Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja wyczytałam, że Gacusiowa atakuje Baffiego, myślałam, że obróżka feromonowa ma łagodzić obyczaje...

Obróżka ma przekonać Gackową do ludzi, a jej obyczaje są jakie są - nienawidzi szczeniaków i nie znosi Bafiego bo ten lubi się w domu bawić, a ona go wtedy atakuje z jazgotem i zębami.

Dla małych szczeniaków Gackowa jest niebezpieczna, kilka lat temu miałam taką suczkę Gacuś nr1, polowała mi na szczeniaki, które miałam wtedy u nas - polowała dosłownie. 

• 2 weeks later...
Posted

Dama w futrze po każdym spacerze ze smyczą w tle wpada pod łóżko i siedzi tam jak trusia. Dziś dodatkowo wyczesywałam pannę to już w ogóle z pańci potwór jest niewyobrażalny. No i w poprzednim tygodniu padały deszcze więc Gackowa popisała się bardzo - nie załatwiała się na zewnątrz, tylko trzy razy w nocy zrobiła kooopę w domu. Miód normalnie. Nie wiem co o niej mówić ludziom, którzy by zadzwonili i mieszkali np. w bloku.

Gckowa na przeszpiegach na polu i pod ogrodzeniem sąsiada.

012.JPG

Gacek w kąciku - jak najdalej bo w domu było Serduszko i robiło Gackowi zdjęcia.

013.JPG

Posted

Ano gooopia okropnie, w sumie wszystkie jej zachowania można by  jakoś obejść, ale to, że nie raczy wyjść spod domu jak pada deszcz aby się załatwić to już jest ogromny problem. Nie wiem jak o niej mówić ewentualnym zainteresowanym. Jak pada to zwyczajnie siada przy ścianie domu albo na schodach i nie raczy nawet jednego kroku wykonać. No ale ta akcja z kooopami w tle to już ogromna przesada. Latem to jeszcze jakoś się ogarnia bo ogromny orzech ma liście i jest takim parasolem niedaleko domu i tam łazi, ale o tej porze roku to już jest masakra z jej głupawką.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Cudowna - Mestudio a czy ja kupowałam dla niej furmaster do czesania ?

bo nie pamiętam a świetna sprawa z tym! to takie zgrzebełko podobne do furminatora - ja worami z mojego Cysia wyczesuję, Saby i kotów :)

Posted

Cudowna - Mestudio a czy ja kupowałam dla niej furmaster do czesania ?

bo nie pamiętam a świetna sprawa z tym! to takie zgrzebełko podobne do furminatora - ja worami z mojego Cysia wyczesuję, Saby i kotów :)

Nie kupowałaś. (albo mestudio sobie podwędziła i nic nie powiedziała)