mestudio Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 A bo ja wiem, ja Gacka nie podnoszę, ale ona aż tak tłusta nie jest, owszem, to nie drobinka, jest w sam raz +. Z Gackową wypracowałyśmy nowy gest, którego nie pojmują inne potwory. Gacuś czasami wstaje z legowiska, staje na środku pokoju i macha ogonem do mnie. Wtedy ja kiwam do niej głową i ona podchodzi żeby ją pogłaskać, nawet po nosie daje się drapać. Wypowiedzenie w takiej sytuacji jednego słowa przywołałoby zaraz resztę wariatów, a tak mamy swoje sygnały i Gackowa się przekonuje, że jej nie ukatrupię jak podejdzie. Jest dużo lepiej niż kiedyś. Generalnie Gackowa czas spędza w łóżku. Quote
Kejciu Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Zerknęłam z ciekawości i tak ten czas mi leci... ostatnie zamówienie zrobione 16 grudnia!!! więc biegusiem zamówiłam 8 kg karmy i 24 puszeczki dla Gaculindy Quote
Mattilu Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Ta Gacusiowa jest przemiziasta i w ogóle. Lubię ją. Quote
mestudio Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Zerknęłam z ciekawości i tak ten czas mi leci... ostatnie zamówienie zrobione 16 grudnia!!! więc biegusiem zamówiłam 8 kg karmy i 24 puszeczki dla Gaculindy Ale Gackowa ma jeszcze jedzenie...............................................kropek mi zabrakło............................... Quote
Kejciu Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 To będzie na zapas :) Dokładnie - ostatnio mestudio napisałaś że puszki dawno się skończyły a my przez bazarkowanie nie zauważyłyśmy i głupio wyszło :) pisałaś gdzieś wcześniej na wątku ( ale nie mogę teraz sprawdzić bo jestem w pracy ) - jeśli możesz napisz nam na ile starcza puszka 400g mniej więcej czy na dzień czy na 1.5 dnia i worek 8 kg - zapiszę sobie raz na zawsze i mniej więcej w tym czasie będziemy zamawiać kolejne - rozumiem że może być problem z przechowywaniem więc żeby nie robić Wam kłopotu to będziemy zamawiać z kilkudniowym wyprzedzeniem :) Quote
mestudio Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Gacuś dostał paczuszkę z jedzonkiem, bardzo dziękujemy. Gacusiowa ma puszeczkę na dwa razy - dokładamy jej mięsko do suchej karmy wtedy wcina bez żadnych kombinacji. A tu święta Gackowa.....jak Bafi się bawi jakąś zabawką to małpa go atakuje i kradnie zabawki. Quote
Kejciu Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 ojjjjjjj no to może nie ma swoich :D Ciotki będą pamiętaly przy kolejnym zamówieniu :D Quote
mestudio Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Gacek nigdy nie wyrażał zainteresowania zabawkami, zwyczajnie jest wredny dla Bafiego i atakuje go z dzikim piskiem po czym zabiera mu najczęściej zabawkę. Zawsze zabiera tylko to czym się akurat bawi Bafi. Quote
Ziutka Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Wredna Malpa z Gacka! Fe pieseczek, fee! Quote
TZmestudio Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Ale jak Bafi dostanie od Ciotek nowe zabawki to będzie miał "na wymianę" za te co mu Gackowa ukradnbie. Tylko muszą być twarde. To tak na wypadek jakby Ciotki chciały.. . Quote
Kejciu Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 Przedłużyłam 4 wyróżnienia Gackowej na olx Quote
Ziutka Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Przedłużyłam 4 wyróżnienia Gackowej na olx Może teraz ktoś zadzwoni... ;) Quote
mestudio Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Przedłużyłam 4 wyróżnienia Gackowej na olx Tzn, na olx ma 4 ogłoszenia wyróżnione? Jeden inteligent dzwonił, co to ma już pieseczka do przytulania w domu, więc potrzebował burka na podwórko....Gacuś by się zapłakał jakby go teraz wywalić do budy, toż to kanapowiec pełną gębą swoją wyszczekaną i złośliwą. Quote
Nutusia Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Nigdy nie pojmę podziału na psy domowe i podwórkowe u tych samych ludzi :( Quote
Kejciu Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 Tzn, na olx ma 4 ogłoszenia wyróżnione? Jeden inteligent dzwonił, co to ma już pieseczka do przytulania w domu, więc potrzebował burka na podwórko....Gacuś by się zapłakał jakby go teraz wywalić do budy, toż to kanapowiec pełną gębą swoją wyszczekaną i złośliwą. Tak - wszystkie 4 na olx - przedłużone wyróżnienie od wczoraj :-) Quote
Ziutka Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Tzn, na olx ma 4 ogłoszenia wyróżnione? Jeden inteligent dzwonił, co to ma już pieseczka do przytulania w domu, więc potrzebował burka na podwórko....Gacuś by się zapłakał jakby go teraz wywalić do budy, toż to kanapowiec pełną gębą swoją wyszczekaną i złośliwą. Niech sam palant idzie na podwórko :) Quote
konfirm31 Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Nigdy nie pojmę podziału na psy domowe i podwórkowe u tych samych ludzi :( To model koreański, tyle, że mniej radykalny. Są sweet pets i nureongi. A i to i to - pies........:( Quote
mestudio Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Ja też sobie zaglądam chociaż bez zdjęć i rewelacji bo nikt nie dzwoni, nie pyta i w ogóle nic się nie dzieje w temacie psów. :( Quote
Kejciu Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 Troszkę statystyk z naszych wyrożnonych olx Wyświetleń: 1554 Tel: 525 Wyświetleń: 927 Tel: 24 Wyświetleń: 1554 Tel: 525 Wyświetleń: 1296 Tel: 30 Quote
Kejciu Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 Oszaleć można....napisałam jedno pod drugim - po zatwierdzeniu wyszło w ciągu... teraz z enterami a tu takie mega przerwy się zrobiły.... Quote
Recommended Posts