Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dowiedziałam sie z rozmów z domkami, że ludzie zapisuja, ogladaja, wybierają, ogladają, zapisują, myslą.....i dopiero kiedy podejmą decyzję(czasami po czasie dłuższym) - wtedy dopiero dzwonią. Gacuniu, trzymam kciuki :).

Posted

Przyznam szczerze, że gdyby Gacuś  był sam - bez innych psiaków, to całkiem możliwe, że jego socjalizacja z obróżką zapachową przyniosłaby większe efekty. Pozostałe potwory wtryniają się w nasze relacje z Gackiem i zwyczajnie przeszkadzają bo są zazdrosne, a Gacek nie lubi być osaczony. Panienka doszła już do etapu, że podchodzi sama jak wołam ją po smaczka i bierze go dziubkiem z ręki, często podchodzi też jak ją wołam, ale wtedy inne potwory też lecą jak nawiedzone i koniec - Gacek się wycofuje.

Może wystawimy kilka sztuk za drzwi .................

Jak jest mokro i wracamy ze spacerku to Gacek wchodzi na werandę i czeka aż łapki wyschną, wcześniej taka opcja była niemożliwa. Musiałam otwierać drzwi do domu i drzwi zewnętrzne, chować się za drzwiami i wtedy Gacuś ostrożnie, ale zdecydowanie wbiegał do domu jak oparzony. Najmniejszy mój ruch powodował wycofywanie się w popłochu.

Posted

Jakbym czytała o naszej Imce... Tyle, że jej te postępy poszły chyba trochę szybciej. Natomiast jeśli chodzi o nasze zazdrośnice, to jednak Imcik nie daje się tak łatwo wyautować ;)

A za jedynactwo Gacusia mocno trzymam kciuki i może nawet list do Mikołaja w tej sprawie napiszę :)

Posted

Mam już stress oucik ale czekam na paczkę niespodziankę i wszystko wyślę do Gaculindy :)

Kupiłam też drugą obrożę feromonową - również dołożę do paczki :)

Posted

Jakiś nawiedzony dzwonił z bliskiej okolicy i chciał Gacka 'nie do przytulania bo do przytulania to oni mają innego psa'.....pewnie chce zadziornego burka do ujadania na podwórku, a jak Gacusia oddać z leżakowania na łóżku do obskórnej budy?

Tekst pana mnie rozwalił - 'mają innego pieska do przytulania'....

028.JPG

035.JPG

039.JPG

040.JPG

Posted

A w życiu!

Gacuś tylko na SALONY :)

cudna jest :)

Czy mogłabym poprosić TZmestudio o zrobienie jakiegoś plakatu dla naszej panny?

mam około 10 miejsce gdzie mogłabym je obstawić :)

Posted

poproszę jakiś tekst. 

I sugerowane zdjęcia.

Czy mają  być wydrukowane? 

Ja jakąś drukarkę kolorową u rodziców mam - sprawdzę czy jest tusz i sobie druknę bo w pracy mam tylko czarno-białą niestety :(

a tekst z Ziutką spróbujemy wymyśleć:) i damy znać :)

podaj mi proszę maila na PW  to bezpośrednio wyślę :)

Posted

Bo ja myślę, że Gacuś, to raczej do Starszej ;) Pani na kolanka. Do przytulania. A wiele Pań Starszych, jest nienetowa :(. A ogłoszenie obejrzy, przeczyta, zerwie pasek z telefonem i....zadzwoni po Gacusia :).