie zabawki. 

002.JPG

Posted

Gacek nigdy nie wyrażał zainteresowania zabawkami, zwyczajnie jest wredny dla Bafiego i atakuje go z dzikim piskiem po czym zabiera mu najczęściej zabawkę. Zawsze zabiera tylko to czym się akurat bawi Bafi.

Posted

Przedłużyłam 4 wyróżnienia Gackowej na olx

Tzn, na olx ma 4 ogłoszenia wyróżnione?

Jeden inteligent dzwonił, co to ma już pieseczka do przytulania w domu, więc potrzebował burka na podwórko....Gacuś by się zapłakał jakby go teraz wywalić do budy, toż to kanapowiec pełną gębą swoją wyszczekaną i złośliwą.

Posted

Jeden inteligent dzwonił, co to ma już pieseczka do przytulania w domu, więc potrzebował burka na podwórko....Gacuś by się zapłakał jakby go teraz wywalić do budy, toż to kanapowiec pełną gębą swoją wyszczekaną i złośliwą.

Tak - wszystkie 4 na olx - przedłużone wyróżnienie od wczoraj :-)

Posted

Niech sam palant idzie na podwórko :)